top

Pantaloni pentru schi de tură damă

Pantalonii de schi de tură pentru femei sunt o categorie bogată în construcții moderne, fără de care această formă de schi este imposibilă. Pantalonii tehnici de schi de tură pentru femei oferă un sprijin eficient în condiții extreme.
View as Grid List

128 Produse

 1. -2%
  Pantaloni schi de tura femei Salewa Sella 3L PTX Pant - zephyr

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Pantaloni femei Salewa Lagorai DST Pant - syrah

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Pantaloni femei Patagonia Alpine Guide Pants - nouveau green

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Pantaloni femei Direct Alpine Cascade Lady - emerald/mango

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

128 Produse

Ștergere

Pantaloni de schi de tură pentru femei - respirabilitate necesară

După cum știm, urcarea intensă în excursiile de schi este asociată cu supraproducția de umiditate de către organism. Este bine ca aceasta să fie drenată eficient, deoarece petele umede pe care le lasă pe haine pot provoca răcirea. Din acest motiv, pantalonii de schi de tură pentru femei sunt întotdeauna confecționați din materiale sintetice care impresionează prin respirabilitatea lor. În aceste construcții veți găsi poliester, polipropilenă și, de asemenea, poliamide. Fiecare dintre aceste țesături are proprietăți de uscare rapidă, astfel încât pantalonii de schi de tură pentru femei vor elimina rapid transpirația. Pe lângă faptul că protejează împotriva răcelii menționate mai sus, limitează și supraîncălzirea. Datorită acestui fapt, veți menține un management termic echilibrat în jurul corpului, ceea ce va afecta pozitiv dinamica turei de schi.

Pantaloni de turism pentru femei - suport softshell

Vântul poate provoca o răcire neplăcută și amenințătoare pentru sănătate, așa că protecția împotriva acestuia este importantă. Designerii unor mărci precum Dynafit, Salewa, Salomon, Arcteryx și altele folosesc materiale softshell în acest scop. Nivelul lor de permeabilitate la vânt este determinat de indicele CFM. Pentru cea mai avansată soluție din acest grup, acesta este de 0 CFM și ne referim la produsul GORE-TEX® INFINIUM™ cu tehnologie WINDSTOPPER®. Pantalonii de schi de tură pentru femei cu această tehnologie se vor dovedi a fi de neînlocuit în condiții extreme. Alte modele care utilizează softshell-uri clasice oferă protecție de la 6 la 40 CFM, care se vor dovedi la fel de practice. Pantalonii de schi de tură pentru femei cu tehnologie softshell reduc efectul de răcire al vântului, ceea ce crește nivelul de siguranță. Pentru comparație, un hanorac tradițional din fleece are aproximativ 200 CFM, ceea ce nu face decât să arate cât de bine concepuți sunt pantalonii de schi de tură pentru femei de la 8a.ro.

Pantaloni de schi de tură pentru femei - impermeabilizarea unei membrane

În funcție de forma specifică a activității de schi de tură pe care o practicați, va fi necesar să susțineți o membrană. Cele mai populare tehnologii sunt GORE-TEX®, Dynashell sau Power-Tex®. Pantalonii de schi de tură pentru femei cu această soluție se vor dovedi indispensabili atunci când doriți să evitați umezirea totală din cauza zăpezii omniprezente. Membrana GORE-TEX® se dovedește a fi cea mai bună în această privință, deoarece parametrii săi de rezistență la apă sunt cei mai mari. Datorită acesteia, pantalonii de schi de tură pentru femei vor reduce efectul de răcire al umezelii care vă înconjoară într-un peisaj de iarnă. Acest lucru este adesea susținut de impregnarea DWR. Aceasta încetinește îmbibarea materialului, ceea ce susține caracteristicile de impermeabilizare ale membranelor. În același timp, GORE-TEX® și altele au capacitatea de a păstra parțial respirabilitatea naturală a pielii. Datorită acestui fapt, pantalonii de schi de tură pentru femei vor proteja și împotriva supraîncălzirii.

Pantaloni de schi de tură pentru femei - rezistență structurală și funcționalitate

Solicitările mari afectează construcția pantalonilor de schi de tură. Prin urmare, producătorii folosesc țesături din grupul poliamidelor, care sunt foarte durabile. Acest lucru înseamnă că pantalonii de schi de tură pentru femei nu se vor rupe la urcări mai dificile și în timpul coborârii dinamice. Din acest motiv, veți păstra funcționalitatea modelului dvs. pentru sezoanele următoare și puteți fi siguri că veți evita deteriorările mecanice. Pantalonii de schi de tură pentru femei sunt utili și în domeniul funcționalității. Gurile de aerisire speciale sunt o soluție foarte practică, întâlnită la majoritatea modelelor de schi de tură. Acest lucru înseamnă că veți obține o circulație confortabilă a aerului în jurul corpului dumneavoastră. În plus, pantalonii de schi de tură pentru femei vor reduce riscul de supraîncălzire. Există, de asemenea, fermoare în picioarele pantalonilor, ceea ce va facilita scoaterea pantofilor și a pantalonilor de tură. Există, de asemenea, panouri Anticut pe picioare, care vor proteja această parte a pantalonilor împotriva deteriorării ușoare. Prin urmare, agățarea accidentală cu un schi sau un pantof nu va tăia picioarele.