top

Geci de vânt bărbaţi

Jachetele bărbătești rezistente la vânt protejează perfect împotriva răcirii rapide. Jachetele de tip windbreaker compacte sunt alegerea perfectă pentru călătoriile rapide - pot fi întotdeauna împachetate în buzunarul rucsacului.
View as Grid List

104 Produse

 1. -5%
  Geaca de vant Patagonia Isthmus Anorak - pitch blue

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Geaca ciclism POC Pure Lite Splash Jacket

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Geaca de vant Patagonia Isthmus Anorak - burl red

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geaca Fjallraven Kaipak Jacket - green/laurel green

  Lista de dorințe

 5. -31%
  Geaca alergare SCOTT SCO Windshield RC Run - black/yellow

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Geaca alergare On Running Zero Jacket - black

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Geaca barbati On Running Active Jacket - navy

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Geaca ciclism POC Pro Thermal Jacket - uranium black

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Geaca ciclism Schoffel Gaiole Jacket - black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Geaca de vant Ortovox Windbreaker Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 11. -17%
  Geaca alergare Dynafit Alpine Wind 2 Jacket - army

  Lista de dorințe

 12. -31%
  Geaca alergare adidas Adizero Jacket - lucid blue

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Geaca schi de tura Montura Alltrack 2 Jacket - power red

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

104 Produse

Ștergere

Jachete bărbătești rezistente la vânt - esențiale pentru zilele cu vânt.

În timpul drumețiilor montane și a antrenamentelor de alergare pe trasee, este foarte important să asigurăm organismului un echipament termic adecvat. Vântul puternic este una dintre cele mai frecvente cauze ale răcirii rapide. Acesta poate reduce semnificativ temperatura percepută a aerului. Mai ales într-un mediu montan, condițiile de vânt pot fi enervante - pe o pantă expusă, stâncoasă sau pe o creastă de munte. Indiferent de activitatea pe care o practicați, jachetele bărbătești de tip windbreaker vă vor ajuta. Acestea sunt, de obicei, jachete bărbătești de tip windbreaker foarte ușoare și, în același timp, extrem de compacte, care protejează perfect împotriva vântului. Le puteți lua cu ușurință în orice excursie, ca un strat suplimentar de îmbrăcăminte pe care îl vom folosi în condiții de vânt. Dimensiunile mici și husele de transport atașate adesea jachetelor de tip windbreaker fac ca acestea să încapă ușor în buzunarul unui hanorac sau în partea de jos a unui rucsac.

Cele mai noi jachete bărbătești rezistente la vânt sunt ușoare și confortabile

Popularele jachete windbreaker sunt fabricate din materiale moderne. Fibrele de nailon sau poliester țesute corespunzător asigură o rezistență ridicată la vânt, oferind o barieră eficientă chiar și pentru rafalele puternice. Pregătite pentru activități în aer liber, jachetele bărbătești anti-vânt sunt ideale pentru drumeții, cățărare sau alergare. Ansamblul rămâne extrem de subțire. Greutatea lor redusă va fi apreciată mai ales de persoanele care țin la fiecare gram din bagajul lor. Ele vor servi și ca jachete de urgență, adică cele pe care ni le asumăm în cazul unei schimbări bruște a vremii. Jachetele bărbătești rezistente la vânt sunt perfecte pentru a fi purtate pe un hanorac respirabil sau pe un tricou termoactiv. Este o soluție excelentă pe tot parcursul anului, atât în anotimpurile mai calde, cât și primăvara și toamna. Jacheta în sine nu vă "încălzește", dar blochează eficient vântul. Aceasta, pe de altă parte, poate răci corpul în câteva momente.

Care sunt caracteristicile jachetelor impermeabile pentru bărbați?

În primul rând, există construcții foarte subțiri și ușor de împachetat, care au fost realizate cu gândul la o activitate fizică sporită. Acestea sunt concepute pentru a asigura o respirabilitate maximă cu o greutate redusă și protecție împotriva vântului. Jachetele bărbătești rezistente la vânt au elemente reflectorizante care ne sporesc vizibilitatea și cresc semnificativ nivelul de siguranță. Jacheta de tip windbreaker are o croială tehnică concepută pentru activitățile fizice. Aceasta asigură libertatea de mișcare necesară, pe care o veți aprecia atunci când practicați sport. Găurile pentru degetul mare, care se regăsesc la multe modele, previn ca mânecile să nu se ruleze. Această soluție, împreună cu garniturile elastice, asigură faptul că vântul rece nu pătrunde în interior. Jacheta cu o potrivire optimă reduce la minimum locurile de pătrundere a vântului.

Jachetele bărbătești anti vânt dedicate sporturilor areobice au și un sistem de ventilație. Schimbul adecvat de aer este garantat de ventilatoare sub formă de glisieră sau de perforații tăiate cu laser. Ventilația este amplasată sub subsuori, permițând un flux de aer mai eficient în aceste locuri. Acest lucru înseamnă că nu suntem expuși riscului de supraîncălzire în timpul activității fizice. Merită, de asemenea, să acordăm atenție capotei. Adesea echipată cu un bordaj, care este o parte integrantă a jachetei. Gluga este reglabilă în multe modele, astfel încât poate fi folosită pe o pălărie, o cască sau o eșarfă multifuncțională. Multe modele au impregnare DWR. Durable Water Repellent). Aceasta are ca scop împiedicarea pătrunderii apei în țesătură. Asta înseamnă că jacheta noastră de tip windbreaker poate suporta o mică ploaie. Cu toate acestea, poate fi recomandată în cazul unei ploi torențiale - dar nu este sarcina sa să protejeze strict împotriva apei.

Jachete de trening la 8a.ro

Furnizăm o gamă largă de jachete rezistente la vânt de la cele mai bune mărci outdoor. Alegerea perfectă pentru toți cei care se deplasează rapid pe teren. Jachetele de tip windbreaker oferite de magazinul nostru se potrivesc perfect într-un rucsac sau în centura de șold și chiar în buzunarul unui hanorac. Jachetele de vânt pentru bărbați pregătite de producători renumiți precum Berghaus, Dynafit, The North Face, Salewa și mulți alții sunt o garanție a unor produse la cel mai înalt standard mondial. Ultraușoare, perfect rezistente la vânt și cu libertate totală de mișcare, acestea sunt jachete de vânt pentru bărbați.