top

Ponchouri și pelerine de drumeție

Pelerinele și poncho-urile pentru drumeții sunt unele dintre cele mai confortabile articole de îmbrăcăminte. Ținuta lejeră le permite să fie purtate în orice moment. Gama include pelerine subțiri impermeabile și poncho-uri izolate pentru temperaturi scăzute. Pelerina sau poncho-ul perfect pentru drumeții vă așteaptă aici!
View as Grid List

15 Produse

pe pagină
 1. -20%
  Poncho Trekmates Deluxe Poncho - chive

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Poncho Trekmates Rove Poncho - chive

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Poncho Trekmates Rove Poncho - black

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Poncho Trekmates Tour Poncho - chive

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Poncho Sea To Summit Ultra-Sil Nano Tarp Poncho - blue/bl

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Poncho Sea To Summit Ultra-Sil Nano Tarp Poncho - lime/l.

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Pelerina ploaie Tatonka Poncho - red

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Pelerina ploaie Sea To Summit Nylon Tarp Poncho - green

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Poncho Kohla Rain poncho Alldry Proof 10.000 mm - sulphur

  Lista de dorințe

 10. -29%
  Pelerina ploaie Tatonka Poncho - cub

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Poncho Fjallraven Poncho - safety orange

  Lista de dorințe

View as Grid List

15 Produse

pe pagină
Ștergere

Poncho-uri și pelerine de drumeție - cea mai bună protecție împotriva ploii sau a frigului

Capacele clasice cu glugă și poncho-urile izolate pentru drumeții sunt protecția perfectă împotriva precipitațiilor sau a frigului. Acestea reprezintă o alternativă ușoară la clasicele jachete de ploaie sau jachete izolate. Sunt ideale pentru drumeții pe trasee pe vreme nefavorabilă. Sunt, de asemenea, populare în rândul excursioniștilor, festivalierilor sau pelerinilor. Dimensiunile reduse ale pelerinei de drumeție sau ale poncho-ului, atunci când sunt pliate, înseamnă că nu ocupă mult spațiu în bagajul dumneavoastră. Avantajul lor incontestabil este faptul că, atunci când sunt pliate, încap în geanta de transport care le însoțește. Mantiile și poncho-urile turistice se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate și o portabilitate excepțională în timpul utilizării. Mantia de drumeție ne va proteja eficient pe noi și bagajele noastre de a ne uda complet. Un poncho ușor izolat va oferi o izolație suplimentară pe vreme rece. Un poncho de drumeție sau o pelerină este ideal pentru un concert preferat la un festival sau o plimbare lungă pe munte fără niciun adăpost pe drum.

Funcționalitate ridicată a poncho-urilor și pelerinelor de drumeție

Capacele și poncho-urile pentru drumeții folosesc materiale care oferă proprietăți funcționale optime. Multe dintre acestea sunt folosite și la jachetele și hanoracele clasice. O proporție semnificativă de capace de ploaie turistice au o membrană pentru respirabilitate, ceea ce se traduce printr-o protecție și mai bună împotriva apei, îmbunătățind în același timp semnificativ evacuarea vaporilor de apă de pe corp. Pe de altă parte, poncho-urile de drumeție izolate folosesc izolații sintetice pentru un confort termic adecvat. Atât în cazul modelelor concepute pentru ploaie, cât și al celor concepute pentru a proteja împotriva scăpărilor de căldură, gluga este foarte importantă.

Pentru aventurieri și pasionații de camping, există modele care combină mai multe funcții! Unele mantii de drumeție selectate pot funcționa și ca o prelată. Dubla funcționalitate a acestui model va fi apreciată de drumeții pentru care fiecare gram în plus contează în bagajul lor. Funcții suplimentare sunt, de asemenea, adesea oferite de poncho-uri de drumeție izolate Acestea pot înlocui un sac de dormit, o pătură sau chiar pot fi agățate sub un hamac ca un izolator suplimentar. Un poncho versatil este o alegere excelentă pentru drumeții în partea mai rece a anului.

Vezi poncho-uri și pelerine de drumeție în magazinul 8a.ro!

Puteți găsi pelerine și poncho-uri pentru bărbați în magazinul montan 8a.ro. Vă punem la dispoziție o selecție largă! Modelele individuale diferă nu numai prin materialul folosit, ci și prin croială. Datorită acestui fapt, se poate găsi o pelerină de drumeție potrivită atât pentru iubitorul de drumeții lungi cu un rucsac mare, cât și pentru un turist care se deplasează fără bagaje mari. Poncho-urile ușoare de drumeție pentru ploaie sunt cele mai potrivite pentru sezoanele de vară și de tranziție, oferind un adăpost instantaneu împotriva precipitațiilor bruște. Pe de altă parte, poncho-urile izolate pentru drumeții, pe de altă parte, sunt o alegere populară pentru răcelile de toamnă, precum și pentru frigul de iarnă. Este un strat suplimentar de izolație convenabil de purtat, care va oferi și mai multă căldură la temperaturi scăzute