top

Rucsacuri bărbați

Rucsacurile pentru bărbați sunt ideale pentru excursii în aer liber, pentru naveta zilnică sau pentru serile de antrenament. Oferim o selecție largă de rucsacuri pentru bărbați care își vor dovedi valoarea, atât pe traseul montan, cât și în agitația orașului
View as Grid List

796 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Rucsac drumetie Inov-8 VentureLite 8 - black/green

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Rucsac drumetie Inov-8 VentureLite 25 - black/green

  Lista de dorințe

 3. Rucsac ciclism Evoc Neo 16 - carbon grey

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Rucsac laptop Ultimate Direction Commuter Briefcase - black

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Rucsac de oras Ultimate Direction Commuter Tote - fog

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Rucsac drumetie Inov-8 VentureLite 18 - black/green

  Lista de dorințe

 7. -36%
  Rucsac Tasmania Tiger Modular Combat Pack

  Lista de dorințe

 8. Rucsac DMM Short Haul 30L - blue

  Lista de dorințe

 9. -34%
  Rucsac Trekmates Drypack 20L - black

  Lista de dorințe

 10. -7%
  Rucsac avalansa Pieps Jetforce BT 25 - red

  Lista de dorințe

 11. -8%
  Rucsac avalansa Pieps Jetforce BT 35 - sky blue

  Lista de dorințe

 12. -18%
  Rucsac avalansa Arva ST26 Airbag - blue
  Rucsac avalansa Arva ST26 Airbag - blue
  2.702,72 Lei 3.296,00 Lei

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Rucsac schi de tura Ortovox Peak 35 - black raven

  Lista de dorințe

 14. -28%
  Rucsac schi Ortovox Powder Rider 16 - sweet alison

  Lista de dorințe

 15. -23%
  Rucsac schi Ortovox Tour Rider 30 - petrol blue

  Lista de dorințe

 16. -28%
  Rucsac schi Ortovox Powder Rider 16 - pacific green

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Rucsac schi de tura Ortovox Tour Rider 30 - dirty daisy

  Lista de dorințe

 18. -23%
  Rucsac schi Ortovox Tour Rider 30 - desert orange

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Rucsac schi de tura Black Crows Dorsa 27 - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

796 Produse

pe pagină
Ștergere

Rucsacurile bărbătești înseamnă confort în orice situație

Rucsacurile pentru bărbați includ o gamă extrem de largă de modele pregătite pentru sarcini diverse. Predominante printre acestea sunt, bineînțeles, modelele pentru activități în aer liber, care vă vor permite să luați echipamentul necesar oriunde ați merge. Rucsacul mare pentru bărbați pentru drumeții va oferi spațiu suficient pentru alimentele și echipamentele necesare pentru expediții de mai multe zile. Rucsacurile mici pentru bărbați, pe de altă parte, vor funcționa bine în timpul sporturilor dinamice și oriunde cel mai important lucru este să menții greutatea redusă a bagajelor. Rucsacuri tactice pentru bărbați se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Pentru modelele destinate muncii sau școlii, rucsacurile pentru bărbați vin de obicei în culori mute, astfel încât rămân foarte versatile. Când vine vorba de rucsacurile sport pentru bărbați, în rândul acestora diversitatea cromatică este deja mult mai mare și puteți găsi cu ușurință modele cu culori foarte izbitoare printre ele. În cazul modelelor folosite la munte, aceasta este chiar o caracteristică extrem de dezirabilă, permițându-vă să vă localizați mai ușor pe fundalul unei pante gri sau al unei stânci.

Ce rucsac sport pentru bărbați să alegeți?

Rucsacurile bărbătești sunt adesea concepute cu un sport sau o activitate specifică în minte. De cele mai multe ori, producătorul declară încă de la început care este scopul unui anumit model. Drept urmare, indiferent dacă sunteți un alergător, un drumeț, un ciclist, un schior avid sau un alpinist, alegerea rucsacului pentru bărbați potrivit nu va fi deloc o problemă. Fiecare dintre ele va fi caracterizat de caracteristicile necesare în timpul unei activități specifice. Buzunare flexibile pentru bidon, suporturi pentru schiuri, curele pentru pioleți sau compartimente separate pentru sacul de dormit sunt doar câteva dintre caracteristicile întâlnite la rucsacii pentru bărbați. Rucsacurile sport pentru bărbați create pentru deplasările lungi către sesiunile de antrenament sunt, de asemenea, foarte populare. Aceste modele versatile se vor descurca de minune în oraș. Rucsacul de gimnastică pentru bărbați va acomoda perfect ținuta necesară pentru exerciții fizice.

Modern rucsac pentru bărbați pentru muncă

Rucsacurile pentru bărbați de la brandurile de top de outdoor sunt din ce în ce mai mult folosite și pentru uzul zilnic. Comoditatea de utilizare , pe care o oferă, face ca tot mai multe persoane care lucrează în birouri să ajungă la ele. Bineînțeles, această tendință nu a rămas fără răspuns din partea marilor producători. Designerii mărcilor de top pregătesc în fiecare an colecții de modele pregătite special cu gândul la muncă. Rafinat până la cel mai mic detaliu, rucsacul business pentru bărbați combină cu succes stilul modern minimalist cu durabilitatea ridicată și funcționalitatea deplină. Acestea sunt pur și simplu rucsacuri moderne pentru bărbați pentru un laptop și toate celelalte lucruri esențiale ale unei zile aglomerate, care se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și confort la purtare. Un rucsac de lucru pentru bărbați, stilizat după un model de alpinism sau de escaladă, va fi pe placul tuturor iubitorilor de munte care trebuie să petreacă zile lungi în spatele unui birou.