top

Șosete de compresie

Șosetele de compresie sunt o alegere excelentă pentru sportivi și pentru toate persoanele active. În oferta noastră există șosete de compresie pentru alergare și pentru multe alte activități, care vor ajuta la obținerea unor rezultate și mai bune!
View as Grid List

91 Produse

Page
pe pagină
 1. -18%
  Sosete de alergare UYN Run Trail Challenge - fluo/red

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Sosete compresive UYN Run Comperssion Fly - green/black

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Șosete barbati Ortovox Alpine Pro Comp Mid Socks - arctic grey

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Sosete de alergare Inov-8 Speed Sock Mid - white

  Lista de dorințe

 5. -18%
  Șosete alergare Stance Run Ultralight Tab - black

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Șosete alergare Stance Run Light Quarter - black

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Șosete alergare Stance Flounder Crew - navy

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Șosete alergare Stance Run Light Crew - black

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Sosete alergare femei Stance Circuit 3 Pack - rebelrose

  Lista de dorințe

 10. -18%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab - volt

  Lista de dorințe

 11. -18%
  Șosete alergare Stance Run Light Quarter - volt

  Lista de dorințe

 12. -18%
  Sosete alergare femei Stance Rouge - rebel rose

  Lista de dorințe

 13. -18%
  Șosete alergare Stance Flounder Tab - teal

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab - black

  Lista de dorințe

 15. -18%
  Șosete alergare Stance Run Ultralight Tab - coral

  Lista de dorințe

 16. -18%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 17. -18%
  Șosete alergare Stance Variegated Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 18. -18%
  Șosete alergare Stance Xtra Light - camo

  Lista de dorințe

 19. -18%
  Sosete alergare femei Stance Way To Go - peach

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Sosete de alergare Inov-8 Speed Sock Low 2-pack - white

  Lista de dorințe

 21. -5%
  Pantaloni de compresie Compressport R2v2 - lime/grey

  Lista de dorințe

 22. -37%
  Șosete Oakley Ribbed Ellipse Short Socks - blackout

  Lista de dorințe

 23. -33%
  Sosete schi UYN Ski Evo Race Man - black/yellow

  Lista de dorințe

 24. -27%
  Sosete femei UYN Ski One Merino Socks - anthracite/pink

  Lista de dorințe

 25. -20%
  Sosete ciclism ION Bike Short - indigo dawn

  Lista de dorințe

 26. -20%
  Sosete ciclism ION Bike Short - thunder grey

  Lista de dorințe

 27. -20%
  Sosete ciclism ION Bike Short - black

  Lista de dorințe

 28. -20%
  Sosete ciclism POC Lithe MTB Sock Mid - sapphire purple

  Lista de dorințe

 29. -20%
  Sosete ciclism POC Lithe MTB Sock Mid - epidote green

  Lista de dorințe

 30. -20%
  Sosete ciclism POC Lithe MTB Sock Mid - uranium black

  Lista de dorințe

 31. -31%
  Sosete drumetie Royal Robbins Bug Barrier 3 Pack - assorted

  Lista de dorințe

View as Grid List

91 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Cum funcționează șosetele de compresie?

Hăinuțele de compresie, inclusiv șosetele, au câștigat popularitate în lumea sportului și în aer liber doar în ultimii zeci de ani. Cu toate acestea, această soluție este apreciată de toate persoanele care fac în mod regulat antrenamente sportive sau practică activități montane și în aer liber mai solicitante. Șosetele de compresie au fost create pentru a asigura organismului o stimulare maximă în timpul efortului intens. O compresie optimă aleasă pe mușchi ajută la utilizarea maximă a posibilităților acestora, precum și la scăderea semnificativă a riscului de accidentare. Astfel de concluzii apar în numeroase cercetări științifice care au avut ca obiect de analiză hainele de compresie, inclusiv șosetele. Datorită unei stimulări adecvate, putem alerga, merge sau merge cu bicicleta chiar mai repede decât în șosete tradiționale.

Pentru cine sunt șosetele de compresie?

