top

Pioleți Black Diamond

Topoare de gheață BLACK DIAMOND ® sunt un echipament fiabil, o alegere populară a entuziaștilor avansați ai activităților montane de iarnă. Alegeți un model tehnic pentru escaladarea cascadelor de gheață sau un model de exterior din seria Piolet.
View as Grid List

12 Produse

 1. -14%
  Piolet gheata Black Diamond Reactor Ice Tool

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Piolet Black Diamond Venom LT Tech - envy green

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Piolet Black Diamond Venom LT Classic - envy green

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Piolet turistic Black Diamond Raven Ice Axe

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Piolet turistic Black Diamond Raven Ice Axe with Grip

  Lista de dorințe

 6. -11%
  Piolet Black Diamond Raven Pro

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Piolet Black Diamond Venom Hammer - silver

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Piolet Black Diamond Venom Adze - silver

  Lista de dorințe

 9. -22%
  Piolet Black Diamond Swift - ultra blue

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Piolet gheata Black Diamond Fuel Hammer - black/green

  Lista de dorințe

 11. -14%
  Piolet gheata Black Diamond Viper

  Lista de dorințe

 12. -16%
  Piolet gheata Black Diamond Fuel - black/green

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

12 Produse

Ștergere

Un piolet este o piesă de echipament indispensabilă tuturor celor care se îndreaptă spre trasee și pereți montani înzăpeziți; de aceea, este atât de important să te poți baza pe el, indiferent de circumstanțe. Nu este întâmplător faptul că Uniunea Europeană a fost cea care a dezvoltat cerințele minime și metodele de testare pentru acest tip de echipament - deoarece poate afecta direct siguranța utilizatorului în timpul activităților la altitudine mare. Topoare de gheață Black Diamond sunt proiectate cu mare atenție la fiecare detaliu, astfel încât să fie cât mai fiabile și să vă permită să continuați să atingeți noi vârfuri în condiții de iarnă. Puteți vedea imediat că producătorul tratează fiecare problemă cu cel mai mare profesionalism. Începând de la materiale, trecând prin construcție, până la performanță și detalii vizuale. Abrevierea tde două litere DB este o indicație care vă garantează că nu veți fi dezamăgit.

Design american pentru toți munții din lume

Axe de gheață de la această marcă americană pot fi împărțite în mai multe grupe cu aplicații diferite. Modelele de bază sunt pioletele de gheață pentru exterior (provenind din seria PIOLET), care sunt perfecte pentru drumeții pe trasee înzăpezite și pentru escaladarea vârfurilor de dificultate moderată. Modelele clasice cu tijă dreaptă vor fi cu siguranță pe placul tuturor pasionaților de echipament montan tradițional. Cu toate acestea, pioletele de gheață pentru alpinism constituie o parte substanțială a ofertei mărcii Black Diamond. Acestea sunt folosite pe cascadele de gheață și pe cei mai dificili pereți din lume. Topoarele de gheață ale mărcii de top sunt fabricate din cele mai avansate materiale și cu aplicarea celor mai inovatoare tehnologii. Tijele realizate din aluminiu hidroformat sau din fibre de carbon permit menținerea statutului de unul dintre cei mai importanți producători de echipamente montane de iarnă. Pasionații de schiuri de schi de tură și schi alpinism vor găsi de asemenea modelul potrivit printre sortimentele de pioleți disponibile. Modelele ultraușoare sunt perfecte pentru expedițiile de schi în terenuri dificile. Ele stau foarte bine în mână în timp ce sunt legate de rucsac, nu adaugă prea multă greutate la abordările mai lungi în teren mai ușor.

Piese de gheață Black Diamond la magazinul 8a.ro

Magazinul online 8a.ro oferă un sortiment larg de echipament montan de la multe mărci renumite, inclusiv Black Diamond. Aici puteți găsi perfect cunoscutele pioleți Black Diamond Fuel, Raven,Viper și multe alte modele perfecte pentru condiții montane, indiferent dacă le folosiți pentru drumeții, cățărare pe gheață sau schi de tură. Acestea servesc ca un accesoriu perfect pentru echipamentul dumneavoastră, care vă va permite să parcurgeți cele mai dificile poteci de gheață și vă va permite, de asemenea, să vă asigurați în terenuri abrupte în condiții de iarnă. Cu acest echipament, nu vă va fi teamă să faceți față provocărilor, deoarece veți ști că tot ceea ce faceți este mult mai sigur.