top

Librărie

Librăria este un departament care nu poate lipsi din niciun magazin care se ocupă de subiecte legate de munte și alpinism. Oferim o gamă completă de produse, inclusiv cărți, albume, materiale multimedia și reviste.
View as Grid List

4 Produse

 1. -34%
  Ghid escalada Lleida Climbs
  Ghid escalada Lleida Climbs
  cu TVA 107,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 112,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 164,80Lei (-34%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Cele mai bune cărți de munte - doar la magazinul 8a.ro

Librăria noastră montană oferă multe tipuri de cărți. Ficțiunea este cea mai populară categorie. Cărțile de munte disponibile la librăria noastră includ titluri ale celor mai mari alpiniști și alpiniști din lume, precum și ale unor autori mai puțin cunoscuți. Acestea includ biografii ale alpiniștilor, descrieri ale expedițiilor de profil înalt, operațiuni de salvare și multe alte povești captivante. O parte semnificativă a ofertei noastre este dedicată enciclopediilor, care vă permit să aflați în detaliu despre istoria cuceririi celor mai înalți munți din lume și să vă extindeți cunoștințele. Ghidurile și manualele privind tehnicile de alpinism vă permit să vă extindeți cunoștințele pentru a putea parcurge traseele montane și mai sigur. Atunci când vă planificați următoarea expediție, veți avea nevoie și de ghiduri, care vă vor permite să vă familiarizați mai bine cu caracteristicile regiunilor montane individuale și să vă pregătiți mai eficient următoarea călătorie.

Filme de munte

Filmele de munte reprezintă o parte semnificativă a gamei de produse de la librăria noastră online. Acestea sunt adesea adaptări excelente pe ecran ale celor mai bune cărți de munte. Ele vor fi pe placul nu numai al alpiniștilor care se angajează în provocări montane dificile, ci și al oricărui iubitor de munte. Filmele de munte sunt o idee excelentă de cadou. Poveștile captivante sunt cel mai adesea bazate pe fapte, ceea ce face ca filmele să fie doar începutul unei explorări mai lungi a evenimentelor descrise în ele.

Cea mai bună librărie de munte - numai la 8a.ro

La librăria de carte montană 8a.ro veți găsi cărți populare și mai puțin cunoscute. Este o literatură excelentă pentru a vă umple timpul petrecut departe de munte și pentru a învăța despre istoria explorării acestora, precum și despre cele mai recente evoluții în alpinismul himalayan și alpin.