top

Wacaco

Wacaco este, în primul rând, un aparat de cafea portabil inovator, astfel încât să puteți prepara un espresso delicios oriunde în lume. Dimensiunile compacte și greutatea redusă vă asigură că le veți lua cu dvs. în valiză în vacanță sau în rucsac în timpul unei excursii în aer liber.
View as Grid List

14 Produse

 1. Husă Wacaco Minipresso Case

  Lista de dorințe

 2. Husă Wacaco Minipresso NS2 Case

  Lista de dorințe

 3. Expres de cafea Wacaco Minipresso NS2

  Lista de dorințe

 4. Expres de cafea Wacaco Picopresso

  Lista de dorințe

 5. Expres de cafea Wacaco Cuppamoka

  Lista de dorințe

 6. Expres de cafea Wacaco Pipamoka

  Lista de dorințe

 7. Expres de cafea Wacaco Minipresso GR

  Lista de dorințe

 8. Husă Wacaco Nanopresso M-Case

  Lista de dorințe

 9. Husă Wacaco Nanopresso S-Case

  Lista de dorințe

 10. Expres de cafea Wacaco Nanopresso - grey

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

Wacaco - făcut pentru iubitorii de L profundă

Dacă sunteți un cunoscător de cafea și vă place să călătoriți în expediții în aer liber sau pe munte, atunci accesoriile Wacaco vă vor fi cu siguranță pe plac. Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a savura un espresso delicios oriunde în lume. Datorită dimensiunilor minime și greutății reduse a modelelor oferite, acestea pot fi luate literalmente oriunde. Există loc pentru aparatul de cafea în valiza dvs. atunci când vă pregătiți să plecați în vacanță, precum și într-un rucsac de drumeție, atunci când plecați într-o drumeție ceva mai lungă. Dacă cea mai bună cafea este cea care vă pune pe picioare dimineața, merită să ocupați puțin spațiu în bagaj. Modelele unice de espressoare Wacaco și alte accesorii pentru prepararea cafelei sunt produse rafinate în fiecare detaliu. Acestea combină o construcție perfectă cu un design modern, ceea ce le face potrivite atât pentru utilizarea în aer liber, cât și în timpul utilizării zilnice.

Istoria mărcii

Ca în cazul tuturor mărcilor inovatoare, la Wacaco totul a început cu o idee genială. În 2012, Hugo Cailleton a comandat la un hotel, în timpul unei călătorii de afaceri, un espresso al cărui gust a lăsat mult de dorit. Așa că a început să se întrebe cum să facă o ceașcă de cafea perfectă în orice condiții. Întrucât avea o experiență vastă în proiectarea de aparate de cafea normale, a verificat rapid opțiunile disponibile pe piață și a descoperit un mare gol. Soluțiile oferite nu îl satisfăceau. Aparatele de cafea espresso erau prea greu de utilizat și nu asigurau temperatura corectă a cafelei sau gustul era departe de a fi ideal. Așa că și-a petrecut anul următor proiectând și testând diverse aparate de cafea portabile, create de el însuși. Au fost create și testate 10 prototipuri diferite, atât de Hugo însuși, cât și de grupul său de prieteni. Imediat ce a găsit soluția optimă în 2013 - Minipresso, marca Wacaco a fost înființată. În prezent, acest model, extrem de compact și realizat din materiale robuste, constituie baza ofertei companiei.

Cumpărați produsele Wacaco online de pe 8a.ro

Oferim o selecție largă de produse Wacaco. Pe lângă cele mai populare espressoare portabile - Minipresso și Nanopresso, acestea includ căni de cafea termice, mini termosuri și multe alte accesorii necesare tuturor iubitorilor de cafea bună. Materialele de înaltă calitate și designul modern asigură faptul că acestea sunt o alegere excelentă atât pentru călătoriile în aer liber, atunci când nu avem acces la un aparat de cafea bun. Descoperă ce gust are un espresso adevărat!