top

Plase de țânțari

Plasele de țânțari asigură o protecție eficientă împotriva insectelor. În zonele cu climă temperată, ele vor spori confortul vacanței, dar în timpul călătoriilor în regiunile tropicale, ele sunt adesea una dintre cele mai esențiale piese de echipament.
View as Grid List

17 Produse

 1. Plasă tantari Care Plus Bell

  Lista de dorințe

 2. -29%
  Plasă tantari Hannah Mesh Tent 2 - grey

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Plasă tantari Sea To Summit Nano Mosquito Headnet

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Plasă tantari Grand Trunk Mozzy Lite - black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Plasă tantari Tatonka Single Moskito Dome - cub

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Plasă tantari Robens Trace Hammock Mosquito Net

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Plasă tantari Tatonka Moskito Kopfschutz Simple - cub

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Plasă tantari Lesovik Magla - black

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Plasă tantari Care Plus Bell Midge-Proof

  Lista de dorințe

 10. -31%
  Plasă tantari Easy Camp Mosquito Net Double

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Plasă tantari Easy Camp Mosquito Net Single

  Lista de dorințe

 12. -14%
  Plasă tantari Care Plus Mosquito Net Light Weight Bell

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

O selecție extinsă de plase de țânțari de călătorie

O plasă de țânțari este una dintre piesele cheie de echipament pentru fiecare excursionist și călător conștient. Cu modele compacte care încap în valize mici, există loc pentru acest accesoriu esențial în fiecare gent de călătorie Magazinul de munte 8a.ro oferă nu doar modele pentru o persoană, ci și plase de țânțari pentru două persoane, ceva mai mari. Modelele proiectate corespunzător vă permit să le atârnați cu precizie deasupra unui sac de dormit sau a unui pat. Diferitele lor forme facilitează alegerea modelului perfect - dreptunghiulare sau circulare, conice în partea de sus sau cele cu pereți verticali. Plasele de țânțari pentru hamacuri sunt, de asemenea, extrem de populare. Modelele adaptate corespunzător asigură un acces ușor la interior și o protecție optimă împotriva insectelor - atât pe timp de noapte, cât și în timpul unui pui de somn de după-amiază la umbră. Plasele de țânțari pentru cap sunt cele mai mici dintre toate modelele. Purtate peste o pălărie sau o șapcă, acestea sunt un accesoriu excelent pentru oricine merge în regiunile tropicale, dar și pentru plimbările de seară în pădure sau pe pajiști.

Protecție și mai bună împotriva insectelor

Pețele de călătorie sunt fabricate din mai multe tipuri de ochiuri de plasă. Acestea diferă nu numai prin tipul de material utilizat, ci mai ales prin dimensiunea ochiurilor de plasă. O plasă foarte densă va ține la distanță chiar și cele mai mici insecte, oferind o odihnă sau un somn liniștit. Modelele cu impregnare insectifugă sunt, de asemenea, extrem de populare. Aceasta este o protecție suplimentară împotriva insectelor zburătoare, deosebit de populară în zonele tropicale unde protecția împotriva țânțarilor este foarte importantă.