top

Suunto

Suunto este un producător renumit de ceasuri sportive și de călătorie. Gama noastră include ceasuri de munte cu altimetru, navigație GPS sau busolă, precum și ceasuri mutlisport cu măsurare a ritmului cardiac; navigație GPS sau busolă, precum și ceasuri mutlisport cu măsurare a ritmului cardiac. Descoperiți produsele Suunto pentru atleți și iubitorii de activități montane.
View as Grid List

14 Produse

 1. Busolă Suunto Tandem/360PC/360R G Clino
  Busolă Suunto Tandem/360PC/360R G Clino
  cu TVA 1.236,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.199,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 1.236,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 2. Busolă Suunto MC-2 NH Mirror
  Busolă Suunto MC-2 NH Mirror
  cu TVA 298,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 289,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 298,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 3. Busolă Suunto MC-2 G Mirror
  Busolă Suunto MC-2 G Mirror
  cu TVA 411,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 399,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 411,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 4. Busolă Suunto AIM-6 NH
  Busolă Suunto AIM-6 NH
  cu TVA 288,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 279,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 288,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 5. Busolă Suunto A-30 NH Metric
  Busolă Suunto A-30 NH Metric
  cu TVA 133,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 127,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 133,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 6. Busolă Suunto MB-6 Global
  Busolă Suunto MB-6 Global
  cu TVA 473,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 459,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 473,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 7. Busolă Suunto A-10 NH
  Busolă Suunto A-10 NH
  cu TVA 92,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 88,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 92,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 8. Busolă Suunto M-3 G
  Busolă Suunto M-3 G
  cu TVA 308,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 299,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 308,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 9. Busolă Suunto M-9 NH - black/black
  Busolă Suunto M-9 NH - black/black
  cu TVA 175,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 159,90Lei +10%
  Prețul recomandat al producătorului 175,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 10. Busolă Suunto A-30 SH Metric
  Busolă Suunto A-30 SH Metric
  cu TVA 133,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 127,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 133,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 11. Busolă Suunto MB-6 NH
  Busolă Suunto MB-6 NH
  cu TVA 381,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 369,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 381,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 12. Busolă Suunto MCB NH Mirror
  Busolă Suunto MCB NH Mirror
  cu TVA 144,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 139,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 144,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 13. Busolă Suunto M-3 NH
  Busolă Suunto M-3 NH
  cu TVA 216,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 209,90Lei +3%
  Prețul recomandat al producătorului 216,00Lei 0%

  Lista de dorințe

 14. Busolă Suunto Clipper L/B NH
  Busolă Suunto Clipper L/B NH
  cu TVA 92,00Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 88,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 92,00Lei 0%

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

Produsele Suunto sunt un accesoriu funcțional pentru sportivi și excursioniști

Celebrele sportive și de drumeție sunt acum aproape un accesoriu permanent pentru orice pasionat de activități în aer liber. Fie că mergeți la alpinism sau vă antrenați pentru alergare pe traseu, un ceas Suunto adaptat corespunzător nevoilor dumneavoastră vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Acesta vă va ajuta să navigați pe un teren dificil, vă va avertiza de o schimbare bruscă a vremii sau vă va permite să vă monitorizați progresul antrenamentului. Ceasurile mărcii sunt grupate în mai multe colecții/modele, cum ar fi Suunto 9, Suunto 7, 5, 3 sau Suunto Core În acest fel, iubitorul oricărei activități în aer liber va găsi un model adaptat în mod optim nevoilor sale. Printre opțiunile disponibile, au fost pregătite modele care funcționează bine pentru alergare montană, ciclism montan, drumeții, alpinism, triatlon sau chiar schi. Indiferent de anotimp și de condiții, produsele Suunto vor fi întotdeauna pregătite pentru următoarea provocare.

Marca este renumită pentru manopera de înaltă calitate a produselor sale și pentru atenția acordată detaliilor. Ceasurile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Sunt combinate oțel inoxidabil de înaltă calitate, materiale plastice (diverse tipuri de poliamide) și chiar fibră de sticlă. Componentele perfect montate garantează o durabilitate ridicată a întregii structuri. Un număr semnificativ de modele sunt, de asemenea, rezistente la apă. Monitoarele Suunto dedicate permit antrenamentul în apă, ceea ce le face o alegere populară pentru pasionații de triatlon. Ceasurile sport sunt o alegere bună pentru aventurierii pretențioși care doresc să mențină un control maxim în condiții dificile.

Celebrele multisport Suunto

Au trecut demult vremurile în care ceasurile arătau doar ora și data. Desigur, ceasurile inteligente de astăzi oferă aceste informații de bază, dar funcțiile lor s-au extins considerabil. Monitoarele sport Suunto pot oferi multe opțiuni diferite care se vor dovedi extrem de utile tuturor persoanelor active. Dacă duceți un stil de viață intensiv, un smartwatch sport Suunto este alegerea potrivită Deosebit de dezvoltată este linia Suunto de ceasuri de antrenament,care sunt perfecte pentru alergători, triatloniști, cicliști și iubitori ai multor alte sporturi Zeci de planuri de antrenament sunt disponibile printre ceasurile Suunto pentru diferite activități, ceea ce facilitează tuturor adaptarea perfectă a programului de exerciții fizice la nevoile fiecăruia. Capacitatea de a înregistra rezultatele ulterioare și de a stabili noi obiective de antrenament facilitează și mai mult monitorizarea progresului. În plus, datorită aplicațiilor, vă puteți împărtăși cu ușurință progresul pe rețelele sociale. Nimic nu este mai motivant decât contactul și sprijinul constant din partea pasionaților de sport, la fel ca noi.

