top

Rucsacuri de alergare Dynafit

Rucsacurile de alergare Dynafit ® cu un design asemănător cu o vestă sunt excelente pentru alergările de zi cu zi, precum și pentru a concura la ultramaratoane. Acestea asigură o potrivire confortabilă, o ventilație adecvată și o distribuție ergonomică a greutății.
View as Grid List

2 Produse

 1. -19%
  Rucsac alergare Dynafit Traverse 22 Backpack - storm blue/blueberry
  Rucsac alergare Dynafit Traverse 22 Backpack - storm blue/blueberry
  cu TVA 559,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 579,90Lei -3%
  Prețul recomandat al producătorului 693,60Lei -19%

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Rucsac alergare Dynafit Traverse 22 Backpack - black out
  Rucsac alergare Dynafit Traverse 22 Backpack - black out
  cu TVA 549,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 579,90Lei -5%
  Prețul recomandat al producătorului 693,60Lei -20%

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Rucsacuri de alergare Dynafit - precizie în fiecare detaliu

De-a lungul anilor, marca italiană de outdoor Dynafit a câștigat o bază de fani loiali, în special în rândul schiorilor, pasionaților de alergare și de drumeții. Îmbrăcămintea și accesoriile lor sunt realizate cu atenție până la cel mai mic detaliu. Nu este o surpriză faptul că rucsacurile de alergare Dynafit sunt alegerea preferată atât a alergătorilor amatori de trail runner, cât și a profesioniștilor cu realizări semnificative în acest sport. Rucsacurile de alergare de la Dynafit oferă un sprijin optim pentru toate activitățile montane de intensitate ridicată, cum ar fi alergarea pe traseu, schiul de tură sau ciclismul. Designul asemănător cu cel al unei veste asigură o potrivire confortabilă, fără a restricționa mișcarea atunci când sunteți în mișcare. O altă caracteristică demnă de remarcat sunt buzunarele bine concepute și plasate strategic, care pot găzdui toate lucrurile esențiale pentru o alergare lungă. Datorită unei selecții largi de modele cu capacități diferite, puteți alege un model perfect pentru nevoile dvs., fie că este vorba de alergări scurte pe terenuri dificile sau de ultramaratoane extrem de lungi.

Rucsacuri de alergare Dynafit cu design inovator

Modelele de alergare se bazează pe un design confortabil care se simte mai degrabă ca o vestă decât ca un rucsac. Abia simți că îl porți! Rucsacurile de alergare Dynafit au un sistem de șnururi pentru a le reduce dimensiunile, pentru a le ajusta la forma corpului tău și, în același timp, pentru a aduce centrul de greutate mai aproape de spate atunci când rucsacul este plin doar pe jumătate. Acest lucru facilitează menținerea echilibrului și crește confortul. Forma confortabilă a vestei nu limitează mișcările și face ca rucsacul să vă urmărească fiecare mișcare. Conținutul este stabilizat și nu se deplasează prea mult în timpul mișcărilor dinamice. Curelele de umăr confortabile și largi asigură că rucsacul se așează confortabil pe spate chiar și atunci când este complet încărcat.

Ce vei aprecia, de asemenea, la rucsacurile de alergare este funcționalitatea maximă pe care o oferă. Acestea sunt realizate din materiale extrem de flexibile, rezistente la deteriorări mecanice. Datorită acestei flexibilități, rucsacurile de alergare Dynafit sunt capabile să găzduiască toate lucrurile esențiale pentru antrenament sau cursă. Fiecare spațiu disponibil a fost conceput pentru a fi utilizat la maximum! Numeroasele buzunare permit distribuirea uniformă a greutății. Acest lucru împiedică conținutul să se deplaseze prea mult în timpul alergării sau, mai rău, să se piardă. Curelele dispun de câteva buzunare suplimentare în care puteți depozita, de exemplu, geluri energetice sau sticle de apă, în special flacoanele moi extrem de funcționale, astfel încât să le aveți mereu la îndemână.

Rucsacuri de alergare Dynafit - nivel ridicat de confort în timpul antrenamentelor și curselor

Rucsacurile de alergare Dynafit bine adaptate vor avea performanțe excelente, indiferent dacă faceți antrenamente sau participați la o cursă. De asemenea, sunt ideale și pentru alte sporturi la fel de dinamice, cum ar fi schiul de tură, schiul de fond sau ciclismul. Rucsacurile de alergare Dynafit au capacități cuprinse între câțiva și o duzină de litri. În compartimentul principal și în numeroasele buzunare vor încăpea toate echipamentele esențiale, cum ar fi o jachetă cu membrană, o lanternă frontală, provizii, o hartă, documente și un powerbank. Bățurile de alergare, atunci când nu sunt folosite, pot fi atașate ușor și sigur cu ajutorul curelelor convenabile și rezistente. Unele modele de alergare dispun de o pelerină izolatoare, care poate fi întinsă pe piept și fixată cu cârlige speciale, oferind o protecție eficientă împotriva frigului. Deși soluția în sine nu vă încălzește corpul, oprește vântul pătrunzător, prevenind hipotermia.

Rucsacuri de alergare Dynafit la 8a.ro

Vizitați magazinul nostru online sau unul dintre punctele noastre de vânzare pentru a descoperi o selecție largă de rucsacuri și veste de alergare, în special cele de la Dynafit. Avantajele acestora nu sunt doar designul și combinațiile de culori deosebite, ci și designul ingenios, greutatea redusă și durabilitatea excepțională. Acestea sunt alegerea preferată a alergătorilor și pot fi adesea văzute în acțiune la munte sau în oraș. Aruncați o privire la gama noastră largă de rucsacuri de alergare și alegeți un model care să vă satisfacă așteptările!