top

Căşti Black Diamond

Căștile de alpinism Black Diamond oferă siguranță maximă în munți. Modelele avansate oferă combinația de greutate redusă și ventilație excelentă. Oferim căști BD pentru femei și bărbați pentru aplicații de stâncă și de munte.
View as Grid List

18 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vapor Helmet - white

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vapor Helmet - ocatne

  Lista de dorințe

 3. -30%
  Casca escalada Black Diamond Vapor - bordeaux

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Casca escalada Black Diamond Capitan MIPS - black/white

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Casca escalada Black Diamond Half Dome - caspian

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Casca escalada Black Diamond Half Dome - aluminum

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vision - bordeaux

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vision - aqua verde

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vision MIPS - black

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vision - tundra

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vision - hyper red

  Lista de dorințe

 12. -15%
  Casca escalada Black Diamond Vision - astral blue

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Casca escalada Black Diamond Half Dome - slate

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Casca escalada Black Diamond Half Dome - rain

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Casca escalada Black Diamond Half Dome - denim

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Casca escalada Black Diamond Half Dome - orange

  Lista de dorințe

 17. -27%
  Casca escalada Black Diamond Vapor - envy green

  Lista de dorințe

 18. -29%
  Casca escalada Black Diamond Vapor - blizzard

  Lista de dorințe

View as Grid List

18 Produse

pe pagină
Ștergere

Căștile de alpinism Black Diamond - un echipament esențial

Marca Black Diamond este un adevărat specialist în ceea ce privește echipamentul montan. Oferta sa include toate elementele necesare pentru escaladă. Iar oferta nu ar fi completă fără căștile Black Diamond. O cască este unul dintre cele mai importante elemente de echipament pentru escalada pe stâncă sau pe munte. Iar protejarea capului de căderile de pietre sau de gheață este o prioritate pentru siguranța ta. Modelele mărcii BD sunt construcțiile perfecționate de-a lungul multor ani de producție, oferind nu numai un nivel maxim de siguranță, dar fiind și extrem de confortabile atunci când sunt folosite. Forma corectă a cochiliei, orificiile de aerisire, un sistem de ajustare a căștii la circumferința capului, cârlige pentru lanternele frontale - toate aceste elemente și manopera lor se traduc printr-un mare confort de utilizare. Căștile Black Diamond sunt realizate în versiuni feminine și masculine, astfel încât garantează o potrivire optimă atât pentru femeile, cât și pentru bărbații pasionați de alpinism.

Care sunt caracteristicile căștilor de alpinism Black Diamond?

CăștileBD sunt construcții avansate, proiectate cu atenție la cele mai mici detalii. Construcția majorității modelelor se bazează pe o combinație de spumă EPS cu o cochilie din policarbonat. O astfel de construcție se comportă excelent în cazul în care este lovită de o piatră. Stratul interior oferă proprietăți care amortizează perfect impactul și absoarbe o parte din energie. Stratul exterior este relativ dur, oferind un aspect deosebit și protejând casca împotriva deteriorării ușoare în timpul transportului. Întregul ansamblu este în același timp extrem de ușor. Căștile de alpinism Black Diamond oferă o potrivire perfectă la cap. Acest lucru se datorează în parte faptului că sunt produse în două versiuni - pentru femei și pentru bărbați. Acest lucru se datorează parțial și sistemului de ajustare. Acesta permite ajustarea optimă a căștii la circumferința capului dumneavoastră, astfel încât întregul lucru rămâne stabil chiar și pe cele mai dificile fragmente. Toate modelele de căști BD sunt bine ventilate. Acest lucru se datorează unui număr mare de deschideri în cochilie, care permit o bună circulație a aerului. Toate căștile Black Diamond dispun de un sistem practic de fixare a farurilor. Acesta este motivul pentru care vă puteți apropia în siguranță de perete chiar și atunci când se întunecă.

Black Diamond - puteți cumpăra căști de alpinism online din magazinul 8a.ro

Oferim o selecție completă de căști de alpinism Black Diamond Printre acestea, puteți găsi modelul iconic BD Half Dome - atât în versiunea pentru femei, cât și pentru bărbați. Modelul Black Diamond Vapor, care oferă o greutate extrem de redusă, este, de asemenea, cel care iese cu siguranță în evidență din întreaga colecție. Acesta este un model perfect dacă apreciezi greutatea extrem de redusă. Toate căștile Black Diamond au fost modelate în așa fel încât să asigure un confort maxim în timpul utilizării. Marginea frontală profilată optim oferă un câmp vizual larg și vă permite să priviți confortabil în sus.