top

Bandane multifuncționale pentru bărbați

Eșarfele bărbătești multifuncționale sunt cel mai adesea alese de persoanele care acordă prioritate confortului și caracterului practic. Acestea vă vor proteja strâns gâtul de frig și vânt în timp ce faceți drumeții, mergeți cu bicicleta sau alergați.
View as Grid List

242 Produse

  1. -14%
    Bandana multifunctionala Buff Polar - haera mauve

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

242 Produse

Ștergere

Eșarfe multifuncționale pentru orice ocazie

Indiferent de vreme, veți găsi întotdeauna o eșarfă potrivită în gama noastră de produse. Modelele ușoare de vară sunt confecționate din materiale subțiri care oferă o respirabilitate foarte mare. Proprietățile lor de uscare rapidă vă fac să scăpați rapid de excesul de umiditate produs în timpul exercițiilor fizice intense. Modelele special concepute oferă, de asemenea, o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV dăunătoare și sunt un înlocuitor excelent pentru șepcile pentru bărbați Pe de altă parte, eșarfele multifuncționale și încălzitoarele de gât pentru iarnă sunt realizate din materiale cu proprietăți de izolare termică. Eșarfele cu tuburi mai groase vă protejează în mod eficient împotriva pierderilor de căldură. Modelele tipice de iarnă sunt adesea fabricate din fleece gros sau lână, oferind o protecție excelentă împotriva frigului de afară. Eșarfele multifuncționale rezistente la vânt, prevăzute cu o membrană impermeabilă, sunt cele mai eficiente împotriva rafalelor de vânt. Acestea vor fi foarte performante în combinație cu jachete softshell pentru bărbați, oferind un set optim pentru zilele de toamnă și primăvară.

Puteți găsi o selecție completă de eșarfe și eșarfe tubulare în magazinul 8a.ro

Eșarfele multifuncționale și eșarfele tubulare pe care le oferim vor servi cu succes și ca bentițe, pălării sau cagule pentru bărbați. Acestea vă vor proteja de vânt, ploaie, nisip și orice altceva care vă poate amenința fața. Ele sunt de fapt create pentru activitatea fizică în condiții meteo nefavorabile. Acestea prezintă proprietăți de izolare termică, păstrând în același timp capacitatea de a îndepărta căldura și excesul de umiditate de pe piele. Eșarfele multifuncționale pentru bărbați și eșarfele tubulare sunt confecționate dintr-o varietate de materiale pentru a se potrivi tipului de activitate și sezonului. Eșarfele multifuncționale sunt o soluție versatilă, practică și foarte convenabilă pentru toți bărbații activi. Magazinul 8a.ro oferă mărci de top precum Buff, The North Face, Salewa, Salomon și multe altele.