top

Șosete de schi bărbați

Șosetele de schi pentru bărbați reprezintă confortul suprem chiar și atunci când vă petreceți întreaga zi pe pârtii. Șosetele înalte pentru schiuri asigură o izolație foarte bună și protejează împotriva calusurilor.
View as Grid List

50 Produse

 1. -7%
  Sosete schi Stance Baron Snow - teal

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Sosete schi Stance Rising Snow - navy

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Sosete schi Stance Everest Snow - blue

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Sosete schi Stance Freeton Snow 2 Pack - teal

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Sosete schi Stance Lonely Peaks - teal

  Lista de dorințe

 6. -7%
  Sosete schi Stance Black Diamond 2 Pack - black

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Sosete schi Stance Pelter Snow - black

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Sosete schi Stance Curren Snow - teal

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Șosete barbati Icebreaker Snow Liner OTC - black

  Lista de dorințe

 10. -12%
  Sosete schi Icebreaker Ski+ Ultralight OTC - black

  Lista de dorințe

 11. -23%
  Sosete schi UYN Ski Evo Race Man - black/yellow

  Lista de dorințe

 12. -9%
  Sosete schi Bridgedale Ski Race - black/orange

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

50 Produse

Ștergere

Șoseta de schi pentru bărbați, perfectă pentru activitățile de iarnă

Șosetele de schi confortabile, care izolează corespunzător și elimină umezeala sunt baza echipamentului în timpul fiecărei excursii de iarnă pe două plăci. Acesta este motivul pentru care producătorii de top acordă atât de multă atenție rafinării modelelor individuale. În gama noastră, punem la dispoziție șosete de schi călduroase pentru bărbați pentru multe tipuri de activități. Printre acestea se numără modele pentru schi alpin, schi de tură, schi de alergare și chiar șosete pentru snowboarding. Cele mai multe dintre ele sunt disponibile în mai multe variante. Ca urmare, fiecare pasionat de schi poate alege modelul optim pentru activitatea sa. Mărcile de top garantează performanțe de cea mai bună calitate și materiale care asigură nu doar izolație, ci și o durabilitate ridicată.

Cum arată șosetele de schi?

Toate șosetele de schi sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe pantofii de schi. Acesta este motivul pentru care sunt caracterizate de o croială foarte înaltă, care ajunge sub genunchi. Partea superioară a ciorapului care iese deasupra pantofului de schi garantează că șoseta nu se va rostogoli și nu ne va ciupi chiar și atunci când petrecem întreaga zi pe pârtie. Șosetele de schi pentru bărbați au zone special îngroșate în locuri cheie. Grosimea suplimentară din partea din față a tijei reduce ciupiturile create în timpul schiatului agresiv. Datorită acestui fapt, șosetele asigură un confort ridicat atunci când schiază în pantofi rigizi. Acest lucru se traduce prin posibilitatea de a petrece întreaga zi pe pârtie fără a vă simți inconfortabil. Panouri special pregătite se află, de asemenea, în jurul gleznelor, care sunt cele mai expuse la abraziuni și ciupituri în pantofii de schi tari. Pentru a asigura o durabilitate ridicată, zonele călcâiului și vârfurilor cu cea mai rapidă uzură a materialului sunt, de asemenea, consolidate suplimentar. Această soluție înseamnă că șosetele de schi pot fi folosite timp de mai multe sezoane. Dacă șosetele izolate sunt mai bune sau mai puțin bune depinde atât de corpul nostru, cât și de temperatură. Dacă picioarele noastre se răcesc repede și mergem la schi în februarie, când este foarte frig pe pârtii, cele mai călduroase vor fi cu siguranță mai bine adaptate nevoilor noastre. Dacă mergem într-o tură de schi cu multe urcări, o versiune mai subțire și flexibilă va fi mai bună. Aceasta va elimina rapid umiditatea.

Din ce sunt făcute șosetele de schi pentru bărbați?

