top

Squeezy

Squeezy sunt geluri energetice unice pentru sportivi. O gamă largă de arome și valori nutriționale optim selectate le fac excelente atât pentru antrenament, cât și pentru competiții.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Squeezy - energie pură pentru sportivi

Marca Squeezy a fost înființată în 1992. De atunci s-a mândrit cu produse de cea mai înaltă calitate, care nu au dezamăgit nici măcar o dată sportivii care au avut nevoie de ele. Gelurile sale energetice sunt cele care au susținut generații succesive de atleți și amatori dornici să își depășească limitele propriei rezistențe. De mai bine de 30 de ani, Squeezy oferă energie sănătoasă la competiții și în timpul antrenamentelor, pe baza cunoștințelor și a experienței. Marca se adaptează în mod constant la cerințele în schimbare și la noile sporturi. În acest fel, rămâne unul dintre cei mai importanți producători de geluri, batoane și băuturi energizante.

Geluri, batoane și băuturi energizante

Să fim sinceri, majoritatea produselor de nutriție sportivă conțin o mulțime de aditivi artificiali concepuți pentru a îmbunătăți gustul sau aspectul gustării. Cu toate acestea, multe companii ratează esențialul. Alimentele și băuturile pentru sportivi ar trebui, în primul rând, să fie ușor de digerat, să nu irite stomacul și trebuie să ofere valori nutriționale specifice. Oamenii care au creat marca Squeezy știu foarte bine acest lucru, deoarece ei înșiși fac multe sporturi - alergare, ciclism, înot. Datorită acestui fapt, în batoanele și gelurile sale, producătorul evită toți aditivii inutili și artificiali care pot cauza probleme gastrice în timpul exercițiilor fizice intense. Compoziția batoanelor și a gelurilor energetice este aranjată astfel încât să asigure organismului cantitatea optimă de nutrienți și micronutrienți - nici mai mult, nici mai puțin.
Gelurile energizante Squeezy energy gels eliberează energia treptat, astfel încât organismul să o poată asimila lent în timpul exercițiilor fizice continue. Sodiul și potasiul, ale căror niveluri scad foarte repede atunci când transpiră în timpul activității fizice, nu sunt niciodată omise din compoziție. Un astfel de adaos în gelurile energetice facilitează menținerea nivelurilor corespunzătoare ale acestora chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. O informație importantă pentru multe persoane va fi aceea că majoritatea produselor Squeezy sub formă de lichide și geluri energetice au o compoziție vegană.

Gelurile energetice Squeezy în magazinul 8a.ro

Produsele mărcii germane sunt disponibile în mai multe varietăți diferite. În magazinul 8a.ro punem la dispoziție, printre altele, foarte popularele geluri energizante Squeezy pregătite special pentru sportivi și persoanele care depun efort fizic de intensitate ridicată. Compoziția lor simplă oferă carbohidrați esențiali, sodiu și potasiu - ingrediente necesare pentru a susține efortul fizic pentru o perioadă lungă de timp. O gamă foarte largă de arome înseamnă că fiecare va găsi un gel perfect adaptat gustului său. Gelurile energetice sunt un accesoriu indispensabil în timpul alergărilor prelungite, al ciclismului, al competițiilor de triatlon sau al schiului de fond. Brandul Squeezy oferă, de asemenea, batoane energetice și proteice, care sunt o completare excelentă a dietei multor sportivi și persoane active. Oferta mărcii Squeezy este completată de băuturi energizante și jeleuri speciale.