top

Power bank-uri şi baterii

Power bank-urile de alimentare și bateriile reîncărcabile sunt acum o parte permanentă a echipamentului celor mai mulți călători. Acestea contribuie la asigurarea unei surse constante de energie pentru echipamentele electronice pe care le luați în expediții.
View as Grid List

5 Produse

  1. Cablu Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m)

    Lista de dorințe

  2. Cablu Xtorm USB - USB-C (1m) - black

    Lista de dorințe

  3. Cablu Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m)

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Băncile de alimentare oferă energie în cele mai sălbatice colțuri ale lumii

Capacitatea lor mare și dimensiunile mici fac din băncile de alimentare un accesoriu esențial pentru orice dispozitiv electronic. Un powerbank vă va permite să vă încărcați rapid telefonul mobil sau aparatul foto, astfel încât să nu ratați cea mai bună fotografie a zilei. Cele mai recente modele încorporează adesea power bank-urile în alte produse, sporindu-le semnificativ versatilitatea. Lămpi de călătorie, care pot ilumina o masă de camping sau pot încărca un smartphone cu power bank-urile lor integrate, sunt un exemplu excelent în acest sens. Bateriile reîncărcabile de tip AA sau AAA vă vor permite să folosiți fără griji lanternele frontale sau alte echipamente de drumeție. Opțiunea de reîncărcare ieftină oriunde cu acces la rețea le face o alternativă excelentă la bateriile obișnuite. Băncile de alimentare moderne și bateriile reîncărcabile Ni-MH vă vor permite să vă folosiți echipamentele electronice în fiecare călătorie.

Cele mai bune power bank-uri și baterii reîncărcabile sunt disponibile în magazinul 8a.ro

Oferim doar modele ale unor producători renumiți. Banca de alimentare Goal Zero și Skross se remarcă prin calitatea înaltă a manoperei, care se traduce prin fiabilitate atunci când sunt folosite în condiții solicitante. Aceste soluții sunt perfecte nu numai pentru călătorii în cealaltă parte a lumii, ci și pentru excursii de o zi sau pentru o zi lungă în oraș, când trebuie să vă încărcați smartphone-ul sau aparatul foto pe fugă.