top

The North Face Geci

Jachetele North Face pentru toate anotimpurile anului sunt un strat exterior de încredere al ținutei tale. Oferim jachete tehnice de alpinism, modele pentru exterior și jachete de alergare ultraușoare. Modele pentru ploaie, vânt și îngheț.
View as Grid List

397 Produse

  1. -7%
    Haina femei The North Face Zaneck Parka - summit navy

    Lista de dorințe

  2. -7%
    Haina femei The North Face Zaneck Parka - fawn grey

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

397 Produse

Ștergere

Jachetele The North Face sunt o protecție de încredere împotriva elementelor

O jachetă este o piesă esențială în ținuta fiecărui turist, alpinist sau schior. Deși fiecare dintre ei va avea cerințe diferite, toți utilizatorii de jachete au același scop - să obțină protecție împotriva condițiilor meteo nefavorabile - ploaie, frig, zăpadă sau vânt. Acest lucru face ca jachetele The North Face să fie atât de versatile, iar fiecare activitate montană oferă cel puțin câteva modele diferite, în diverse croieli, culori sau materiale folosite. Cu toate acestea, toate modelele au în comun câteva caracteristici comune garantate de logo-ul TNF - design de înaltă calitate, materiale de ultimă generație și funcționalitate optimă pentru a se potrivi aplicației dumneavoastră.

Jachete cu membrană The North Face - perfecte pentru vremea ploioasă

Jachetele de ploaie sunt unul dintre articolele de îmbrăcăminte ale aproape fiecărei persoane care merge la munte. Deoarece jacheta cu membrană exterioară este un strat impermeabil excelent pentru a vă menține celelalte haine uscate. La munte, unde nu poți fi sigur când va ploua, acest accesoriu este o piesă indispensabilă din echipamentul rucsacului tău. În timpul perioadelor de tranziție din timpul anului, este practic imposibil să faci drumeții pe traseele montane în mod confortabil fără o jachetă de ploaie. Jachetele cu membrană The North Face sunt concepute pentru activități variate. Cele mai simple modele includ mai ales jachete de exterior, perfecte pentru drumeții și trekking. Acestea sunt adesea echipate cu un număr mare de buzunare practice. Jachetele mai tehnice pentru alpinism dispun de materiale rezistente și de o croială care oferă o bună mobilitate. Jachetele TNF pentru alergare prezintă, de asemenea, un grup destul de mare. Modelele ultraușoare sunt perfecte pentru drumeții rapide pe trasee. Membrana DryVent aplicată în jachete asigură un grad ridicat de rezistență la apă și, în același timp, oferă o respirabilitate potrivită.

The North Face - jachete de iarnă

În timpul perioadelor mai reci ale anului, este crucial să oferiți corpului dumneavoastră izolația potrivită. Jachetele de iarnă The North Face vor face față cu ușurință unor astfel de condiții. Acest lucru se datorează faptului că brandul este bine cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate cu umplutură de puf. Jachetele din puf extrem de călduroase sunt o alegere excelentă pentru zilele geroase. Acest lucru se datorează faptului că acestea oferă o izolație superioară și, în același timp, sunt extrem de ușoare, astfel încât vă puteți lua cu ușurință geaca pentru o expediție sau o excursie. Jachetele din puf sunt atât de populare încât sunt folosite atât de alpiniștii de la mare altitudine, cât și pentru treburile cotidiene din oraș în zilele geroase. Pe lângă puf, jachetele izolate The North Face au și umplutură sintetică Primaloft® Thermoball. Această soluție revoluționară garantează o mare parte din proprietățile sale de izolare chiar și atunci când se udă. În plus, se usucă rapid. Acestea sunt caracteristici extrem de valoroase pentru expediții și activități sportive mai lungi.

The North Face jachete de schi

Jachetele de schi formează o categorie separată, în care se combină adesea elemente din alte modele. Aceste modele nu sunt doar izolate, ci dispun și de membrană pentru o protecție completă împotriva zăpezii. Datorită acestui fapt, vă puteți distra pe zăpadă indiferent de condițiile meteo. În plus, jachetele de schi The North Face dispun de multe accesorii suplimentare pe care le puteți aprecia doar atunci când ajungeți pe pârtie. Buzunarele suplimentare de pe mâneci pentru ski-pass vă vor ajuta să treceți cu ușurință prin porțile telescaunului. Șorțurile de zăpadă vor opri zăpada de afară atunci când vei cădea. Iar glugile mai mari se potrivesc cu ușurință sub cască în timpul unei furtuni de zăpadă. Este o alegere ideală atât pentru schiorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Cele mai noi tehnologii în jachetele The North Face.

Ca unul dintre cele mai importante branduri din sectorul montan și outdoor, TNF continuă să introducă inovații tehnice în produsele sale, pentru a oferi un confort și mai mare și pentru a reduce greutatea echipamentului și a hainelor. Nu este diferit când vine vorba de jachete, unde soluții precum Primaloft® Thermoball, Ventrix sau DryVent schimbă piața de îmbrăcăminte outdoor. Alegând jachetele The North Face, puteți fi siguri că tehnologiile folosite sunt cele mai noi. În plus, produsele TNF dispun de o manoperă de cea mai bună calitate, ceea ce se traduce prin fiabilitate maximă pe munte. Modelele de top sunt testate de cei mai buni alpiniști și sportivi la nivel mondial, astfel încât puteți fi siguri că pot face față condițiilor meteorologice nefavorabile.