top

Superfeet

Superfeet este o marcă specializată în producția de tălpi interioare de înaltă tehnologie pentru bocanci. Oferă tălpi pentru pantofi de alergare, atletism, drumeții și mănuși pentru uz zilnic. Produsele Superfeet oferă un confort ridicat și o susținere optimă a piciorului.
View as Grid List

4 Produse

 1. -27%
  Branțuri SuperFeet Run Comfort Thin
  Branțuri SuperFeet Run Comfort Thin
  cu TVA 172,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 167,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 236,90Lei (-27%)

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Branțuri SuperFeet Run Comfort Max
  Branțuri SuperFeet Run Comfort Max
  cu TVA 169,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 164,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 236,90Lei (-28%)

  Lista de dorințe

 3. -28%
  Branțuri SuperFeet Berry
  Branțuri SuperFeet Berry
  cu TVA 177,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 169,90Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 247,20Lei (-28%)

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Branțuri SuperFeet Run Pain Relief
  Branțuri SuperFeet Run Pain Relief
  cu TVA 209,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 197,90Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 278,10Lei (-24%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Superfeet - tălpile de încălțăminte care fac diferența

Marca Superfeet s-a născut în urmă cu peste 40 de ani din ideea simplă că oamenii merită mai mult. Încălțămintea produsă la acea vreme era adesea dotată cu tălpi incomode care nu-și îndeplineau funcția. Acest element era adesea trecut cu vederea de către producătorii de încălțăminte ca fiind neimportant. Așa s-a născut ideea de a combina cunoștințele ortopedice cu cele mai noi materiale și tehnologii de fabricație disponibile. Așa au fost create tălpile Superfeet, care s-au dovedit a fi excelente pentru durerile de picioare și nu numai. Anii următori au fost martorii unei dezvoltări rapide a tehnologiei, precum și a specializării în anumite tipuri de tălpi, care puteau fi ajustate în funcție de forma piciorului și de activitatea desfășurată.

Ce face Superfeet special?

Care model al acestui brand a fost rafinat până la cel mai mic detaliu. În primul rând, are o zonă a călcâiului conturată și un suport adecvat pentru bolta piciorului. Astfel, se asigură că acesta este învelit în mod adecvat pe toate părțile. În al doilea rând, tălpile interioare Superfeet sunt realizate din materiale care oferă un suport natural pentru picioare. Impactul fiecărui pas este diminuat, iar vibrațiile care ajung la corp sunt în mare măsură amortizate. Astfel, se reduc șansele de suprasolicitare și crește confortul încălțămintei. În al treilea rând, tălpile interioare vă mențin picioarele în formă pe tot parcursul zilei. Spumele unice folosite la fabricarea lor oferă o amortizare eficientă, astfel încât picioarele se simt mai puțin obosite chiar și după o zi de activitate. Combinația tuturor acestor elemente înseamnă că produsele Superfeet au un efect pozitiv nu numai asupra picioarelor, ci și asupra gleznelor, genunchilor, coloanei vertebrale și a întregii posturi. Sunt tălpi pentru toată lumea!

Tăblițe pentru fiecare picior disponibile online pe 8a.ro

Marca diferențiază în gama sa mai multe modele de tăblițe, care diferă semnificativ prin construcție și caracteristicile oferite. Pentru a determina care este cel mai bun model, trebuie să se răspundă la 3 întrebări. Este important ce tip de încălțăminte se poartă. Plasturii Superfeet sunt fabricați în trei grosimi diferite, astfel încât să se poată adapta perfect la orice tip de încălțăminte. Activitatea pe care o vom întreprinde este, de asemenea, importantă. Plasturii pentru pantofii de alergare care vor funcționa bine pentru un maraton vor fi construiți diferit de plasturii pentru cizmele de drumeție în care veți petrece toată ziua pe un traseu montan. Ultima caracteristică importantă este forma piciorului în sine