Atât fibrele naturale, cât și cele sintetice sunt folosite în producția de șosete de schi. Cele mai recente tehnologii vă permit să le combinați în numeroase configurații. Acest lucru vă permite să obțineți versiuni cu proprietăți foarte diferite. Atât bărbații care participă la competiții de schi, cât și persoanele care își petrec întreaga zi pe pârtii vor găsi șosetele potrivite. Șosetele de schi pentru bărbați din lână merino sunt foarte populare. Acest material natural este extrem de plăcut în contact cu pielea și, în același timp, oferă proprietăți izolatoare excepționale. Șosetele fabricate din acest material oferă o izolare excelentă, perfectă pentru condițiile de iarnă. Un avantaj suplimentar al acestor fibre este rezistența lor ridicată la aportul de uși neplăcute. Ca urmare, chiar și după o zi întreagă petrecută în pantofi de schi, picioarele beneficiază de condiții confortabile. Compoziția tuturor șosetelor pentru bărbați are și fibre sintetice. Acestea pot fi predominante într-o anumită țesătură tricotată sau doar un aditiv. Nailonul oferă șosete cu o durabilitate ridicată. Este esențial pentru utilizarea pe tot parcursul zilei în pantofii de schi rigizi. Nailonul apare adesea în întăriturile de la vârf și călcâi, care sunt deosebit de vulnerabile la abraziune rapidă. Fibrele de poliester, cum ar fi Coolmax®, eliberează rapid umiditatea. Acestea absorb transpirația din picior și o transferă către straturile exterioare. Elastanul este responsabil de flexibilitate și de o potrivire perfectă la picior. Ca urmare, șoseta nu se mișcă nici măcar în timpul celor mai solicitante coborâri. De asemenea, ansamblul oferă o libertate de mișcare adecvată.

Ce șosete de schi pentru bărbați să alegeți?

Când alegeți șosete, mai întâi trebuie să stabiliți dacă sunteți în căutarea unor șosete de schi sau de snowboard. În cazul în care ați ales două plăci, va fi la fel de important să determinați un anumit tip de schi. Sunt disponibile versiuni alpine pentru schi alpin, modele mai ușoare de skit și șosete de schi de alergare complet ușoare. Alegerea tipului potrivit va afecta în mod direct confortul ulterior al schiului. În al doilea rând, dacă știm deja exact pe ce echipament vom cuceri pârtiile înzăpezite, ar trebui alegem grosimea șosetelor în consecință. Acest lucru se traduce direct în proprietățile lor izolatoare. Majoritatea producătorilor dau gradul de încălzire a modelelor individuale. Unele mărci specifică acest lucru pe o scară de puncte, altele în numele versiunilor. În acest caz, întâlnim deseori șosete subțiri cu numele de light sau lightwieght, mids este folosit pentru medium, iar cele mai călduroase sunt prevăzute cu heavy sau heavyweight. În al treilea rând, ar trebui să acordăm atenție compoziției materiale a șosetelor. Dacă ne dorim o eliminare rapidă a transpirației, modelele cu o proporție mare de fibre sintetice vor fi o alegere mai bună. Dacă preferăm o izolare maximă, ar trebui să alegem versiuni cu o predominanță de lână. Culoarea este ultimul aspect. Cei mai mulți producători oferă versiuni de culori diferite, astfel încât găsirea celei mai bune versiuni nu ar trebui să fie o problemă.

Modelul, culoarea, mărimea șosetelor de schi sunt oferite în magazinul 8a.ro.

În oferta noastră, oferim șosete profesionale pentru schiuri de mărci montane de top. În diferite grosimi. O gamă largă vă permite să alegeți perfect proprietățile de izolare atât pentru temperatură, cât și pentru tipul de schi. Oferta include versiuni care garantează diferite niveluri de izolare termică. Dintre acestea, cele mai subțiri versiuni vor funcționa foarte bine în zilele mai călduroase, precum și în schiul de alergare. Șosetele de schi mai groase sunt cel mai adesea alese pentru înghețuri mai supărătoare, precum și pentru schi alpin, când este necesar să vă protejați împotriva temperaturilor scăzute pe telescaun și la coborâre.