top

Pantaloni cu picioare detaşabile bărbaţi

Pantalonii bărbătești cu fermoar la picioare sunt confortabili atât vara, cât și în anotimpurile de tranziție ale anului. Este nevoie doar de câteva mișcări simple pentru a transforma pantalonii lungi în pantaloni scurți. Pantalonii 2 în 1 sunt alegerea perfectă!
View as Grid List

20 Produse

pe pagină
 1. -18%
  Pantaloni drumetie CMP Lario Bermuda Stretch Polyester - torba

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Pantaloni drumetie Hannah Roland - anthracite II

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantaloni drumetie Hannah Roland - dark forest II

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Pantaloni cu puf Pajak Co_Lab Pants - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Pantaloni Montura Pulsar Zip Off Pants - beige

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Pantaloni CMP Rule Zip Off Pant Stretch Polyester - nero

  Lista de dorințe

View as Grid List

20 Produse

pe pagină
Ștergere

Pantalonii cu fermoar la picioare pentru bărbați sunt de mare versatilitate

Când mergeți pe trasee turistice în partea caldă a anului, cu siguranță ați experimentat senzația că este mult mai cald decât ați presupus și ați plecat în drumeții în pantaloni lungi. Pantalonii cu fermoar la picioare sunt soluția la această problemă - sunt perfecți pentru nevoile fiecărui turist activ. Pantalonii cu fermoar sunt o soluție excelentă care este cel mai adesea aleasă pentru vară, precum și pentru anotimpurile de tranziție ale anului, când vremea se poate schimba în timpul zilei, de la răcoarea enervantă din timpul drumeției de dimineață spre traseu, la căldura insuportabilă de la prânz pe partea expusă a traseului. Pantalonii 2 în 1 pentru bărbați pot face față perfect tuturor condițiilor, permițându-vă să schimbați rapid pantalonii în pantaloni scurți și viceversa.

Confort maxim - pantaloni bărbătești cu fermoar la picioare

Pantalonii bărbătești care îți permit să desfaci fermoarul de la picioare nu sunt doar confortabili pe traseu, unde poți schimba pantalonii lungi în pantaloni scurți fără să schimbi hainele, ci și un mare plus atunci când îți faci bagajul pentru o drumeție sau o excursie mai lungă. Acest tip de pantaloni înlocuiesc atât pantalonii lungi, cât și pantalonii scurți, ceea ce vă permite să economisiți ceva spațiu în rucsac și să reduceți greutatea întregului bagaj. Pantalonii bărbătești cu fermoar la picioare sunt adesea confecționați din materiale ușoare, datorită cărora totul este perfect pentru condițiile de vară. Proprietățile lor tehnice garantează cel mai adesea o durabilitate ridicată și o uscare rapidă, datorită cărora pantalonii sunt foarte repede pregătiți pentru continuarea călătoriei, chiar dacă se udă în ploaie sau traversează pârâul.

Puteți cumpăra pantaloni cu fermoar pentru bărbați de pe 8a.ro

Chiar toate mărcile de outdoor oferă pantaloni 2 în 1 pentru bărbați. The North Face, Salomon, Salewa și multe alte modele sunt o garanție de înaltă calitate și fiabilitate în timpul numeroaselor excursii. Fermoarele de mărci renumite folosite la aceste modele fac ca schimbarea pantalonilor de pantaloni în pantaloni scurți să dureze doar câteva secunde. Acestea ne permit să potrivim perfect îmbrăcămintea la condițiile de pe traseu. Pantalonii cu fermoar pentru bărbați reprezintă alegerea optimă pentru diferiți turiști.