top

The North Face Bluze damă

Puloverele pentru femei The North Face pot servi ca unul dintre elementele funcționale în sistemul de îmbrăcăminte în straturi, dar pot fi purtate și separat. Oferta brandului include modele cu fermoar, modele cu glugă și cu guler înalt și multe altele.

View as Grid List

86 Produse

Page
pe pagină
View as Grid List

86 Produse

Ștergere

The North Face hanorace pentru femei și bărbați

Designerii acestui brand de renume mondial, The North Face, proiectează modelele pentru a fi atrăgătoare și funcționale și fiabile pentru utilizatorii lor, indiferent unde și pentru cât timp vor fi purtate. Dintre oferta vastă, hanoracele pentru femei se remarcă prin modelele originale și culorile interesante. Variantele concepute special pentru femei, nu numai că se potrivesc perfect formei corpului lor, dar și gustului feminin. Dacă vreți să vă luați un model confortabil care să completeze bluza de trening a jumătății dumneavoastră, este posibil dacă alegeți un articol din oferta acestui producător.

Puloverele pentru femei The North Face care atrag privirea

Pentru uzul zilnic, în timpul călătoriilor în aer liber, atunci când vremea se înnoroiește - un hanorac confortabil de la brandul The North Face este una dintre cele mai versatile haine care vă va fi de folos în multe circumstanțe. Fanii designului minimalist își pot îmbogăți garderoba cu modele clasice decorate cu logo-ul mărcii. Aceste variante sunt disponibile în culori moi și cu croieli relaxate. Dacă vă place să ieșiți în evidență, alegeți tricoul de trening într-o culoare îndrăzneață cu un model atrăgător. O astfel de completare va face ca ținuta dvs. să capete o cu totul altă dimensiune și să devină excepțională. Poți arăta impecabil nu doar în fiecare zi, ci și în timpul unui weekend petrecut în afara orașului alături de prietenii tăi.

Puteți combina cu ușurință hanoracele pentru femei The North Face cu alte elemente vestimentare

În garderoba fiecărei femei ar trebui să existe un model comod de folosit, astfel încât aceasta să-și poată asorta cu ușurință hainele la vremea actuală. Purtându-l peste un Tricoul, obțineți o protecție excelentă în zilele de toamnă, iar purtând o jachetă cu membrană peste el, puteți obține protecție în serile de iarnă. Un hanorac fără glugă, se va potrivi perfect sub jachetă, deoarece țesătura în exces nu se va încolăci pe spate, iar dacă este necesar, vă puteți acoperi capul cu o glugă a jachetă