top

Samaya

Samaya este un brand francez specializat în proiectarea și fabricarea de corturi montane și de expediție de înaltă calitate. Produsele sale se comportă perfect în cele mai nefavorabile condiții pe tot parcursul anului. Brandul Samaya oferă colecții montane versatile, precum și corturi alpine și polare specializate.
View as Grid List

11 Produse

 1. -4%
  Cort 2 persoane Samaya 2.0 - blue/blue
  Cort 2 persoane Samaya 2.0 - blue/blue
  cu TVA 5.679,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 5.529,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 5.922,50Lei (-4%)

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Cort trekking Samaya Samaya 2.5 - pink
  Cort trekking Samaya Samaya 2.5 - pink
  cu TVA 5.579,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 5.829,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 6.540,50Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Cort trekking Samaya Samaya 2.5 - blue
  Cort trekking Samaya Samaya 2.5 - blue
  cu TVA 5.929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 5.729,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 6.540,50Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Cort 4 persoane Samaya Basecamp - mineral blue
  Cort 4 persoane Samaya Basecamp - mineral blue
  cu TVA 8.779,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 9.049,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 9.620,20Lei (-8%)

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Prelată Samaya Nano Bivy - white
  Prelată Samaya Nano Bivy - white
  cu TVA 2.199,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.279,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.420,50Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 6. -2%
  Cort trekking Samaya Inspire 2 - pink
  Cort trekking Samaya Inspire 2 - pink
  cu TVA 4.229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 4.129,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 4.356,90Lei (-2%)

  Lista de dorințe

 7. -2%
  Cort 2 persoane Samaya Inspire 2 - blue
  Cort 2 persoane Samaya Inspire 2 - blue
  cu TVA 4.229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 4.129,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 4.356,90Lei (-2%)

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Cort 2 persoane Samaya Opti 1,5 - white
  Cort 2 persoane Samaya Opti 1,5 - white
  cu TVA 5.629,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 6.293,30Lei (-10%)
  Prețul recomandat al producătorului 6.293,30Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Borsetă Samaya Travel Case - blue
  Borsetă Samaya Travel Case - blue
  cu TVA 149,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 144,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 168,90Lei (-11%)

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Borsetă Samaya Travel Case - pink
  Borsetă Samaya Travel Case - pink
  cu TVA 144,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 152,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 168,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 11. -21%
  Rucsac alpinism Samaya Backpack 35 Ultra - white
  Rucsac alpinism Samaya Backpack 35 Ultra - white
  cu TVA 1.899,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.979,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.420,50Lei (-21%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Torturi de munte Samaya

Marca franceză este specializată în producția de corturi de munte ultraușoare, care sunt perfecte pentru a urca rapid pe cele mai înalte vârfuri. Greutatea lor redusă contrastează puternic cu rezistența ridicată și versatilitatea lor. Designul simplu, care folosește totuși cele mai noi materiale disponibile, este perfect pentru expedițiile la mare altitudine. Produsele Samaya sunt folosite atât de iubitorii de munte, cât și de himalayeni și alpiniști profesioniști.

Torturile de expediție ale mărcii franceze sunt realizate în condiții excepționale. Structurile concepute în Annecy sunt testate la mare altitudine printre vârfurile din jurul Chamonixului. Acest lucru asigură că fiecare soluție de proiectare este verificată corespunzător chiar înainte ca cortul să ajungă la utilizatorul final. Doar testele în cele mai solicitante condiții montane pot arăta cum se va comporta un model în condiții de vânt cu forța unui uragan sau sub presiunea unor căderi abundente de zăpadă. Marca Samaya a fost fondată de Ghislain Pipers pentru a crea un cort de vis. Pur și simplu niciunul dintre modelele disponibile pe piață nu îndeplinea cerințele sale. De aici și ideea de a proiecta cortul complet de la zero. Începând cu primul prototip și continuând cu versiunile ulterioare, fiecare model a adus o soluție complet nouă și chiar mai multe funcționalități. În 2020, corturile Samaya au câștigat primul lor ISPO AWARD.

Cele mai noi tehnologii

Marca Samaya folosește cele mai noi tehnologii și materiale disponibile în produsele sale pentru a oferi cele mai bune performanțe posibile. Materialele Dyneema extrem de rezistente funcționează bine atunci când se confruntă cu rafale puternice de vânt la altitudini mari. Stâlpii din aluminiu DAC utilizați în corturi sunt o garanție a durabilității, menținând în același timp o greutate extrem de redusă. Tuburile umbrite ale cadrelor rezistă perfect la condițiile meteo nefavorabile și, datorită sistemelor perfecte, este foarte ușor de asamblat chiar și în cele mai solicitante condiții meteo. Pentru a garanta o fiabilitate ridicată și intrări etanșe Torturile Samaya utilizează încuietori YKK rezistente la apă. Precizia ridicată a fabricației și fluiditatea deschiderii și închiderii sunt de neprețuit atunci când se utilizează cortul în furtuni de zăpadă sau la temperaturi extrem de scăzute.

Selecție variată de corturi Samaya

Deși toate corturile producătorului francez sunt concepute pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului, designul lor le predestinează pentru condiții specifice. Prin urmare, gama mărcii este în prezent împărțită în trei colecții principale - Alpine, 8k și Ultra. Cele mai versatile modele sunt corturile Samaya Alpine. Acesta se adresează iubitorilor de excursii montane, drumeții lungi cu rucsacul în spate sau expediții cu bicicleta. Acestea oferă cea mai bună combinație de caracteristici precum confort, ușurință și fiabilitate. Modelele Samaya din colecția 8k sunt construite pentru condițiile extreme din regiunile polare și cele mai înalte părți ale Himalayei. Aceste corturi au fost dezvoltate pentru a fi utilizate la cele mai scăzute temperaturi, unde adesea calitatea cortului este cea care determină dacă acesta supraviețuiește unei prăbușiri a vremii. Colecția Ultra, pe de altă parte, este concepută pentru profesioniștii care au nevoie de cele mai ușoare soluții.

Gama largă de corturi este, bineînțeles, completată de toate accesoriile necesare. Majoritatea modelelor pot fi echipate cu vestiare suplimentare pentru a crește semnificativ funcționalitatea și spațiul protejat de condițiile exterioare nefavorabile. Straturile suplimentare de podea vor proteja Torturile Samaya atunci când sunt amplasate pe stânci sau pietre. Cu husele, legăturile și alte accesorii suplimentare potrivite, puteți completa un set de echipamente pentru toate condițiile. Printre produsele oferite se numără și rucsacurile de munte care conțin confortabil toate elementele esențiale pentru orice expediție.

Produsele Samaya la 8a.ro

Vă punem la dispoziție o selecție largă de produse de la brandul francez care vor satisface cerințele celor mai experimentați pasionați de munte și expediții de lungă distanță. Echipamentul ușor, ușor de utilizat și, mai ales, fiabil reprezintă baza oricărei expediții sau expediții. Noi vă oferim modele care îndeplinesc perfect toate aceste criterii. Torturile marca Samaya au o construcție stabilă, care poate rezista perfect la condiții meteo nefavorabile și materiale extrem de durabile. Toate acestea cu o greutate foarte redusă și dimensiuni compacte atunci când sunt împachetate. Produsele producătorului sunt pur și simplu echipamente montane de top