top

Genţi

La magazinul 8a.ro, gențile sunt o categorie în care te poți echipa pentru fiecare călătorie și deplasare în oraș. Din acest motiv, oriunde te-ai duce, poți lua cu tine fiecare obiect necesar.
View as Grid List

454 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Geantă escalada Black Diamond Gym Gear Bag 30 L - black

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Geantă tactică Tasmanian Tiger Shoulder Bag - black

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Geantă tactică Tasmanian Tiger Shoulder Bag - olive

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Geanta voiaj Tatonka Barrel S - blue

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Borsetă Tatonka Hip Sling Pack - navy

  Lista de dorințe

 6. -12%
  Borseta ciclism Tatonka Bike Hip Bag MTB 5 - lime

  Lista de dorințe

 7. -12%
  Borseta ciclism Tatonka Bike Hip Bag MTB 5 - black

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Organizator de voiaj Tatonka Zip Pouch 35 x 25 cm - blue

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Organizator de voiaj Tatonka Zip Pouch 35 x 25 cm - black

  Lista de dorințe

 10. -13%
  Set de organizare Tatonka Air Mesh Pocket Set III - assorted

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Borsetă Gregory Nano Waistpack - techno black

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Borsetă de sold Patagonia Dirt Roamer Waist Pack - classic tan

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Borsetă de sold The North Face Isabella Hip Pack - grey/blue

  Lista de dorințe

 14. -13%
  Borsetă The North Face Lumbnical - S - sonic blue/white

  Lista de dorințe

View as Grid List

454 Produse

pe pagină
Ștergere

Gentuțe pentru o călătorie lungă

Sacurile de călătorie de tip Duffel oferite de The North Face, Patagonia sau Marmota sunt unele dintre cele mai încăpătoare și durabile. Puteți pune acolo echipamentul de alpinism, pantofii și îmbrăcămintea, frânghia și alte obiecte necesare pentru a pleca într-o expediție montană. Dacă mergeți în Anzii îndepărtați pentru drumeții, vă transportați echipamentul într-o astfel de geantă pentru a-l pune pe un rucsac la poalele munților. Oferta magazinului 8a.ro include, de asemenea, modele cu o capacitate mai mică, care vor fi perfecte pentru călătoriile de afaceri sau pentru excursiile pe litoralul polonez. Gențile pe care le căutați în magazinul nostru se caracterizează prin durabilitate ridicată. Acest lucru se datorează faptului că producătorii folosesc țesături din poliamidă care sunt adesea țesute cu metoda rip stop. Acest lucru înseamnă că astfel de genți vor suporta greutățile manipulării în sistemul de bagaje din aeroport sau transportul pe spatele unei camionete pe care un chilian vă duce în vârful Anzilor pe care doriți să îl vedeți.

O geantă la îndemână pentru provocările orașului

Modelurile de oraș se caracterizează printr-un confort maxim de transport, care se datorează adesea designului robust al curelei de umăr. Acest lucru face mult mai ușor să mergi la serviciu, la universitate sau să te întâlnești cu prietenii. 8a.ro vă oferă genți de oraș de la Salewa, Columbia sau Pacsafe. Fiecare dintre ele are compartimente și buzunare în care puteți pune tot echipamentul necesar. Datorită acestora, veți introduce ordine și veți organiza tot ceea ce purtați cu dumneavoastră. Unele genți de oraș au un design antifurt. Construcția lor este mai durabilă, riscul de tăiere a acoperirii este mai mic, iar încuietorile sunt protejate împotriva deschiderii nedorite. În plus, astfel de genți folosesc tehnologia RFID, care protejează împotriva furtului electronic de date de pe cardurile de plată și documente. Gențile pentru laptopuri care vă permit să transportați în mod convenabil computerul personal reprezintă o categorie separată. Camera concepută pentru aceasta are o căptușeală specială care absoarbe șocurile cauzate de o călătorie în oraș.

Sacuri pentru șolduri

Gentuțele de șolduri de la 8a.ro sunt sinonime cu confortul și funcționalitatea, pentru că, după cum știm, a purta lucrurile necesare în buzunarele pantalonilor nu este practic. În gențile de șold, puteți transporta telefonul, portofelul, cheile, mici gustări și alte obiecte mici de care nu vă puteți lipsi. Este ușor să vă organizați echipamentul, ceea ce face din gențile de șold o soluție foarte sensibilă pentru fiecare hoinar din oraș. Aceste modele sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi nailon sau poliester rip stop, astfel încât vor rămâne funcționale pentru sezoanele următoare. Unele genți au suportul unei soluții antifurt, ceea ce sporește securitatea obiectelor transportate.

Organizatoare de călătorie pentru a vă ține geanta sau rucsacul organizat

Acest element din categoria genți vă ajută să vă organizați eficient obiectele. Organizatoarele de călătorie au camere și compartimente speciale în care puteți pune pantofii, hainele curate și murdare, precum și articolele de toaletă. Profilul acestor construcții se potrivește în gențile de călătorie, valize sau rucsacuri pentru a îmblânzi haosul. De asemenea, previne ca tricourile să se șifoneze la fel de ușor ca și cum le-ai arunca pur și simplu în rucsac. Aceste modele sunt realizate din materiale durabile, iar unele buzunare sunt confecționate din țesătură cu înmuiere lentă. Datorită acestui lucru, puteți pune haine ude în ele, protejând restul hainelor de murdărire.

Blocare pentru genți

Categoria de genți include, de asemenea, lacăte de călătorie. Scopul lor este de a fixa fermoarele rucsacurilor, valizelor sau genților în timpul deplasării. Acestea vor fi utile mai ales în timpul unui zbor cu avionul sau al unei călătorii lungi cu autobuzul, când nu suntem mereu cu ochii pe pachetul nostru. Lacătele pentru genți au o încuietoare cu combinație sau o încuietoare cu cheie, așa că fanii ambelor soluții vor găsi ceva pentru ei. Merită să adăugăm că majoritatea modelelor sunt aceleași cu cerințele agenției americane de transport aerian TSA. Acest lucru înseamnă că la aeroport, lacătul nu va fi spart în cazul controlului bagajelor.