top

Scarpa Încălțăminte femei

Pantofii pentru femei Scarpa au fost concepuți cu gândul la toate femeile pasionate de provocările montane. Fie că escaladezi cele mai înalte vârfuri, fie că pleci într-o excursie de weekend, încălțămintea pentru femei Scarpa îți va asigura un confort ridicat.
View as Grid List

104 Produse

 1. -5%
  Pantofi outdoor Scarpa Mojito Trail - birch/jade/jade

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Pantofi femei Scarpa Rapid Mid GTX - anthracite/turquoise

  Lista de dorințe

 3. -22%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito - conifer/gray

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito Planet - jade/black

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Pantofi femei Scarpa Crux GTX - ombre blue/cherry

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Pantofi outdoor femei Scarpa Mojito Wrap - dusty jade

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Pantofi femei Scarpa Spirit Evo - blue

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Pantofi femei Scarpa Spirit - chili/gray

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Clapari de tura Scarpa 4-Quatro SL - black/lagoon

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Pantofi drumetie femei Scarpa Rush - aqua

  Lista de dorințe

 11. -12%
  Pantofi drumetie femei Scarpa Mojito GTX - petrol

  Lista de dorințe

 12. -22%
  Pantofi drumetie femei Scarpa Rush GTX - blue/fuxia

  Lista de dorințe

 13. -13%
  Ghete trekking femei Scarpa Zodiac Plus GTX - shark/maldive

  Lista de dorințe

 14. -21%
  Bocanci alpinism femei Scarpa Triolet GTX - green blue

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito GTX - aloe/aloe

  Lista de dorințe

 16. -30%
  Pantofi femei Scarpa Spirit Evo - purple

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Ghete trekking femei Scarpa Rush TRK GTX - midgray/aqua

  Lista de dorințe

 18. -35%
  Pantofi drumetie femei Scarpa Cyclone S GTX - conifer

  Lista de dorințe

 19. -12%
  Ghete trekking femei Scarpa Marmolada Pro HD - shark/baltic

  Lista de dorințe

 20. -13%
  Bocanci alpinism femei Scarpa Charmoz HD - shark/maldive

  Lista de dorințe

 21. -15%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito - ceramic/gray

  Lista de dorințe

 22. -24%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito GTX - midgray/aqua

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

104 Produse

Ștergere

Scarpa - încălțăminte de damă pentru toate pasionații de provocări montane

Marca este indisolubil legată de activitățile montane. Elaborați în cele mai mici detalii, Pantofi de alpinism Scarpa, modele de trekking durabile sau pantofi de abordare ultraușori, vă vor ajuta să atingeți noi vârfuri. Toți acești pantofi sunt disponibili și în versiuni adaptate pentru femei. Pantofii Scarpa pentru femei diferă nu doar prin variantele de culori, ci mai ales prin adaptarea la piciorul femeii. Forma perfectă garantează un confort ridicat de utilizare chiar și în timpul celor mai lungi călătorii și expediții. În combinație cu niște șosete bune șosete de trekking pentru femei, încălțămintea acestui brand vă va permite să parcurgeți atât traseele montane de lungă distanță, cât și să escaladați cele mai înalte vârfuri.

O varietate de pantofi Scarpa pentru femei

Oferta brandului italian include toate tipurile de încălțăminte, astfel încât fiecare pasionată de munte va găsi un model care să răspundă pe deplin nevoilor sale. Pentru cele mai experimentate pasionate de drumeții, designerii au dezvoltat cizme de alpinism avansate. Acestea sunt cele mai complexe construcții care trebuie să prezinte o fiabilitate maximă. Pentru că cizmele sunt cele pe care trebuie să ne bazăm în cele mai nefavorabile condiții meteorologice. Acest tip de cizme vă protejează picioarele împotriva frigului și a zăpezii. Întregul design trebuie să fie durabil, astfel încât să poată rezista cu ușurință la contactul frecvent cu rocile sau gheața. Pantofii Scarpa trekking pentru femei sunt la rândul lor un tip de încălțăminte în care confortul și susținerea corectă a piciorului în timpul unei plimbări lungi sunt aspectele prioritare. Dispunând în principal de o parte superioară cu croială mai înaltă, bocancii trebuie să ofere confort în timpul traseelor de lungă distanță. Pentru că de multe ori trebuie să petreceți în ele întreaga zi, parcurgând traseul încetul cu încetul. Aplicarea unor materiale clasice, cum ar fi pielea naturală, asigură o durabilitate ridicată și permite menținerea unei respirabilități ridicate a întregii construcții. Pantofii Scarpa pentru femei includ, de asemenea, pantofii populari de abordare. Acesta este un tip de încălțăminte care a fost inițial alegerea alpiniștilor, dar astăzi este folosit de toți acei oameni care caută pantofi ușori care se vor descurca de minune pe terenul montan accidentat. Cele mai avansate construcții sunt perfecte pentru roci, ajutându-vă să parcurgeți fragmente dificile de traseu, chiar și cu unele elemente de cățărare. Cei mai ușori călțări de abordare pentru femei sunt la rândul lor o alegere populară pentru utilizarea zilnică, asigurând greutate redusă și confort de utilizare.

Scarpa pantofi de damă - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Aici puteți găsi majoritatea modelelor pentru femei din gama Scarpa. Oferim încălțăminte perfectă atât pentru începători, cât și pentru pasionații de munte experimentați. Încălțămintea Scarpa pentru femei nu se caracterizează doar prin materiale de înaltă calitate, ci și prin soluții excelente de design. Este vorba, mai presus de toate, de un stil italian perfect care te face să te îndrăgostești de acești pantofi la prima vedere. Modelele selectate sunt disponibile într-o mare varietate de variante de culori, astfel încât fiecare utilizator își va putea asorta perfect look-ul cu alte elemente de vestimentație.