top

Îmbrăcăminte bărbați

Îmbrăcăminte pentru bărbați care se va descurca bine în orice condiții. Lenjerie de corp termică avansată, jachete și pantaloni tehnici, precum și accesorii precum șosete, șepci și mănuși, realizate pentru utilizatorii activi.
View as Grid List

7961 Produse

 1. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/belay blue

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - outline logo/fox red

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/night plum

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Mănuși munte Montane Prism Glove - black

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Mănuși Montane Windjammer Lite Glove - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

7961 Produse

Ștergere

Schema de îmbrăcăminte stratificată asigură o protecție completă împotriva intemperiilor

Oferim îmbrăcăminte bărbătească pentru munte, alpinism, schi, alergare, precum și piese care vor funcționa bine în oraș, pentru uzul zilnic. Hainele pentru bărbați potrivite mențin temperatura optimă a corpului și elimină rapid umezeala generată în timpul exercițiilor fizice. Pentru a vă asigura că ținuta dumneavoastră poate fi adaptată în mod optim la activitate și la anotimp, în magazinul nostru găsiți lenjerie de corp, jachete, hanorace, pantaloni, șosete și toate accesoriile necesare pentru drumeții și pentru viața de zi cu zi. Lenjeria de corp termoactivă, care intră în contact cu corpul tot timpul și trebuie să asigure un mediu optim lângă piele, este baza aproape fiecărei ținute. Tricourile și jambierele din material sintetic sunt excelente pentru eliminarea umezelii, în timp ce lenjeria de corp din lână merinos oferă o izolare foarte eficientă și este extrem de plăcută la atingere. Apoi, mai există un strat sub formă de hanorace din fleece, jachete izolate ușoare sau modele extrem de flexibile care oferă libertate totală de mișcare. Acestea asigură reglarea termică în timpul temperaturilor ușor mai scăzute, atât în timpul iernii, cât și în timpul anotimpurilor de tranziție. Jachetele de ploaie sunt adesea folosite ca strat exterior pentru a vă proteja de condițiile meteorologice nefavorabile. Modelele care sunt prevăzute cu membrane impermeabile vă protejează eficient de ploaie, vânt și zăpadă, acționând ca o primă barieră în confruntarea cu natura imprevizibilă. Iarna, jachetele de schi se vor dovedi neprețuite, deoarece oferă o protecție excelentă împotriva temperaturilor scăzute și asigură o libertate de mișcare suficientă atât pentru schi alpin, cât și pentru ski touring Alergătorii, pe de altă parte, folosesc adesea hanorace ultraușoare, care pot fi ușor de depozitat în buzunare atunci când nu sunt folosite. De asemenea, atunci când vremea este frumoasă, jachetele cu membrană sunt adesea înlocuite cu jachete softshell, care oferă o protecție excelentă împotriva vântului și asigură căldura de bază.

Vestimentația pentru bărbați include și pantaloni de drumeție și de munte, de un rafinament aparte

Pantalonii sunt un articol destul de subestimat al îmbrăcămintei de munte pentru bărbați. Modelele proiectate corespunzător pot oferi o libertate de mișcare de neegalat, ceea ce este neprețuit nu numai pentru escaladă, ci și pentru drumeții. Pantalonii Softshell sunt extrem de populari și funcționează bine în cea mai mare parte a anului. Modelele de munte vin frecvent cu întărituri suplimentare pentru a proteja mai bine întreaga piesă de deteriorarea de la pietre. Pe de altă parte, opțiunile pentru drumeții dispun adesea de un număr sporit de buzunare. Materialele cu uscare rapidă, care sunt ușoare și elimină rapid umezeala, sunt extrem de populare în sezonul de vară. În schimb, pantalonii de alpinism pentru bărbați sunt adesea confecționați din bumbac, ceea ce garantează nu numai o performanță foarte bună, ci, mai ales, un nivel ridicat de confort. Pentru pasionații de sporturi de iarnă, pantalonii de schi și de schi de tură vor fi cu siguranță o parte importantă a gamei noastre de produse.

Vestimentul pentru bărbați de la brandurile de top este o garanție a celei mai înalte calități

Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de îmbrăcăminte de la cei mai mari producători de articole de exterior. Aceștia sunt cei care deschid noi direcții pe piață și aduc în uz soluții revoluționare. Lenjeria intimă fără cusături care elimină riscul de iritații, hainele moderne cu izolații sintetice sau gecile dotate cu cele mai moderne membrane - toate aceste evoluții fac ca hainele de drumeție și sport pentru bărbați să fie din ce în ce mai confortabile și ideale pentru activitățile montane.