top

The North Face Mănuși

Mănușile The North Face ® oferă o protecție fiabilă a mâinilor împotriva frigului în toate condițiile meteorologice. Oferim mănuși de expediție, mănuși de schi fiabile și modele ușoare pentru alergare sau modele de utilizare zilnică.
View as Grid List

37 Produse

  1. -12%
    Mănuși The North Face TNF Rino Glove - dark sage

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

37 Produse

Ștergere

Mănuși North Face pentru toate condițiile meteo

Mâinile care îngheață rapid sunt ceva cu care trebuie să ne confruntăm în timpul multor activități în aer liber la temperaturi scăzute. Datorită mănușilor The North Face bine adaptate la activitatea respectivă, veți face față cu ușurință temperaturilor scăzute chiar și în timpul celor mai geroase vremuri. Modelele mai ușoare sunt, la rândul lor, o soluție optimă pentru anotimpurile de tranziție. The North Face Marca North Face este specializată în îmbrăcăminte și echipamente destinate muntelui, însă multe dintre modele sunt concepute și pentru utilizarea zilnică. Confecționate din materiale ultraușoare, acestea pot încăpea cu ușurință în buzunar, în timp ce proprietățile lor termice vă vor menține mâinile calde pentru mult timp în drum spre serviciu sau școală.

Mănușile North Face pentru utilizare zilnică

Mănușile versatile din fleece și softshell sunt una dintre cele mai populare serii de mănuși ale acestui producător american. Concepute pentru utilizare frecventă, acestea oferă durabilitatea și confortul de utilizare de care aveți nevoie. Majoritatea modelelor dispun de tehnologia Etip, care vă permite să operați ecrane tactile fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile. O astfel de soluție vă permite să răspundeți comod la apeluri, să faceți fotografii sau să folosiți navigația GPS fără a fi nevoie să vă expuneți mâinile la frig. Mănușile ușoare The North Face sunt utilizate frecvent pentru treburile zilnice, precum și în timpul drumețiilor și al drumețiilor. Aceasta este o soluție ideală pentru turiștii care caută mănuși ușoare și funcționale.

Modeluri softshell funcționale

Modelurile realizate din materiale softshell sunt doar un alt grup de mănuși. Acestea sunt concepute pentru a oferi o protecție excelentă împotriva vântului care poate face ca mâinile să se răcească rapid. Aceasta este o alegere ideală ori de câte ori vă mișcați puțin mai repede. Fanii schiului de tură și cei de la munte care au nevoie de o protecție fiabilă împotriva condițiilor meteo schimbătoare adoră să folosească mănușile The North Face softshell. Multe modele nu dispun de izolația suplimentară care garantează o respirabilitate excepțională.

Mănuși de expediție și de schi The North Face

Modelele concepute pentru expedițiile de alpinism sunt fără îndoială cele mai călduroase mănuși din acest sortiment al trupei americane. Datorită aplicării unei cantități mari de căptușeală de încălzire și a materialelor exterioare durabile, puteți folosi mănușile pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. Acestea sunt mănușile tehnice The North Face folosite pentru cele mai puternice rafale de vânt și temperaturi extrem de scăzute. Mănușile de schi clasice The North Face ski gloves sunt ceva mai puțin izolate. Dedicate tuturor pasionaților de schi, modelele oferă un confort maxim pe pârtie. Forma lor specială facilitează ținerea bețelor de schi, în timp ce materialele folosite oferă o durabilitate sporită în caz de cădere. O varietate de modele include atât mănuși cu cinci degete, cât și mănuși cu cinci degete, care oferă un confort termic și mai bun. Mănușile North Face oferă o potrivire perfectă pe mână Puteți ajusta mănușile datorită sistemului Velcro și a șireturilor cu stopperi, astfel încât puteți folosi cu ușurință bețele cu mănușile pe voi.

Modele de alergare ușoare

Practicarea alergării pe timp de iarnă necesită nu doar o voință puternică, ci și echipamentul și îmbrăcămintea potrivită. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor grupului tot mai mare de alergători care practică alergarea și iarna, sortimentul de colecții al acestui brand american oferă și Mănușile The North Face pentru alergători Acestea sunt de obicei modele ușoare care combină perfect protecția de bază împotriva frigului cu o respirabilitate maximă. Ele sunt perfecte nu numai pentru alergările de iarnă, ci și pentru zilele mai reci de primăvară și toamnă.

Mănuși The North Face în magazinul 8a.ro

TNF este un brand legendar. Mănușile fabricate de acest brand se pot lăuda cu un finisaj impecabil și cu proprietăți de performanță excelente. Aceasta este o alegere ideală pentru schiori, alpiniști, pasionați de trekking, alergători și toate persoanele care caută mănuși confortabile pentru uz zilnic. Descoperiți mănușile The North Face - modele perfect adaptate celor care nu încetează să își asume noi provocări.