top

Pantaloni scurţi MTB

Pantalonii scurți MTB combină durabilitatea ridicată și libertatea maximă de mișcare pe traseele montane. Gama include pantaloni scurți de mountain bike pentru femei și bărbați, ideali pentru excursiile de vară.
View as Grid List

153 Produse

 1. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% R-Core - black

  Lista de dorințe

 2. -27%
  Pantaloni scurti ciclism femei 100% Airmatic - black

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantaloni scurti ciclism femei Five Ten TrailX B - black

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Fuorn - midnight

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Pantaloni scurti ciclism enduro Maloja Pin - amber

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Telvet - moonless

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Bardin - midnight

  Lista de dorințe

 8. -26%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Fuorn - fir

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Pantaloni scurti ciclism femei ION Traze - black

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Pantaloni scurti ciclism ION Traze - shark grey

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Pantaloni scurti ciclism ION Logo - grey

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

153 Produse

Ștergere

Care ar trebui să fie caracteristicile pantalonilor scurți de MTB?

Când parcurgeți trasee și poteci de munte, este obișnuit să vă agățați de crengi sau pietre proeminente. Pe de altă parte, la coborârile dificile, se poate întâmpla o căzătură; prin urmare, una dintre caracteristicile esențiale ale pantalonilor scurți pentru bicicletă de munte este durabilitatea lor ridicată. Aceștia ar trebui să fie confecționați din materiale rezistente, care pot rezista la abraziuni accidentale în timpul utilizării intense pe drumurile montane. În plus, pantalonii scurți de MTB trebuie să ofere gradul ridicat de libertate de mișcare necesar pe traseele problematice, atunci când trebuie să ne echilibrăm pe secțiunile stâncoase sau să ne aplecăm în spatele șeii pe cele mai abrupte coborâri. Bineînțeles, pantalonii scurți trebuie să ofere și confort. Prin urmare, sunt preponderenți pantalonii scurți de ciclism MTB cu o căptușeală care asigură o amortizare excelentă și elimină riscul de iritații. Este o piesă esențială de pantaloni scurți pentru oricine care parcurge ceva mai mulți kilometri pe teren.

Ce pantaloni scurți MTB - largi sau strâmți?

În prezent, pantalonii scurți de ciclism MTB pot fi împărțiți în două grupe principale. Prima este cea a pantalonilor scurți de ciclism MTB cu căptușeală, care se potrivesc bine. Concurenții și bicicliștii de munte intensivi aleg cel mai adesea aceste modele. Sunt excelenți pentru competiții și antrenamente. Sunt disponibile atât modele cu și fără bretele, care sunt excelente pentru a preveni alunecarea pantalonilor scurți. Al doilea grup, care câștigă în popularitate, sunt pantalonii scurți MTB largi, care oferă libertate maximă și un aspect grozav. Este alegerea optimă pentru cei care merg pe singletrack și tratează ciclismul montan ca fiind distracția de top. Pantalonii scurți MTB casual au o ventilație foarte eficientă în căldura verii. Materialele folosite la confecționarea lor se caracterizează printr-o rezistență foarte mare la abraziune. Pantalonii scurți lejeri îți permit, de asemenea, să porți confortabil genunchiere, un accesoriu standard dacă mergi pe trasee cu multe coborâri. Bineînțeles, la majoritatea acestor modele se pot atașa pantaloni scurți interiori dotați cu o inserție, astfel încât să ofere același nivel ridicat de confort ca și pantalonii scurți profesioniști, bine ajustați. Fie că preferați pantaloni scurți casual sau pantaloni scurți MTB aderenți, veți găsi modelul potrivit în gama noastră!