Cu un grad ridicat de rezistență la intemperii, Monitoarele de alergare Suunto vă vor oferi un set complet de informații în timpul fiecărui antrenament. Fie că îl luați pe ploaie torențială sau pe căldura verii, veți primi un set de date precise. Modelele dedicate permit monitorizarea ritmului cardiac chiar și în timpul înotului. Celebrele sport Suunto sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă controla ritmul în timpul competițiilor, menținându-vă la viteza potrivită pe tot parcursul traseului, indiferent de lungimea acestuia. Controlul ritmului cardiac sau al vitezei, fie că este vorba de antrenament sau de competiție, este cheia victoriei. Important este că Suunto sport smartwatch-uri sunt, de asemenea, excelente pentru utilizarea zilnică. Monitorizarea numărului de pași și a caloriilor arse vă permite să ajustați perfect intensitatea antrenamentului de seară. Cu orice activitate sportivă, odihna adecvată este, de asemenea, crucială. Acesta este, de asemenea, un domeniu în care ceasurile Suunto vă pot ajuta. Monitorizarea activă a somnului va evalua nu doar durata somnului, ci și calitatea acestuia, facilitând o odihnă eficientă.

Celelalte ceasuri Suunto pentru drumeții

Celelalte ceasuri Suunto pentru drumeții sunt alegerea tuturor iubitorilor de munte. La aceste modele, barometrul, altimetrul și alarma de furtună sunt funcții esențiale. Acestea vă vor permite să judecați altitudinea la care vă aflați și vă vor ajuta să evaluați condițiile meteo în schimbare. Aceste modele se vor descurca bine într-o gamă largă de activități. În alpinism, vă vor permite să sesizați mai repede o schimbare iminentă a vremii. În schi alpin, vor oferi un total precis al altitudinilor parcurse pe parcursul zilei. De asemenea, ele permit o previzualizare a ritmului schimbărilor de altitudine, ceea ce va atrage în mod special toți pasionații de schi de tură. Celebrele Suunto sunt perfecte și pentru alergarea montană, permițând un control precis al ritmului și al ritmului cardiac. De asemenea, sunt excelente pentru drumeții scurte și drumeții lungi, facilitând mult navigarea pe teren.

Celebrele de drumeție Suunto sunt pline de funcționalitate. Datorită citirii barometrului, veți putea să preziceți o furtună sau o schimbare bruscă a vremii. Acest lucru vă va permite să navigați pe trasee sau să escaladați vârfuri de munte cu mai multă siguranță. În orice teren, o busolă Suunto se va dovedi utilă . Aceasta va permite orientarea de bază cu ajutorul unei hărți în cazul în care busola noastră de bază eșuează. Atunci când vă planificați următoarea rută sau traseu, orele de răsărit și apus de soare pot fi extrem de importante, permițându-vă să determinați cât timp veți putea merge pe munte fără o lampă frontală. La rândul său, intervalul de temperatură a aerului furnizat de ceasurile Suunto vă va ajuta să selectați hainele și alte echipamente potrivite pentru provocările care vă așteaptă. Toți utilizatorii vor găsi, de asemenea, navigarea GPS extrem de utilă. Acesta va facilita urmărirea unui traseu pregătit în prealabil sau înregistrarea traseului parcurs, permițându-ne să urmărim ulterior locurile pe care le-am atins în timpul expedițiilor sau al sesiunilor de antrenament.

Istoria mărcii Suunto

Suunto este o marcă finlandeză fondată în urmă cu peste 80 de ani de Tuomas Vohlonen. Primul produs a fost o busolă inovatoare, umplută cu lichid, produsă în masă. Acesta a fost creat datorită pasiunii fondatorului pentru orientare și activități în aer liber în sensul cel mai larg. În scurt timp, marca s-a impus și pe piața maritimă, oferind busole fiabile pentru utilizarea pe nave și iahturi. De atunci și până în prezent, Suunto a continuat să inoveze, devenind unul dintre liderii de piață în domeniul ceasurilor sportive, precum și al instrumentelor de scufundare și al computerelor, iar produsele sale sunt testate zilnic în condiții extreme de teren. Fiabilitatea și funcționalitatea remarcabilă a ceasurilor Suunto vor face ca activitățile în aer liber să fie mai sigure și mai plăcute, permițându-vă să explorați terenuri noi, dincolo de limitele civilizației și de traseele bătute.

Puteți cumpăra ceasuri originale ale brandului finlandez online de pe 8a.ro

În magazinul nostru electronic Suunto, vă punem la dispoziție o gamă largă de ceasuri sportive și de drumeție ale acestui producător. Fiecare model are o configurație diferită a funcțiilor, astfel încât fiecare persoană activă ar trebui să găsească un model care să se potrivească în mod optim nevoilor sale. Vă antrenați pentru alergare montană pe trasee dificile? Sunteți un pasionat de ciclism montan, schi sau alpinism? Sau pur și simplu vă antrenați pentru un triatlon? Indiferent de activitățile pe care le întreprindeți, ceasurile sport Suunto din seriile 9, 7, 5 și 3 sunt cu siguranță la înălțimea situației și vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie. De asemenea, acestea sunt excelente pentru sarcinile de zi cu zi. Cu un calendar ușor de accesat al întâlnirilor și comisioanelor zilnice, nu veți rata niciodată un termen important cu ceasul inteligent Suunto!

Cu ajutorul ceasului inteligent Suunto!