top

Boxeri termoactivi bărbaţi

Boxerii termoactivi pentru bărbați reprezintă baza ținutei oricărui bărbat activ. Perfecți pentru efort, asigurând un confort ridicat. Oferim boxeri pentru bărbați strâmți și largi.
View as Grid List

164 Produse

 1. -6%
  Boxeri Thermowave Merino Life Trunks - forest green

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Boxeri Stance Ramp Camo Boxer Brief - armygreen

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Boxeri Stance Skelly Nelly Wholester - teal

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Boxeri Stance Crosshatch Wholester - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Boxeri Stance Snackin Scoobs Boxer Brief - mustard

  Lista de dorințe

 6. -22%
  Boxeri UYN Motyon 2.0 UW Boxer - blue poseidon

  Lista de dorințe

 7. -22%
  Boxeri barbati UYN Motyon 2.0 UW Boxer - dalily

  Lista de dorințe

 8. -23%
  Boxeri Sensor Merino Air Boxers 3Pack - black/blue/olive

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Boxeri Smartwool Intraknit 6 Boxer Brief Boxed - black

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Boxeri Smartwool Merino Boxer Boxed - black

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Boxeri Smartwool Merino Boxer Brief Boxed - black

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Boxeri Patagonia Essential Boxers - tidepool blue

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Boxeri Patagonia Essential Boxer Briefs 6 - new navy

  Lista de dorințe

 14. -23%
  Boxeri barbati Stance Happy Pelican Box Brief - slate

  Lista de dorințe

 15. -22%
  Boxeri Stance Alonzo - black
  Boxeri Stance Alonzo - black
  107,90Lei 138,30Lei

  Lista de dorințe

 16. -20%
  Boxeri Stance Cloaked Boxer Brief - charcoal

  Lista de dorințe

 17. -23%
  Boxeri Stance Banner Boxer Brief - blue

  Lista de dorințe

 18. -25%
  Boxeri Stance Playa Larga Boxer Brief - black

  Lista de dorințe

 19. -25%
  Boxeri Stance Baron Boxer Brief - taupe

  Lista de dorințe

 20. -20%
  Boxeri Stance Calication Boxer Brief - brown

  Lista de dorințe

 21. -27%
  Boxeri barbati Royal Robbins Readydry Boxer - blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

164 Produse

Ștergere

Thermoactive boxerii pentru bărbați sunt de un confort maxim

Cuvintele confortabile reprezintă baza pentru orice activitate în aer liber. Dacă efortul este intens, aceasta trebuie să ofere și o respirabilitate ridicată. Aceștia sunt boxerii termoactivi pentru bărbați oferiți în magazinul 8a.ro. Pregătiți special pentru drumeții, alergare pe traseu, cățărare și schi fond - aceștia asigură întotdeauna o libertate de mișcare ridicată și un climat optim aproape de piele. Lenjeria de corp termoactivă selectată corespunzător este necesară pentru ca întreaga ținută montană sau outdoor să funcționeze corect. Dacă boxerii pentru bărbați nu elimină umiditatea suficient de eficient, indiferent de pantalonii softshell sau cu membrană aleși, vom simți disconfort în timpul efortului. La magazinul 8a.ro, vă punem la dispoziție o gamă largă de boxeri termoactivi pentru bărbați, care sunt perfecți pentru excursii montane și sport.

Oferta include modele pentru fiecare sezon. Boxerii pentru bărbați subțiri și extrem de ușori pentru vară vor fi perfecți pentru zilele călduroase. Aceștia garantează o ventilație adecvată și elimină eficient transpirația spre exterior. Este alegerea optimă pentru o activitate fizică intensă - pentru antrenamente de alergare, competiții și multe sporturi. Vor funcționa atât cu pantaloni scurți, cât și cu pantaloni lungi de turist. Modelele mai groase sunt concepute în principal pentru iarnă. Aici, confortul termic este de o importanță crucială. Boxerii termoactivi calzi pentru bărbați vor completa perfect ținuta termoactivă de schi sau de trekking. O astfel de alegere este optimă pentru călătoriile de iarnă. Indiferent de boxerii pentru bărbați pe care îi alegeți, puteți fi siguri că vor funcționa foarte bine cu alte haine tehnice.

Boxeri termoactivi pentru bărbați, ajustați și largi, pentru orice activitate

Indiferent de ce lenjerie preferi, vei găsi cu siguranță un model adaptat nevoilor tale. Flexibilitatea ridicată permite boxerilor pentru bărbați apropiați de corp să urmeze perfect fiecare mișcare. Sunt aleși de bunăvoie pentru activități dinamice. Persoanele cărora le plac hainele mai casual vor aprecia cu siguranță boxerii termoactivi largi. Aceștia vor oferi o ventilație sporită și un confort suplimentar.

Materiale folosite în boxerii termoactivi pentru bărbați

Boxerii tehnici sunt, de obicei, confecționați din fibre sintetice sau din lână naturală merino. Primii sunt perfecți pentru activitățile sportive intensive, precum și pentru cele mai solicitante activități montane. Eliminarea rapidă a umidității este caracteristica lor, ceea ce vă permite să mențineți un climat confortabil aproape de piele. În plus, fibrele sintetice sunt foarte durabile. Din acest motiv, chiloții confecționați din ele sunt perfecți pentru o utilizare intensivă. Acest tip de lenjerie intimă termoactivă este ales de sportivi, precum și de turiștii experimentați și de pasionații de trekking care parcurg trasee mai lungi.

La rândul lor, boxerii termoactivi merino pentru bărbați au proprietăți termice excelente. Fibrele din această lână unică asigură o izolare foarte eficientă, astfel că sunt adesea aleși pentru temperaturi mai scăzute. În plus, lâna merino este foarte plăcută la atingere, datorită căreia oferă un confort ridicat la purtare, de neatins pentru majoritatea materialelor sintetice. Proprietățile antibacteriene naturale reprezintă un avantaj suplimentar al acestei lâne naturale. Aceasta împiedică dezvoltarea rapidă a bacteriilor. Ca urmare, riscul apariției mirosurilor neplăcute în timpul utilizării intensive este redus semnificativ. Boxerii rămân proaspeți mai mult timp, prin urmare, sunt aleși cu plăcere pentru drumeții de toată ziua pe terenuri inaccesibile. Boxerii Merino sunt alegerea perfectă mai ales pentru partea mai rece a anului. Străbătând zăpezile sau călătoriile lungi la schi fond vor deveni mult mai confortabile dacă purtați lenjerie de corp merino.

Boxeri termoactivi pentru bărbați la magazinul 8a.ro

Legătura de lenjerie intimă oferită de magazinul 8a.ro se caracterizează prin înaltă calitate și materiale deosebite. Acest lucru este garantat de cele mai renumite mărci specializate în producția de lenjerie de corp avansată pentru sport și outdoor. Companii precum Brubeck, Icebreaker, Under Armor, Samrtwool sau The North Face vor oferi boxeri termoactivi de cea mai bună calitate, pregătiți special pentru nevoile tuturor bărbaților activi. Cusăturile plate reduc riscul de abraziuni sau iritații chiar și în timpul celor mai intense zile. În plus, croiala optimă selectată va garanta o libertate de mișcare deplină. Boxerii termici pentru bărbați sunt o alegere excelentă pentru fiecare zi activă, petrecută atât la munte, cât și în timpul activităților sportive.