top

Genţi de oraş

Gențile de oraș sunt o alternativă excelentă la rucsacuri. Modelele mai mici vor reuși să încapă cu succes cele mai importante documente, un portofel și lucruri esențiale, în timp ce gențile mai mari oferă spațiu pentru un laptop.
View as Grid List

79 Produse

 1. -4%
  Geantă Patagonia Black Hole Duffel 40 l - touring red

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Geanta voiaj Osprey Transporter 40 - red mountain

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Geanta voiaj Deuter Aviant Duffel Pro 40 - black

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Geantș de umăr Fjallraven Totepack No. 2 - khaki dust

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Geantă de oras Tatonka Cavalier - navy

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Geantă de oras Tatonka Cavalier - black

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Geantă tactică Tasmanian Tiger Shoulder Bag - black

  Lista de dorințe

 8. -16%
  Geantă tactică Tasmanian Tiger Shoulder Bag - olive

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Geantă de oras Mammut Seon Pouch - black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Geantă Tasmanian Tiger Tac Case - black

  Lista de dorințe

 11. -16%
  Geanta termica Hydro Flask 20 L Insulated Tote - alpine

  Lista de dorințe

 12. -12%
  Geantă de oras Fjallraven Totepack No. 2 - navy

  Lista de dorințe

 13. -12%
  Geantă de oras Fjallraven Totepack No. 2 - black

  Lista de dorințe

 14. -20%
  Geantă Black Diamond Gym 35 Gear Bag - black

  Lista de dorințe

 15. -17%
  Geantă de oras Osprey Transporter Boarding Bag - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

79 Produse

Ștergere

Gentuțe sport pentru utilizatorii urbani activi

Gentilele sport care vă permit să împachetați o ținută pentru un antrenament de seară la sală sau în parc sunt foarte populare. Mărcile renumite precum Deuter, Salewa și The North Face vor fi pe placul tuturor iubitorilor de munte activi. Companiile renumite pentru producția de rucsaci de încredere șpagăi de drumeție garantează că gențile pe care le produc sunt, de asemenea, foarte durabile și de lungă durată. Acestea reprezintă alegerea optimă pentru toate persoanele active care caută o modalitate fiabilă de a-și transporta lucrurile esențiale de zi cu zi.

Gentuțele de umăr urbane sunt alegerea perfectă pentru activitățile zilnice

Printre gențile de oraș și turistice purtate pe umăr, se disting mai multe tipuri, care diferă prin construcție și, mai ales, prin dimensiuni. Cele mai mici modele sunt destinate organizării obiectelor mici, cum ar fi documentele de călătorie, portofelul, cheile sau un aparat foto mic. Dimensiunile lor compacte și compartimentele funcționale, care iau frecvent forma unor mici organizatori, asigură accesul rapid la cele mai necesare obiecte. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru excursiile în drumeții, permițându-vă să vă păstrați în ordine cele mai prețioase lucruri. Gențile de dimensiuni medii pentru laptopuri de oraș sunt cea mai populară alegere pentru utilizarea zilnică. Curelele de umăr reglabile în lungime și panoul moale adesea adăugat asigură confortul atunci când vă aflați în mijloacele de transport în comun și pentru plimbări mai lungi. Compartimentele separate pentru laptop, tabletă, documente sau cărți reprezintă soluția optimă pentru studenți sau profesioniști. Cele mai mari modele seamănă cu gențile de călătorie mici. Acestea sunt cel mai adesea alese pentru a transporta ținute și echipamente sportive. Acestea vă permit să împachetați cu ușurință toate elementele esențiale pentru un antrenament de după-amiază.

Gentuțele purtate pe umăr pentru oraș oferă confort și un stil unic

Magazinul 8a.ro oferă o selecție foarte largă de genți de oraș, atât în culori, cât și în dimensiuni. Vindem atât genți de oraș pentru bărbați, cât și pentru femei, care se pot potrivi perfect cu nevoile dumneavoastră. Acestea sunt ideale pentru o utilizare frecventă în mediul urban.