top

Tricouri polo damă

Polo-urile pentru femei reprezintă combinația perfectă între un aspect unic și un confort ridicat la purtare. Confortul comparabil cu cel al unui tricou tradițional și un guler elegant creează o combinație perfectă.
View as Grid List

2 Produse

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Polo pentru femei înseamnă stil și confort

Nu vrei să renunți la confortul tricourilor sport casual și, în același timp, ai nevoie de un tricou care să arate un pic mai oficial? Polo-urile pentru femei sunt o combinație perfectă a acestor caracteristici. Tricourile clasice cu guler oferă multă libertate și arată foarte bine în același timp. Sunt perfecte ca o completare a ținutei de exterior, precum și ca o utilizare zilnică pentru blugi. Polo-urile pentru femei sunt caracterizate de o calitate foarte bună a manoperei. Tăieturile perfecte fac ca întregul să se potrivească siluetei și garantează un stil unic.

Pulovere pentru femei pentru activitate și uz zilnic

Polo-urile clasice pentru femei sunt realizate în principal din bumbac. Acest material este perfect pentru utilizarea zilnică, atunci când nu facem un efort sporit. Este o opțiune excelentă atunci când călătorim sau când ne ocupăm de îndatoririle zilnice. Bumbacul este extrem de plăcut la atingere și oferă proprietăți de performanță deosebite. Polo-urile pentru femei din materiale sintetice sunt perfecte pentru activități mai intense. Este o soluție modernă transferată direct din îmbrăcămintea sportivă și de exterior. Materialele moderne asigură o greutate redusă și elimină rapid umiditatea. Din acest motiv, aceste tricouri pot fi folosite și în timpul drumețiilor pe trasee montane, precum și în timpul călătoriilor în climatele mai calde. Proprietățile excelente, similare modelelor sportive, asigură condiții optime în timpul efortului fizic. Toate acestea cu menținerea unui stil unic.

Pulovere pentru femei de la branduri de top de outdoor

În magazinul 8a.ro, oferim o gamă extrem de largă de cele mai bune mărci de îmbrăcăminte montană. Atunci când vine vorba de polițe pentru femei, modelele de la producători americani precum Columbia sau The North Face ies cu siguranță în evidență. Acestea se caracterizează prin proprietăți funcționale excelente și un stil deosebit. în plus, sunt o bună alternativă la tricourile clasice, oferind un stil unic și un confort ridicat.