top

The North Face VECTIV

The North Face VECTIV™ este un pantof de alergare și drumeție cu un design inovator. O talpă de rigidizare, o talpă intermediară în formă de rocker și o talpă aderentă, toate acestea se adaugă la un ansamblu care vă permite să parcurgeți traseele montane și mai rapid și mai eficient!
View as Grid List

193 Produse

pe pagină
View as Grid List

193 Produse

Ștergere

The North Face VECTIV™ este un pantof de alergare montană de excepție

Tehnologia inovatoare VECTIV™ este o abordare complet nouă în ceea ce privește fabricarea încălțămintei de munte. Creată cu gândul la alergătorii montani, soluția le permite acestora să parcurgă trasee dificile chiar mai repede. Acest lucru se datorează faptului că încălțămintea oferă un transfer de energie mai eficient, oferind senzația de accelerare suplimentară în timpul alergării. În plus, oferă o amortizare eficientă la fiecare pas, precum și o stabilitate ridicată a pantofilor pe terenul montan. Testată de cei mai buni alergători din lume, tehnologia The North Face VECTIV™ schimbă complet piața de încălțăminte outdoor. Creată în conformitate cu așteptările utilizatorilor, soluțiile permit parcurgerea și mai eficientă și mai sigură a traseelor, ceea ce se traduce printr-o mai mare plăcere a tuturor activităților montane. Fie că ieșiți pe traseu pentru o drumeție plăcută sau încercați să doborâți un record de traseu într-o competiție montană de cross-country, tehnologia The North Face VECTIV™ vă va ajuta să vă atingeți obiectivul și să vă satisfaceți.

Inspirat de The North Face

Marca americană a fost sinonimă cu îmbrăcăminte și echipamente dovedite, concepute pentru utilizarea în condiții montane, timp de numeroși ani. Oferta include modele specializate pentru alpinism pe cele mai înalte vârfuri din lume, îmbrăcăminte pentru schi sau schi fond, dar și produse mai mult orientate spre excursii recreative în aer liber sau chiar modele de lifestyle pentru utilizarea în timpul activităților zilnice. Încălțămintea care conține tehnologia VECTIV™ reprezintă o deschidere complet nouă în categoria încălțămintei de trail. Specialiștii The North Face au reunit cei mai experimentați designeri și atleți și au decis să înceapă complet de la zero. Scopul a fost acela de a lansa soluții care să facă din brandul TNF unul dintre liderii în domeniul bocancilor de munte și outdoor, stabilind noi tendințe.

Ce este tehnologia VECTIV™?

Inovatorul VECTIV™ de la The North Face este format din trei elemente de bază care funcționează în mod optim împreună. Talpa specială căptușită, talpa intermediară și talpa oferă performanțe excepționale atunci când alergi și te deplasezi rapid pe traseele montane.

3D VECTIV™ insole

Prima componentă a întregului sistem este o talpă specială 3D VECTIV™, plasată chiar sub picior și talpa clasică de încălțăminte. Pe de o parte, aceasta rigidizează puțin structura, iar pe de altă parte, se asigură că aceasta este în permanență în forma corectă. Capetele înfășurate în sus ale tălpii previn mișcările necontrolate ale piciorului în pantof și, astfel, cresc semnificativ stabilitatea fiecărui pas. Acest lucru este deosebit de important atunci când parcurgeți rapid trasee montane. Deși soluții similare au mai fost folosite înainte la pantofii de alergare, pantofii The North Face VECTIV™ sunt primele modele la care talpa specială apare atât de aproape de picior, în loc să fie ascunsă adânc în talpa intermediară. Acest lucru a necesitat o schimbare completă a modului de gândire cu privire la pantofii de alergare. Această soluție s-a dovedit a fi o idee revoluționară care a funcționat perfect în timpul testelor efectuate de alergători profesioniști. A fost nevoie de aproape 2 ani pentru a ajunge la forma perfectă.

Solă intermediară "Rocker Midsole" VECTIV™

Cea de-a doua componentă a sistemului este "Rocker Midsole" VECTIV™, realizată din spumă EVA. Prin utilizarea a două densități, este posibil să se asigure un nivel ridicat de amortizare și stabilizare în același timp. Forma special curbată a designului general ajută piciorul să se rostogolească mai natural, ceea ce duce la o pierdere mai mică de energie și la o absorbție mai eficientă a șocurilor. Tehnologia VECTIV™ de la The North Face amortizează impactul cu solul cu o medie de 10%, fără pierderi de energie, după cum au demonstrat studii independente. Forma optimizată susține, de asemenea, fluiditatea alergării, ajutându-vă să faceți pași mai lungi. Este demn de remarcat aici faptul că "Rocker Midsole" în combinație cu talpa 3D VECTIV™ își păstrează forma originală pentru o perioadă foarte lungă de timp, asigurând proprietăți optime chiar și în cazul unei utilizări foarte intense a pantofului.

