top

Tactical Foodpack

Tactical Foodpack este o marcă de hrană liofilizată care este excelentă pentru drumeții și expediții extreme. Plină de valoare nutritivă și gustoasă, mâncarea liofilizată Tactical Foodpack este o alegere populară pentru pasionații de alpinism și escaladă, marinarii, călătorii și oricine are un stil de viață activ și caută mese ușor de pregătit.
View as Grid List

64 Produse

Page
pe pagină
 1. Set Tactical FoodPack Sixpack Alpha

  Lista de dorințe

 2. Set Tactical FoodPack Ration Foxtrot

  Lista de dorințe

 3. Set Tactical FoodPack Ration India

  Lista de dorințe

 4. Set Tactical FoodPack SixPack Charlie

  Lista de dorințe

 5. Set Tactical FoodPack WeekPack Juliett

  Lista de dorințe

 6. Set Tactical FoodPack SOS without Meat

  Lista de dorințe

View as Grid List

64 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Tactical Foodpack - hrană pentru cele mai grele condiții

Nu știi cum să împachetezi un rucsac pentru o drumeție de mai multe zile, astfel încât să încapă în el toate alimentele de care ai nevoie? Planificați o dietă variată pentru o ascensiune lungă fără acces la civilizație? Sau mergeți într-o călătorie lungă cu iahtul și aveți nevoie de o dietă variată? Răspunsul la toate aceste întrebări este hrana liofilizată de la marca Tactical Foodpack. Alimentele din care a fost eliminată aproape toată apa se caracterizează printr-o durabilitate ridicată, sunt foarte ușor de preparat și ocupă puțin spațiu în bagaj. Este o alegere excelentă nu numai pentru toate expedițiile și expedițiile, ci și pentru utilizarea zilnică atunci când pur și simplu nu există timp pentru a pregăti o masă normală. Acest lucru se datorează faptului că mesele liofilizate Tactical Foodpack sunt preparate cu ingrediente de cea mai bună calitate, sunt bogate în valoare nutritivă și, mai presus de toate, au un gust delicios.

Conceput pentru militari, disponibil pentru toată lumea

Ideea alimentelor liofilizate Tacitical Foodpack vine de la un soldat și medic estonian care servește în forțele speciale. În timpul activității sale zilnice, a văzut foarte bine cum condițiile dificile de pe teren afectează atât corpul, cât și psihicul soldaților. De asemenea, a observat că în astfel de momente, momentul mesei era în același timp o ocazie de a se relaxa, de a lua o pauză de la greutățile misiunii și de a se întoarce acasă în mintea sa. Pe de o parte, acest lucru s-a datorat atmosferei relaxate și oportunității de a petrece timp cu colegii apropiați, iar pe de altă parte, o masă gustoasă și sănătoasă care a afectat în egală măsură psihicul. Din acest motiv, ar trebui să se acorde o importanță deosebită calității alimentelor. Așa s-a născut ideea hranei liofilizate Tactical Foodpack, care este foarte ușor de depozitat, poate fi preparată foarte repede, are un gust excelent și conține toate valorile nutritive necesare. Inițial create pentru armată, mesele liofilizate s-au dovedit a fi o soluție excelentă pentru excursioniști, alpiniști, marinari și oricine dorește să pregătească o masă gustoasă departe de bucătărie.

Cum funcționează alimentele Tactical Foodpack?

Alimentele liofilizate se obțin prin eliminarea aproape întregii cantități de apă din alimente. Este un proces complex, în care una dintre etape constă în înghețarea rapidă a alimentelor la temperaturi extrem de scăzute. În primul rând, vizează reducerea volumului și a greutății alimentelor, ceea ce le face mult mai ușor de transportat. O rezervă de hrană Tactical Foodpack pentru câteva zile de expediție poate fi ușor împachetată într-un rucsac de drumeție. În al doilea rând, procesul de liofilizare, combinat cu ambalarea corespunzătoare a alimentelor, oferă o protecție excelentă împotriva deteriorării, fără a fi nevoie de adăugarea de conservanți. În al treilea rând, congelarea rapidă a alimentelor permite acestora să își păstreze valoarea nutritivă și aroma naturală. Deci, cum pregătiți alimentele liofilizate Tactical Foodpack pentru consum? Este foarte simplu. Pur și simplu turnați apă clocotită peste conținutul pungii pentru alimente, amestecați și lăsați să stea câteva momente. După un timp scurt, mâncarea este gata de consum.

Magazinul Tactical Foodpack - 8a.ro oferă o gamă largă de arome

Oferim o selecție foarte largă de arome și tipuri de mâncăruri liofilizate, ceea ce vă va permite să planificați o dietă variată pentru orice călătorie Printre mesele liofilizate Tactical Foodpack se numără micul dejun, supe, cine, precum și gustări sau băuturi. Porțiile mai mici sunt pregătite special pentru copii. De asemenea, brandul oferă kituri pentru excursii de mai multe zile sau pentru pregătirea unui prânz complet. Tactical Foodpack nu-i uită nici pe cei care caută mese vegetariene și vegane. Mâncăruri special etichetate au fost pregătite doar pentru ei.