top

Real Turmat

Real Turmat este o marcă de mâncăruri liofilizate special pregătite pentru toți pasionații de activități în aer liber, Gama include o selecție largă de mâncăruri, de la mic dejunuri și prânzuri nutritive la supe încălzitoare. Mâncărurile liofilizate Real Turmat de la Drytech sunt alegerea perfectă pentru orice excursie.
View as Grid List

23 Produse

pe pagină
View as Grid List

23 Produse

Ștergere

Real Turmat - alimente liofilizate cu gust excepțional

Secretul brandului Real Turmat constă în primul rând în procesul de congelare a alimentelor. Desigur, baza trebuie să fie o masă pregătită corespunzător, care este mai întâi gătită în mod tradițional. Sunt selectate doar ingrediente de cea mai bună calitate, ceea ce duce la un fel de mâncare cu adevărat unic. Cu toate acestea, pentru a păstra toate proprietățile sale, inclusiv gustul și textura, pentru o perioadă lungă de timp, este necesar să se elimine aproape toată apa în condiții strict controlate. De fapt, detaliile acestui proces sunt cunoscute doar de personalul brandului Real Turmat și de instituțiile care controlează companiile producătoare de alimente. Lumea exterioară are acces doar la liniile directoare generale ale procesului. În primul rând, alimentele sunt congelate rapid la o temperatură foarte scăzută. Sincronizarea este crucială în acest proces. Cu cât alimentele se congelează mai repede, cu atât mai bine. Temperatura este apoi ridicată foarte încet. Astfel, se asigură că aproape toată apa se evaporă din alimente. În același timp, nu își pierde gustul, textura, aroma sau valoarea nutritivă. Aceasta este pur și simplu alimentația liofilizată excepțională de la Real Turmat

Alimente liofilizate de la Real Turmat

Istoria producătorului Drytech

Pentru a exista o Legătură de produse Turmat Real, Drytech trebuia să se nască mai întâi. Scânteia s-a dovedit a fi în 1989, când Rolf Hansen mânca o tocană extrem de gustoasă pregătită de soția sa. S-a întrebat dacă există vreo posibilitate de a se bucura de aceeași tocană chiar și atunci când era departe de casă. Ideea a fost nu doar să rămână comestibilă, ci mai ales să păstreze aroma unică și structura perfectă a mâncării, cu bucăți de carne sau legume. Întâmplarea a făcut ca Rolf Hansen să fie un expert în tehnologia alimentelor congelate. Cu toate acestea, mai era încă un drum lung de parcurs și mai era mult de lucru. Din acea seară, garajul lui Rolf s-a transformat într-un veritabil laborator și a descoperit secretele uscării alimentelor prin congelare. Astfel s-a născut producătorul de alimente liofilizate Drytech și mesele sale specializate Real Turmat liofilizate pentru toți iubitorii de aer liber și de munte. Astăzi, mesele brandului norvegian sunt savurate de mii de oameni din întreaga lume. Mâncărurile perfect pregătite sunt gătite atât pe vârfuri înghețate, cât și în căldura tropicelor.

Cumpărați mese liofilizate Real Turmat în magazinul online 8a.ro

Oferim o selecție largă de mese liofilizate de la producătorul norvegian. Printre acestea se numără mâncăruri norvegiene clasice, precum și o abordare modernă a bucătăriei scandinave. Ceea ce puteți fi siguri atunci când alegeți Mese liofilizate Real Turmat este că acestea au fost preparate cu ingrediente de cea mai bună calitate. Peștele din zonele de pescuit din nord, legumele și fructele proaspete - toate acestea sunt furnizate sezonier producătorului, astfel încât mesele să fie preparate din cele mai proaspete produse posibile. Selecția optimă a valorilor nutriționale asigură că Real Turmat felurile de mâncare nu sunt doar sățioase și gustoase, ci mai ales sănătoase. Dacă sunteți în căutarea unor alimente convenabile și ușor de preparat, pentru o călătorie scurtă sau o expediție mai lungă, mesele liofilizate ale mărcii norvegiene vă vor face treaba foarte bine. Și nu uitați să gustați tocănița unică cu care a început povestea Real Turmat!"