top

Cărţi şi albume

Cărțile și albumele disponibile la magazinul nostru vor fi pe placul iubitorilor de literatură bună și de provocări montane. Oferim atât cărți clasice de munte de renume mondial, cât și cele mai recente titluri.
View as Grid List

4 Produse

 1. -34%
  Ghid escalada Lleida Climbs
  Ghid escalada Lleida Climbs
  cu TVA 107,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 112,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 164,80Lei (-34%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Cele mai bune cărți de munte sunt o lectură captivantă pentru toată lumea

Cărțile cu tematică montană reprezintă o parte semnificativă din oferta librăriei noastre online. De departe, cele mai populare dintre acestea sunt titlurile care descriu cele mai cunoscute expediții la mare altitudine. Titlurile în care personajele principale sunt Jerzy Kukuczka, Denis Urubko, Reinhold Messner, Simone Moro și Krzysztof Wielicki vă permit să aflați, cel puțin într-o mică parte, despre realitatea munților înalți și despre sentimentele care însoțesc ascensiunea pe cele mai înalte vârfuri din lume. Poveștile fascinante despre lupta omului cu natura sunt o lectură captivantă, care nu te lasă să îți iei ochii de pe carte nicio clipă. Titlurile disponibile includ, de asemenea, biografii ale celor mai faimoși alpiniști care și-au lăsat amprenta în istoria escaladei mondiale pe Himalaya și în Alpi. Pentru oricine tânjește după un set mai cuprinzător de informații, punem la dispoziție și enciclopedii montane care acoperă într-un mod complet cucerirea munților de către om de-a lungul mai multor decenii.

Ghiduri montane, ghizi de alpinism și schi de tură

Pentru oricine își planifică viitoarele expediții montane, ghidurile montane se vor dovedi a fi un ajutor esențial. Cărțile pe care vi le oferim nu numai că oferă detalii tehnice despre rutele specifice spre vârf, ci și informații esențiale despre locurile pe care ați putea dori să le vizitați. Ghidurile montane sunt în continuare cea mai de încredere sursă de informații despre părțile îndepărtate ale lumii, permițându-vă să vă pregătiți și mai bine pentru călătoria dumneavoastră. Ghidurile de alpinism, care prezintă zone specifice de escaladă, reprezintă o categorie distinctă. De obicei bogat ilustrate, acestea conțin topografii ale formațiunilor stâncoase individuale și o descriere detaliată a traseelor de escaladă. Ghidurile de escaladă ajută fiecare alpinist, indiferent de abilități, să găsească traseele potrivite pentru el. Este un accesoriu indispensabil care, împreună cu echipamentul de alpinism, vă va permite să vă dedicați acestei pasiuni unice. În timpul iernii, ghizii de schiori sunt foarte populari. Acestea conțin idei excelente de excursii de schi de tură. De cele mai multe ori, acestea descriu lanțuri muntoase specifice, permițându-vă să vă faceți cu ușurință o idee despre topografie și despre traseele posibile, atât la urcare, cât și la coborâre, pe schiuri de schi de tură

Cele mai bune cărți și albume de munte

Magazinul online 8a.ro oferă cărți despre munte, alpinism, schi de tură și ghiduri montane, enciclopedii montane, ghiduri. Oferim, de asemenea, albume montane excelente cu fotografii captivante ale peisajelor montane. Aceasta este alegerea perfectă de cadou pentru orice pasionat de munte. Indiferent ce căutați în literatura montană, librăria noastră online vă oferă cu siguranță titlurile potrivite.