top

Hamuri Black Diamond

Harnașamentele Black Diamond garantează siguranță și confort atunci când abordați noi provocări de escaladă. Adaptate în mod ideal la nevoi, modelele vor fi perfecte pe tot parcursul anului.
View as Grid List

24 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Ham escalada Black Diamond Airnet Harness - black/aqua verde

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Ham escalada Black Diamond Airnet Harness - black/white

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Ham escalada Black Diamond Couloir - ultra blue/black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Ham escalada Black Diamond Technician - blue note

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Ham escalada Black Diamond Technician - storm blue

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Ham escalada Black Diamond Couloir 3S Harness - alloy/black

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Ham escalada Black Diamond Couloir LT Harness - crimson/black

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Ham escalada Black Diamond Zone - octane

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Ham escalada Black Diamond Zone - sulphur

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Ham escalada Black Diamond Solution - pewter

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Ham escalada Black Diamond Solution - granite

  Lista de dorințe

 12. -15%
  Ham escalada Black Diamond Solution - astral blue

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Ham escalada Black Diamond Solution Babsi - cherrywood

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum 4S - anthracite

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum Package - aqua verde

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum Package - anthracite

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum Harness - wild rose

  Lista de dorințe

 18. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum Harness - aqua verde

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum - kingfisher

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum - anthracite

  Lista de dorințe

 21. -15%
  Ham escalada Black Diamond Momentum 4S Package - anthracite

  Lista de dorințe

 22. -15%
  Ham escalada Black Diamond Solution Guide Harness - coral

  Lista de dorințe

 23. -15%
  Ham escalada Black Diamond Solution Guide - alloy

  Lista de dorințe

View as Grid List

24 Produse

pe pagină
Ștergere

Black Diamond hamuri - o piesă esențială de echipament

Colecția brandului american include aproape toate elementele necesare pentru fiecare alpinist. Corduri Black Diamond, frânghii rapide, căști de alpinismBD și multe altele. Iar lista ar fi incompletă fără hamurile de cățărare Black Diamond. O gamă extrem de largă de modele variate vă va permite să îl alegeți pe cel care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră de activitate - cățărare sportivă pe stâncă, alpinism, escaladă pe pereți mari, cățărare pe gheață sau chiar schi alpinism. Modelele perfect realizate oferă un confort ridicat și proprietăți de performanță excelente. Harnașamentele BD sunt apreciate nu doar de cei mai experimentați utilizatori, ci și de către pasionații de alpinism începători. Seturile speciale au fost pregătite special pentru aceștia, incluzând hamul, un dispozitiv de asigurare cu un carabinier personal, magnezie și o geantă pentru acesta. Acestea sunt piesele de echipament must-have ale fiecărui alpinist, care vă vor permite să începeți aventura cu această frumoasă activitate cu echipament de cea mai bună calitate.

O varietate de hamuri de alpinism Black Diamond

În funcție de tipul de cățărare pe care îl preferați, designerii mărcii Black Diamond au pregătit o mare varietate de opțiuni care vă vor satisface cel mai bine nevoile. Cele mai ușoare modele sunt dedicate escaladei sportive. Acestea sunt perfecte pentru traseele mai scurte. Sunt o alegere populară pentru excursiile de vară pe stânci, pentru antrenamentele pe panou, dar și pentru competiții. Acestea dispun de materiale extrem de ușoare și, pentru a reduce și mai mult greutatea, nu există catarame care să regleze circumferința buclelor de coapsă. Profilarea adecvată a curelei oferă o potrivire și un confort ideal. Cele mai versatile modele sunt hamurile Black Diamond cu bucle de picior reglabile și, adesea, dispun și de două catarame la talie. Acestea vă vor permite să centrați perfect conectorul atunci când folosiți hamul atât vara, cât și iarna. În primul caz, aproape fără haine, iar în al doilea caz, cu o jachetă și un hanorac. Posibilitatea de reglare completă a hamului face ca acesta să se potrivească perfect, indiferent de anotimp. Brandul BD oferă și hamuri pentru trasee multi-pitch. Acesta se caracterizează prin curele semnificativ mai groase, umplute cu spumă. Datorită acestui fapt, oferă un confort excelent chiar și după o perioadă lungă de timp în ham. În plus, dispune de multe bucle pentru echipament, care vă pot ajuta să organizați cantități mai mari de echipament luate pentru excursii lungi. Un opus complet față de acest model ar fi hamurile de alpinism ultraușoare Black Diamond, concepute cu gândul la schi alpinism. Atunci când sunt pliate, acestea pot încăpea cu ușurință în buzunar. Sunt fabricate din materiale ultraușoare, care sunt atât durabile, cât și asigură un nivel ridicat de siguranță în ciuda construcției lor minimaliste. Este o soluție excelentă mai ales atunci când folosiți hamacul doar pe anumite porțiuni ale traseului.

Black Diamond - puteți cumpăra hamuri de alpinism de la magazinul 8a.ro

Chiar dacă alegeți cel mai recent model de top al hamului BD sau unul dintre modelele clasice - puteți fi siguri că veți obține o manoperă de cea mai înaltă calitate. Toate cusăturile prezintă un finisaj precis. Buclele căptușite pentru echipament garantează accesul ușor la fermoare și prieteni în orice moment. Cataramele special concepute permit o ajustare rapidă și fiabilă a circumferinței, astfel încât să puteți adapta perfect hamul la corpul dumneavoastră. Harnașamentele Black Diamond sunt fabricate și în versiuni pentru femei, special adaptate pentru a se potrivi unui corp feminin. Datorită acestui fapt, ele oferă un confort de utilizare și mai mare.

Vezi și alte echipamente Black Diamond!

Drame rapide Black Diamond Carabiniere Black Diamond Magazine Black Diamond Foanele Black Diamond Bățurile de trekking Black Diamond