top

Tricouri pentru alergare bărbaţi

Tricourile de alergare pentru bărbați sunt elementul de bază al echipamentului fiecărui alergător. Tricourile aerisite sunt perfecte pentru drumeții pe trasee și poteci în perioada mai caldă a anului.
View as Grid List

105 Produse

Page
pe pagină
 1. -10%
  Tricou alergare Maloja Gordes 1/2 - midnight multi

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Tricou alergare barbati Patagonia Ridge Flow Shirt - black

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Tricou alergare Patagonia Ridge Flow Shirt - hemlock green

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Tricou alergare Inov-8 Base Elite S/S - dark green

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Tricou alergare Dynafit Alpine 2 S/S Tee - dawn

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Tricou alergare Dynafit Sky Tank - dawn

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Tricou alergare Dynafit Sky Tank - syrah

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Tricou alergare Arcteryx Cormac Crew S/S - spark heather

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Tricou barbati Arcteryx Cormac Logo S/S - phenom heather

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Tricou alergare barbati adidas Run It Tee - bold gold

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Tricou alergare adidas Adizero Tee - black

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Tricou alergare barbati Inov-8 Base Elite S/S 3.0 - red

  Lista de dorințe

 13. -40%
  Tricou alergare Ultimate Direction Cirriform Tee - cobalt

  Lista de dorințe

 14. -40%
  Tricou alergare Ultimate Direction Tech Tank - onyx

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Tricou alergare Ultimate Direction Tech Tee - cyber blue

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Tricou alergare Salomon Cross Run SS Tee - white

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Tricou alergare barbati Salomon Cross Run Tank - white

  Lista de dorințe

 18. -35%
  Tricou sport barbati adidas TERREX Agravic Shirt - linen green

  Lista de dorințe

 19. -27%
  Tricou alergare barbati Arcteryx Cormac Arc'Word SS - bordeaux

  Lista de dorințe

View as Grid List

105 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Camasiile de alergare pentru bărbați - performanță maximă în timpul antrenamentului

Vestimentul de alergare este conceput de la zero pentru toți oamenii care se mișcă rapid pe trasee. Prioritatea sa este respirabilitatea ridicată și gestionarea rapidă a umidității. Exact asta sunt tricourile de alergare pentru bărbați, pregătite de cele mai importante branduri outdoor. Materialele și tăieturile inovatoare sunt concepute pentru a asigura o libertate maximă de alergare și un climat optim atât în timpul antrenamentelor, cât și al competițiilor. Oferta noastră include tricouri de alergare pentru bărbați, bine adaptate la siluetă, precum și mai lejere, pentru iubitorii de libertate totală în timpul alergării. Indiferent de croială, tricourile se potrivesc perfect cu alte straturi de îmbrăcăminte. Atunci când se răcește, puteți îmbrăca un hanorac sau o jachetă ușoară rezistentă la vânt, fiind în același timp siguri că tricoul va elimina perfect umiditatea către următoarele straturi de îmbrăcăminte.

Tricoul de alergare pentru bărbați este o tehnologie modernă

Vestimentul de top pentru alergare folosește cele mai recente realizări tehnologice pentru a asigura un confort și mai mare la alergare în diverse condiții. Materialele îmbunătățite sunt un exemplu perfect. Fibrele sintetice sunt ultraușoare. Structura lor unică permite absorbția rapidă a umezelii de la suprafața pielii și îndepărtarea acesteia către straturile exterioare. De asemenea, se acordă multă atenție proprietăților antibacteriene ale fibrelor, ceea ce se traduce printr-o prospețime mai lungă a tricourilor de alergare. Ionii de argint utilizați adesea întârzie semnificativ apariția mirosurilor neplăcute, astfel încât tricourile de alergare pentru bărbați pot fi folosite și mai mult timp. Proprietățile de uscare rapidă ale materialelor fac posibilă chiar și în cele mai fierbinți zile. Pe trasee abrupte, atunci când urcați, pot oferi un confort maxim de utilizare. Tehnologiile fără cusături care permit eliminarea cusăturilor în zonele cele mai expuse la abraziuni în timpul alergării - sub subsuori sau pe umeri - sunt, de asemenea, perfecte pentru tricourile de alergare. În loc de cusături, materialele sunt sudate, ceea ce asigură o finisare durabilă și, mai ales, mult mai fină decât cusăturile tradiționale.

Tricotaje de alergare pentru bărbați - 8a.ro

Oferim o selecție largă de tricouri de alergare de la producători de top de îmbrăcăminte montană. Mărci renumite precum Salomon, Dynafit și La Sportiva asigură îmbrăcăminte de cea mai bună calitate. Aceasta este folosită de alergători montani de top, așa că puteți fi siguri că are caracteristici de performanță excelente. Funcționează foarte bine cu alte elemente ale hainelor de alergare pentru bărbați. Alegerea unei ținute confortabile pentru alergare montană este baza confortului în timp ce vă deplasați rapid pe trasee. Alege tricouri de alergare pentru bărbați de marcă și concentrează-te doar pe următorii metri de traseu.