top

Ticket To The Moon

Ticket To The Moon este un producător unic de hamace de turism din nailon. La magazinul nostru oferim și accesorii pentru hamacele TTTM - plase de țânțari, pânze, kituri de fixare.
View as Grid List

6 Produse

 1. -24%
  Set de carabiniere pentru hamac Ticket To The Moon Karabinki AL-7075 2-pack
  Set de carabiniere pentru hamac Ticket To The Moon Karabinki AL-7075 2-pack
  cu TVA 92,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 85,90Lei (+9%)
  Prețul recomandat al producătorului 122,90Lei (-24%)

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Prelată Ticket To The Moon Lightest Tarp
  Prelată Ticket To The Moon Lightest Tarp
  cu TVA 699,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 649,90Lei (+8%)
  Prețul recomandat al producătorului 897,90Lei (-22%)

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Hamac Ticket To The Moon Honey Moon Hammock - royal blue/turquoise
  Hamac Ticket To The Moon Honey Moon Hammock - royal blue/turquoise
  cu TVA 729,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 649,90Lei (+13%)
  Prețul recomandat al producătorului 852,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 4. -23%
  Hamac Ticket To The Moon Honey Moon Hammock - orange/dark grey
  Hamac Ticket To The Moon Honey Moon Hammock - orange/dark grey
  cu TVA 649,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 609,90Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 852,90Lei (-23%)

  Lista de dorințe

 5. -42%
  Kit de montare pentru hamac Ticket to The Moon Hammock Anchors
  Kit de montare pentru hamac Ticket to The Moon Hammock Anchors
  cu TVA 75,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 79,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 132,80Lei (-42%)

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Suspensie pentru hamac Ticket To The Moon Nautical Ropes
  Suspensie pentru hamac Ticket To The Moon Nautical Ropes
  cu TVA 58,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 55,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 77,90Lei (-24%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Ticket To The Moon - hamacuri iconice pentru drumeții

Marca TTTM a fost fondată în 1996 în Bali. Ideea inițială de a produce hamace din pânză de parașută s-a dovedit atât de bună încât compania a devenit acum unul dintre cei mai cunoscuți producători de hamace de drumeție din lume. În mod semnificativ, Ticket To The Moon nu s-a concentrat niciodată doar pe vânzări. Încă de la început, a fost vorba mai degrabă de promovarea unui stil de viață mai sănătos și mai calm. Nu există nimic mai asociat cu un moment de relaxare și de răgaz din lumea agitată decât un hamac confortabil întins între palmieri pe plajă. Ceea ce a făcut ca hamacele Ticket To The Moon să fie atât de populare atât de repede a fost, fără îndoială, materialul folosit la fabricarea lor. Acest lucru se datorează faptului că pânza folosită la fabricarea parașutelor este caracterizată de o rezistență foarte mare, fiind în același timp foarte ușoară și subțire. În plus, este permeabilă la aer pentru o respirabilitate ridicată. Ansamblul este plăcut la atingere și își păstrează o ușoară elasticitate, ceea ce face ca odihna într-un hamac confecționat dintr-un astfel de material să fie o plăcere.

Astăzi, hamacele Ticket To The Moon sunt încă fabricate în Bali. Toate hamacele originale realizate din pânză de parașută sunt făcute manual de către muncitori calificați. Cea mai înaltă calitate a meșteșugului și durabilitate este garantată de testele la care sunt supuse, atât în ceea ce privește utilizarea, cât și precizia de fabricație. Hamacele care poartă logo-ul TTTM sunt populare printre călătorii experimentați pentru dormit la tropice, precum și printre drumeții și cei care tânjesc după confort în timpul unei excursii de camping de weekend. Disponibile în mai multe dimensiuni și în aproape nenumărate opțiuni de culoare, hamacele sunt o garanție că fiecare iubitor de odihnă confortabilă va găsi un model perfect adaptat nevoilor sale. Husa de transport inclusă cu fiecare dintre ele le face potrivite pentru a fi luate în orice excursie, fie că aveți portbagajul mașinii plin, fie că vă deplasați cu un rucsac mic.

Hamacurile Ticket To The Moon Hammocks

Hamacurile TTTM sunt fabricate din nailon foarte rezistent, care este, de asemenea, foarte durabil. Această combinație ideală de caracteristici face posibilă producerea unor hamace compacte atunci când sunt pliate, dar extrem de durabile, care vor servi în numeroase excursii. Hamacele Ticket To The Moon sunt produse în mai multe versiuni, dar două sunt de departe cele mai populare. Hamacele pentru o singură persoană sunt cel mai adesea alese pentru expedițiile de trekking, unde greutatea cât mai redusă a bagajelor este importantă. Acestea sunt foarte compacte atunci când sunt împachetate și sunt excelente pentru înnoptări aproape oriunde le putem agăța. Pe de altă parte, hamacele TTTM pentru două persoane oferă suficient spațiu pentru doi drumeți sau pot oferi un confort sporit pentru o singură persoană. Este alegerea optimă dacă sunteți în căutarea unui model de agrement care să ofere un confort maxim. Hamacele pentru două persoane sunt adesea alegerea pentru sejururi mai lungi în camping sau în grădină, fiind un înlocuitor excelent pentru șezlongurile de drumeție.

Care model Ticket To The Moon este livrat cu o husă de transport funcțională care seamănă cu o banană. Ca urmare, hamacul poate fi transportat cu ușurință atât în interiorul rucsacului, cât și prins la exterior. Hamacele sunt echipate cu cârlige puternice la capete, ceea ce face ca prinderea lor în frânghii sau în chingile de legare să fie foarte ușoară și să nu necesite mult timp. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți copacii potriviți sau alte puncte de ancorare pentru a vă bucura de o odihnă confortabilă.

Accesorii pentru hamacuri TTTM

În plus față de hamacele în sine, compania oferă și toate accesoriile necesare pentru acestea. Printre cele mai populare produse se numără plasa de țânțari pentru hamac, cu o formă ideală pentru a se potrivi modelelor Ticket To The Moon. Este un must-buy pentru călătoriile la tropice, dar va funcționa bine și în climatele temperate. O protecție excelentă în pădure împotriva țânțarilor și a altor insecte care vor să vă strice odihna. Accesul ușor este asigurat de un fermoar. Dintre accesoriile TTTM, nu puteau fi neglijate nici sistemele de fixare a hamacului. Putem alege între liniile clasice cu noduri, precum și curele care protejează mai bine scoarța copacilor. Prin montarea lor cu bucle, acestea permit ca hamacele Ticket To The Moon să fie tensionate corespunzător în funcție de distanța dintre copaci. Pentru pasionații de dormit în aer liber, atunci când folosesc un hamac pe vreme nefavorabilă, se va dovedi utilă și o prelată pentru a proteja împotriva ploii. Modele de diferite forme și dimensiuni vă vor permite să alegeți una care să vă protejeze eficient împotriva udării.