SurfaceCTRL talpă

Componenta finală a tehnologiei The North Face VECTIV™ este talpa. Aceasta a fost realizată dintr-un compus special de cauciuc care oferă o aderență foarte mare. Majoritatea modelelor sunt echipate cu o bandă de rulare versatilă pentru cross-country, care se comportă bine pe o varietate de suprafețe. Sculptura tălpii a fost modelată în funcție de mișcarea anatomică a piciorului, astfel încât oferă un sprijin adecvat atât atunci când accelerați rapid, cât și atunci când încetiniți pentru a alerga pe porțiuni dificile. Talpa SurfaceCTRL este, de asemenea, caracterizată de o durabilitate foarte mare, ceea ce o face perfectă pentru traseele dificile de munte.

Adaptabilitatea tehnologiei VECTIV™ pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor

Soluția dezvoltată de brandul The North Face nu este de fapt o structură specifică, ci o întreagă filozofie de proiectare a încălțămintei care permite personalizarea componentelor individuale în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Inspirația pentru o astfel de soluție a venit de la modelele speciale de încălțăminte create pentru atleți, care țineau cont de preferințele individuale ale acestora. Datorită capacității de a modifica caracteristicile componentelor individuale ale întregului sistem, și anume talpa 3D VECTIV™, talpa intermediară VECTIV™ "Rocker Midsole" și talpa SurfaceCTRL, este posibil să se proiecteze încălțăminte cu nenumărate combinații de caracteristici individuale. În prima fază, această tehnologie complexă a fost utilizată pentru a crea o serie diversă de pantofi de trail pentru alergare montană, precum și pantofi de drumeție ușori pentru trasee rapide. Posibilitatea de a utiliza diferite materiale face posibilă obținerea unor pantofi cu amortizare sporită, stabilitate sau care vă permit să vă deplasați și mai repede.

Călăriile de traseu cu tehnologie VECTIV™

Călăria de alergare montană a fost o prioritate în crearea acestei tehnologii de ultimă oră. Aceștia au permis, de asemenea, testarea cuprinzătoare a diferitelor combinații de materiale în condiții solicitante. Mulțumită multor contribuții din partea alergătorilor de top, au fost create mai multe variante ale tehnologiei The North Face VECTIV™, care diferă, printre altele, prin materialul folosit în talpa 3D VECTIV™.

Seria de pantofi Flight VECTIV™ a fost creată cu gândul la profesioniști. Inserțiile 3D VECTIV™ folosite în ei sunt realizate din fibră de carbon sau, pur și simplu: carbon. Acesta este unul dintre cele mai ușoare materiale, oferind o pierdere minimă de energie. Aceasta face ca pantoful să fie incredibil de ușor, își păstrează perfect forma proiectată și, în combinație cu o talpă intermediară rotunjită, vă permite să abordați traseele și mai rapid. Este o alegere excelentă pentru atleți și pentru cei care doresc să doboare mai multe recorduri.

În încălțămintea VECTIV™ Infinite, tălpile 3D VECTIV™ sunt realizate din Pebax. Acesta este un material plastic caracterizat printr-o flexibilitate ușor mai mare decât fibra de carbon. Încălțămintea de alergare echipată cu astfel de tălpi asigură o mare returnare de energie la fiecare pas.

Cea mai confortabilă încălțăminte VECTIV™ Enduris dispune de tălpi 3D VECTIV™ din TPU. Aceste modele sunt ideale pentru cele mai lungi distanțe, precum și pentru antrenamente solicitante. Acesta este cel mai confortabil pantof de alergare în aer liber care folosește tehnologia inovatoare de la The North Face.

Structura The North Face VECTIV™ în încălțămintea de drumeție

Deși tehnologia a fost dezvoltată în primul rând pentru pantofii de alergare, aceasta funcționează bine și în cazul pantofilor ușori pentru drumeții și în aer liber. Prin urmare, toate avantajele sale, cum ar fi un pas mai dinamic, o stabilitate ridicată și o amortizare eficientă, sunt disponibile și pentru cei care străbat potecile și drumurile cu un rucsac ușor. Încălțămintea de exterior VECTIV™ se potrivește perfect în filozofia "speed hiking". Deplasarea rapidă pe trasee de drumeție, care nu implică neapărat alergare, este extrem de populară în rândul persoanelor active care caută o alternativă la drumețiile clasice cu bagaje grele. Oferta include atât cizme foarte ușoare cu talpă joasă, cât și modele medii cu o înălțime a feței de ¾. Primele sunt o alegere excelentă pentru traseele de vară, când ventilația maximă este o prioritate. Designul pantofilor permite, de asemenea, ca aceștia să fie folosiți confortabil în timpul treburilor zilnice. Pe de altă parte, cizmele mai înalte cu tehnologia The North Face VECTIV™ oferă un suport suplimentar pentru gleznă atunci când vă deplasați cu un rucsac ceva mai mare.