top

Uvex

Uvex este un producător respectat de ochelari de sport, ochelari și căști de protecție. Marca germană oferă produse pentru iubitorii de schi, ciclism, alergare și multe alte activități în aer liber.
View as Grid List

82 Produse

 1. -25%
  Casca ciclism sosea Uvex Rise - all black

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - black matt

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - moss green matt

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Casca bicicleta Uvex Gravel X - rhino/neon yellow

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - plum matt

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - cloud/dark silver matt

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Casca MTB Uvex Quatro CC MIPS - all black matt

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - red/black matt

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Casca bicicleta Uvex Gravel X - rhino/plum

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Casca ciclism sosea Uvex Rise - white

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Casca bicicleta Uvex Gravel X - hazel/deep space matt

  Lista de dorințe

 12. -26%
  Casca MTB Uvex Quatro CC MIPS - cloud/deep space matt

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Casca ciclism sosea Uvex Rise - moss green/black

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Casca enduro Uvex HLMT 10 - black/grey matt

  Lista de dorințe

 15. -23%
  Ochelari de soare Uvex Blaze III - black matt/smoke

  Lista de dorințe

 16. -23%
  Ochelari de soare Uvex Blaze III - black red/mirror red

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Ochelari de soare Uvex LGL 39 - black matt/mirror silver

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Far bicicleta Uvex Plug-IN LED KX001 Kid 2

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

82 Produse

Ștergere

Istoria mărcii Uvex

Primele produse ale producătorului german au fost ochelarii de schi și ochelarii de protecție. Inițial, compania a fost cunoscută sub numele de Optische-Industrie-Anstalt Phillip M. Winter. Produsele sale au fost folosite de atleții de la Jocurile Olimpice de vară din 1936. Începând din 1948, compania a cunoscut o creștere rapidă. În 1956, marca Uvex a fost înființată în mod oficial. Acesta înseamnă Ultra Violet EXcluded (Ultra Violet EXcluded). Din acel moment, toate produsele sportive vor fi marcate cu logo-ul producătorului german. Acesta a fost, de asemenea, momentul în care a început era inovației și a stabilirii de tendințe pe piața produselor de protecție a ochilor pentru sport. În scurt timp au fost dezvoltați ochelarii de protecție cu primul strat anti-ceață. În anii 1970, producătorul s-a extins cu succes pe piața americană. De asemenea, a proiectat primii ochelari de protecție cu lentile sferice, oferind o calitate a vederii de neegalat. În curând, au fost înființate și alte mărci în cadrul Grupului Uvex, care, printre altele, producea echipamente de siguranță la locul de muncă.

În 1987/88, au apărut pe piață primele căști Uvex. În curând, acestea aveau să se numere printre cele mai populare modele. Gama includea atât căști de ciclism, cât și căști de schi. Protecția maximă a capului a fost obținută prin utilizarea celor mai noi materiale disponibile, cum ar fi spuma EPS și ABS-ul rezistent. Marca Uvex continuă să răspundă așteptărilor utilizatorilor prin lansarea de noi produse. Printre produsele pentru cicliști se numără, printre altele, ochelarii de protecție pentru freeride. Schiorii au parte, printre altele, de cea mai ușoară cască de schi cu o cochilie rigidă.

Puteți cumpăra produsele Uvex în magazinul 8a.ro

Vă punem la dispoziție o gamă completă de produse Uvex create pentru iubitorii sporturilor de vară și de iarnă. Tehnologiile avansate, manopera de cea mai bună calitate și cele mai bune materiale disponibile asigură un confort maxim de utilizare.
Ochelarii de ciclism Uvex vă vor proteja perfect ochii de insecte și de iureșul de aer în timpul unei plimbări mai rapide. Adaptați special la modelele de căști de protecție garantează un confort ridicat la purtare. O selecție largă de ochelari cu caracteristici diferite vă permite să alegeți ochelarii potriviți atât pentru soare, vreme rea, cât și pentru mersul pe bicicletă pe timp de noapte. Marca Uvex oferă ochelari cu o varietate de proprietăți diferite. Pentru tradiționaliști, există ochelari sport cu lentile interschimbabile. Acolo unde razele soarelui pot orbi, modelele cu lentile polarizate vor funcționa bine. Cea mai recentă evoluție de la Uvex este reprezentată de ochelarii fotocromici, care ajustează întunericul lentilelor în funcție de intensitatea luminii. Ochelarii de protecție Uvex sunt foarte populari în rândul schiorilor și snowboarderilor.

Producătorul german este renumit și pentru producția de căști de protecție. Gama sa include atât modele de iarnă pentru schi cât și căști de bicicletă aerisite. Datorită materialelor ușoare, a finisajelor perfecte și a atenției deosebite acordate unei ventilații adecvate, căștile Uvex oferă un confort ridicat și o potrivire optimă la nivelul capului, indiferent de activitatea desfășurată.