top

Electronice

În zilele noastre, aparatele electronice sunt un companion inseparabil al oricărei activități, inclusiv al drumețiilor, al alpinismului sau al expedițiilor lungi în regiuni îndepărtate de civilizație.
View as Grid List

6 Produse

 1. Cablu Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m)

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Husă Fjallraven Kanken Photo Insert - black
  Husă Fjallraven Kanken Photo Insert - black
  cu TVA 539,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 569,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 599,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 3. Cablu Xtorm USB - USB-C (1m) - black

  Lista de dorințe

 4. Cablu Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Echipamentele electronice de drumeție trebuie să fie alimentate chiar și pe traseu

Electronicele moderne pentru drumeții, cum ar fi telefoanele prin satelit, navigația GPS și diferite tipuri de emițătoare, vă permit să rămâneți în contact chiar și din cele mai îndepărtate colțuri ale globului. Telefoanele inteligente și camerele digitale vă vor permite să surprindeți momentele importante ale călătoriei, în timp ce tabletele vă permit să vizionați un film în timp ce sunteți plecat în cort. Cu toate acestea, fiecare echipament electronic de drumeție trebuie să fie alimentat cu energie, motiv pentru care magazinul de munte 8a.ro vă oferă posibilitatea de a le încărca indiferent unde vă duce traseul. Panourile solare speciale de la producători renumiți vă vor permite să folosiți energia soarelui pentru a vă reîncărca bateriile chiar și în timpul drumeției. powerbanksstrong>capacități și eficiente vă vor oferi posibilitatea de a vă încărca telefonul sau aparatul foto în timpul călătoriilor mai scurte. Cu ajutorul lor, aparatele electronice de drumeție pot fi folosite și departe de civilizație.

Convertoare și adaptoare pentru călătorii

Când călătoriți în zone civilizate, de obicei nu veți avea probleme cu accesul la electricitate, atâta timp cât ați împachetat un set de adaptoare și convertoare universale care vă permit să utilizați echipamente electronice în aproape toate țările din lume. Gama noastră de produse este completată de încărcătoare USB practice pentru mașină sau de baterii reîncărcabile AA, care pot fi utilizate în numeroase dispozitive.

Monitoare sport și montane - electronice moderne de călătorie

Gama noastră de produse include, de asemenea, monitoare de drumeție, ceasuri de alergare și modele montane versatile. Cu funcționalități de măsurare a presiunii, a altitudinii și a ritmului cardiac, acestea vă vor fi de ajutor nu numai în expedițiile la mare altitudine și în antrenamentele epuizante, ci și în timpul drumețiilor, unde vă vor permite să vă înregistrați altitudinea zilnică.