top

Rucsacuri Black Diamond

Rucsacurile Black Diamond sunt opțiuni durabile și funcționale pe care le puteți folosi în diverse circumstanțe turistice. Carabiniere, hamuri, crampoane, încălțăminte, îmbrăcăminte... tot ce ai nevoie, încape în modelele acestui brand.

View as Grid List

33 Produse

 1. -18%
  Rucsac drumetie Black Diamond Bullet 16 - nickel

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac schi de tura Black Diamond Dawn Patrol 25 - black

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Rucsac drumetie Black Diamond Nitro 22 - black

  Lista de dorințe

 4. -35%
  Rucsac drumetie Black Diamond Magnum 16 - picante

  Lista de dorințe

 5. -35%
  Rucsac drumetie Black Diamond Bbee 11 - kingfisher

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Rucsac Black Diamond Cirque 22 Ski Vest - black

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Rucsac drumetie Black Diamond Bullet 16 - black

  Lista de dorințe

 8. -28%
  Rucsac drumetie Black Diamond Cirrus 9 - alloy

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Rucsac avalansa Black Diamond JetForce UL 26L - black

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Rucsac avalansa Black Diamond JetForce Pro 25L - red

  Lista de dorințe

 11. -3%
  Rucsac avalansa Black Diamond JetForce Pro 35L - black

  Lista de dorințe

 12. -3%
  Rucsac avalansa Black Diamond JetForce Pro 35L - red

  Lista de dorințe

 13. -3%
  Rucsac avalansa Black Diamond JetForce Pro 25L - black

  Lista de dorințe

 14. -26%
  Rucsac Black Diamond Street Creek 20 - red oxide

  Lista de dorințe

 15. -14%
  Rucsac Black Diamond Street Creek 24 - black

  Lista de dorințe

 16. -16%
  Rucsac Black Diamond Creek Transit 22 - black

  Lista de dorințe

 17. -13%
  Rucsac de escaladă Black Diamond Stone Duffel 42 - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

33 Produse

Ștergere

Rucsacurile Black Diamond oferă o construcție minimalistă și confort maxim de utilizare!

Fabricate din materiale de înaltă calitate, având în vedere cele mai fine detalii, rucsacurile Black Diamond se recomandă pentru călătoriile la munte. Atât pentru trekking, cât și pentru alergare, cățărare, schi și opțiuni în aer liber. În funcție de interesele tale, vei alege modelul potrivit care îți va oferi un sprijin optim în timpul activității fizice. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă mai mult sau mai puțin că, de exemplu, modelele de alpinism sunt concepute pentru a adapta perfect rucsacul la corpul dumneavoastră. Și nici măcar nu schimbă centrul de greutate. De aceea, rucsacul nu vă apasă și nu vă destabilizează poziția atunci când vă cățărați. Ceea ce este, după cum știm cu toții, esențial în escalada pe pereți mari. Modelele de trekking dispun, la rândul lor, de un sistem de transport confortabil care poate fi reglat și adaptat la corpul și înălțimea ta. Pe de altă parte, modelele outdoor sunt dedicate ambelor sexe, separat. De aceea, rucsacurile Black Diamond se potrivesc perfect pe spate, fără a provoca supraîncărcări sau disconfort. Mai ales atunci când este folosit ore întregi cu o încărcătură completă.

Rucsacurile Black Diamond se încadrează perfect în motto-ul brandului

Marca Black Diamond a fost înființată în 1957, din pasiunea pură pentru alpinism și outdoor. Precum și din răspunsul la nevoile reale ale alpiniștilor din Yosemite Valley. Totul a început cu echipamente de alpinism și în curând s-a extins și la îmbrăcăminte și rucsacuri. Echipamentele dezvoltate de la zero s-au bucurat de o mare apreciere din partea alpiniștilor. Și continuă până în prezent. Pentru că marca are multe brevete proprii care au stabilit direcțiile de dezvoltare a industriei outdoor. Rucsacurile Black Diamond cu profil de cățărare sunt folosite în întreaga lume. În cele mai populare destinații de cățărare, pe cei mai înalți pereți din lume sau pe pereții artificiali de cățărare, este sigur că veți întâlni logo-ul caracteristic al brandului care face referire la un diamant.

Rucsacurile Black Diamond sunt extrem de practice și funcționale.

Înainte de a cumpăra un rucsac, ar fi bine să precizați pentru ce și în ce situații intenționați să îl folosiți. Rucsacurile de transport pentru trekking vor avea un design și un profil diferit. În timp ce rucsacii de alpinism Black Diamond vor avea un design și un profil diferit. Vă veți aștepta la lucruri diferite de la modelele de oraș și diferite de la cele de călătorie. Cu toate acestea, numitorul comun al rucsacurilor Black Diamond este funcționalitatea lor ridicată și brevetele bine gândite care vor facilita orice activitate fizică. În special, materialele foarte durabile și rezistente la deteriorări mecanice merită cea mai mare atenție. Acesta este, de obicei, un nailon ripstop care menține o durabilitate excelentă la o greutate redusă. Astfel, puteți atașa schiurile de tură sau o placă de snowboard la rucsac fără să vă faceți griji că marginile ascuțite ale schiurilor îi vor tăia stratul exterior. Curelele și buclele multiple vă vor permite să atașați în siguranță pioletul, crampoanele, precum și orice eventual obiect pentru care nu există suficient spațiu în compartimentul principal. Rucsacurile Black Diamond sunt extrem de funcționale din acest punct de vedere.

Spatela reglabilă este un mare avantaj pe care îl întâlnim adesea, mai ales la modelele de trekking sau de drumeție. Opțiunea de a o regla, este deosebit de importantă mai ales atunci când vă împachetați rucsacul până la refuz și nu mai aveți spațiu liber. Dar, dacă nu folosiți întregul potențial de încărcare al rucsacului, îl puteți comprima cu ajutorul curelelor și a strângerii maxime a clapetei. Clapeta dispune de obicei de două sau mai multe buzunare. Acestea vă permit să vă organizați echipamentul și să păstrați lucrurile care vă pot fi utile în timpul drumeției.

Rucsacurile Black Diamond sunt concepute de alpiniști pentru alpiniști

Toți iubitorii de alpinism vor găsi aici o gamă largă de rucsacuri și genți de alpinism de înaltă calitate. Rucsacurile de escaladă Black Diamond au un design caracteristic, minimalist. Este extrem de important pentru menținerea unei greutăți reduse a construcției. De fapt, atunci când escaladezi, cea mai importantă caracteristică a unui rucsac este greutatea redusă, potrivirea excelentă pe spate și libertatea de mișcare. Acest lucru este posibil datorită designului special pe care îl oferă rucsacii Black Diamond. La modelele de alpinism, o centură de șold este fixată peste hamul de alpinism. În timp ce curelele de umăr confortabile, cu o formă adecvată, vă permit să transportați echipamente grele în condiții de confort și comoditate deplină. Așadar, dacă plănuiești o expediție de cățărare sau o excursie pe stânci sau alegi să mergi pe un perete, ar fi bine să cauți în magazinul montan 8a.ro modelul potrivit pentru tine. Un model care vă va permite să vă puneți în ordine echipamentul și să îl transportați în siguranță.