Șosetele de compresie pot fi folosite de aproape toți sportivii. Nu contează dacă sunteți la începutul aventurii cu o anumită activitate sau dacă sunteți un profesionist și participați la competiții. O influență pozitivă a hainelor de compresie va fi resimțită de fiecare persoană activă care nu a avut niciodată contact cu acest tip de îmbrăcăminte. În timpul antrenamentelor persoanelor mai puțin experimentate, ciorapii de compresie vor diminua riscul de accidentare și vor influența pozitiv asupra bucuriei fiecărui kilometru străbătut. Este, de asemenea, un sprijin perfect în timpul parcurgerii primelor distanțe mai lungi. Sportivii experimentați, care participă la competiții, vor aprecia rolul ciorapilor de compresie în timpul efortului maxim. Atunci când luptăm pentru secundele prețioase pe linia de sosire, fiecare sprijin suplimentar al corpului nostru este neprețuit. O astfel de funcție este îndeplinită de ciorapii de compresie pentru profesioniști.

Ce șosete de compresie să cumpărați?

Mărcile de îmbrăcăminte de top, care au în ofertă șosete de compresie, oferă numeroase propuneri pentru persoanele care practică diferite sporturi. De ce ar trebui ca alegerea ciorapilor de compresie să depindă de activități? Pentru că în fiecare dintre ele lucrează diferite grupe musculare. Munca picioarelor este diferită în timpul alergării și cu totul alta în timpul ciclismului. Astfel, și șosetele, care ar trebui să stimuleze mușchii adecvați, trebuie să fie adaptate în mod ideal la mișcările pe care le vom face. Dintre numeroasele colecții disponibile, cu siguranță se remarcă șosetele de compresie pentru alergători, cicliști sau triatleți care au nevoie de cele mai bune haine disponibile. Mai mult, mărcile specializate în șosete de compresie oferă modele cu diverse niveluri de compresie care pot fi ajustate în funcție de caracteristicile individuale ale utilizatorului sau de tipul de antrenament. Datorită acestui fapt, putem achiziționa haine care să răspundă perfect nevoilor noastre. În afară de aceasta, sunt disponibile și șosete de compresie de diferite grosimi. Cele mai subțiri asigură ventilația în timpul verii, iar cele mai groase vor proteja împotriva răcelii atunci când se face mai frig.

Șosete de compresie pentru alergare - ce să alegi?

Pe piață există multe tipuri de șosete de compresie disponibile, astfel încât persoanele care se află în fața alegerii primei lor perechi au o sarcină dificilă. Cu toate acestea, ea poate fi simplificată substanțial dacă respectăm câteva reguli. În primul rând, ar trebui să ne decidem asupra unui brand care are o experiență vastă în producția de haine sportive și de compresie. Doar astfel de produse ne garantează o compresie adecvată, care nu va fi nici prea puternică, nici prea slabă. În plus, produsele de marcă mențin compresia la același nivel pentru o perioadă foarte lungă de timp. Datorită acestui fapt, nu trebuie să ne facem griji că, după câteva antrenamente, șosetele noastre de compresie își vor pierde elasticitatea inițială. În al doilea rând, ar trebui să alegem șosete dedicate activității pe care o practicăm. Sunteți un fan al alergării pe traseu? - alegeți șosete de compresie pentru alergare. Ești pasionat de ciclism? - decideți-vă pentru șosete de ciclism cu compresie. Datorită acestui fapt, puteți fi siguri că șosetele vă vor asigura profituri maxime din utilizarea lor.

Ce sunt alte tipuri de șosete de compresie?

Ciorapii de compresie sunt concepuți în scopul altor activități, nu neapărat sportive, de asemenea. Șosetele de compresie turistice prezintă un interes deosebit. Acestea vor ajuta la rezolvarea multor probleme legate de durerile de picioare în timpul șederii îndelungate în avion sau în timpul așteptării obositoare a unui zbor de legătură. Sunt, de asemenea, modele care asigură un confort ridicat în timpul vizitării pe tot parcursul zilei a unor locuri noi. Pentru toți utilizatorii, producătorii selectați oferă șosete de compresie pentru recuperare. Datorită compresiei în locurile potrivite, acestea vor accelera în mod semnificativ recuperarea completă și revenirea rapidă a mușchilor la confort deplin.