top

Vestibule şi podele pentru corturi

Extensiile și podelele pentru corturi sunt un accesoriu perfect pentru echipamentul de vacanță, îmbunătățind confortul fiecărei experiențe de camping. Acest lucru va face ca fiecare excursie cu cortul să fie mult mai plăcută.
View as Grid List

1 Produse

  1. -25%
    Vestibul MSR GearShed V2 - green
    Vestibul MSR GearShed V2 - green
    1.049,90Lei 1.400,70Lei

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Extensii și podele pentru corturi - pentru camping

Magazinul 8a.ro oferă corturi perfecte pentru drumeții montane și excursii cu bicicleta, dar și articole perfecte pentru campingul în familie. Indiferent de forma de turism pe care o alegeți, este o idee foarte bună să vă echipați cu elemente precum extensiile de carcasă de cort și podelele. Extensiile cochiliei de cort măresc spațiul de locuit. Datorită modelelor de camping, veți obține spațiu suplimentar pentru a pregăti mâncarea sau pentru a vă depozita bicicleta pe timp de noapte, protejând-o de ploaie. Aceasta este, de asemenea, o soluție perfectă pentru a vă relaxa la umbră după o zi lungă de drumeție montană. Extensiile de corturi de camping cu carcasă sunt mai mari și mai înalte, permițându-vă astfel să amenajați un loc de joacă pentru copiii dumneavoastră, să amenajați o bucătărie sau un spațiu de luat masa.

Extinderi de corturi - spațiu de locuit mai mare

Acest element al echipamentului de exterior este întotdeauna durabil, astfel încât își va menține performanța pentru multe sezoane de acum încolo. Mărci precum Outwell sau Robens folosesc țesături durabile care oferă suficientă rezistență la apă. Extensiile carcasei de cort sunt adesea acoperite cu un impregnant, astfel încât ploaia nu pătrunde în material și se scurge liber pe suprafața sa. Extensiile cochiliei de cort oferă o umbră confortabilă, astfel încât să vă puteți odihni pur și simplu după o zi activă. Aici puteți să vă pregătiți și să mâncați mâncarea atunci când faceți camping și să petreceți timpul cu alți tovarăși.

Pardoseli pentru corturi - interioare și exterioare

Pardoselile corturilor pot fi împărțite în interioare și exterioare, însă fiecare tip protejează împotriva umezelii de la sol. Podelele exterioare pentru corturi sunt foarte durabile, astfel încât chiar și o suprafață puțin mai dură nu le va deteriora cu ușurință. În plus, ele se caracterizează printr-o rezistență eficientă la apă, care împiedică umezeala, venită din sol, să pătrundă în interiorul cortului. Pe de altă parte, puteți monta podele interioare de cort în compartimentul de dormit sau în verandă. Acestea sunt, de asemenea, concepute pentru a proteja împotriva umezelii, dar și pentru a izola. Adesea sunt realizate dintr-un material confortabil la atingere, astfel încât să aveți sub picioare un covor de camping confortabil.