top

Pălării pentru drumeţie bărbați

Pălăriile turistice pentru bărbați sunt soluția optimă pentru zilele însorite. Acestea protejează perfect împotriva soarelui aspru nu doar ochii, ci și urechile și gâtul. Pălăriile turistice elegante sunt alese de turiști.
View as Grid List

17 Produse

 1. -17%
  Pălărie sport Ciele BKTHat Standard Small - burgman

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Pălărie sport Arcteryx Sinsolo Hat - jungle

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Pălărie Salewa Puez PTX Brimmed Hat - black out

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Pălărie sport Buff Sun Bucket Hat - hak khaki

  Lista de dorințe

 5. -21%
  Pălărie Buff Adventure Bucket Hat - acai khaki

  Lista de dorințe

 6. -11%
  Pălărie Fjallraven Abisko Summer Hat - dark olive

  Lista de dorințe

 7. -27%
  Pălărie sport Buff Sun Bucket Hat - hak grey

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

Pălării turistice de vară

În timpul călătoriilor și excursiilor din lunile de vară, trebuie să avem grijă în special să ne protejăm capul împotriva radiațiilor solare dăunătoare și a temperaturilor ridicate. Atunci când ne petrecem întreaga zi pe traseu, suntem expuși în special la insolație, al cărei risc crește suplimentar la altitudini mari. Pălăriile bărbătești pregătite special pentru astfel de condiții vor oferi puțină umbră. Marginile largi nu numai că vor proteja ochii de razele orbitoare ale soarelui, dar vor proteja semnificativ și urechile și gâtul de radiațiile UV dăunătoare. Pălăriile de turist sunt o alegere excelentă pentru iubitorii de soluții clasice cărora nu le plac șepcile moderne cu boruri.

Pălăriile turistice sunt perfecte pentru zilele însorite.

Pălăriile turistice bărbătești sunt disponibile în multe tăieturi și culori diferite, datorită cărora fiecare pasionat al acestui tip de căciulă va găsi modelul perfect. Marginile foarte largi sunt perfecte pentru climatele calde, când singura umbră va fi cea oferită de pălărie. Unele pălării de trekking oferă posibilitatea de a atașa un bordei pe laterale obținând un aspect fantastic. La tropice, va fi necesară o pălărie cu plasă de țânțari, care ne va proteja eficient capul de insecte. Acest lucru va permite o călătorie confortabilă în aproape toate condițiile. Marea majoritate a pălăriilor turistice pentru bărbați sunt fabricate din materiale ușoare care elimină eficient umiditatea. În plus, panourile cu ochiuri de plasă sunt folosite pentru a crește semnificativ fluxul de aer.

Puteți cumpăra pălării turistice ușoare și confortabile pentru bărbați de pe 8a.ro

Pălăriile clasice de trekking vor fi perfecte în combinație cu o cămașă și pantaloni, permițându-vă să păstrați un stil unic atât pe traseu, cât și în timpul călătoriilor de vacanță. La magazinul 8a.ro, vă oferim mărci de top - Craghoppers, Columbia, pălăriile TNF sunt o garanție a confortului maxim de utilizare. Modelele atemporale și culorile tradiționale - kaki și nuanțele de gri și bej sunt perfecte pentru călătoriile în climatele mai calde.