top

Pantaloni pentru alergare bărbaţi

Pantalonii de alergare pentru bărbați reprezintă elementul de bază al echipamentului fiecărui alergător. Aceștia asigură confortul și vă permit să măriți ritmul. Vă recomandăm modelele clasice și jambierele mulate pentru alergare.
View as Grid List

30 Produse

 1. -7%
  Pantaloni alergare On Running Running Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Colanți de antrenament Maloja Bergell - moonless

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Colanti alergare Karpos Lavaredo Tech Tight - black

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Colanti alergare adidas Own The Run Tights - black

  Lista de dorințe

 5. -26%
  Colanti alergare barbati Brooks Source Tight - black

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Pantaloni escalada Maloja Christallo - midnight

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Pantaloni drumetie Maloja Christallo - shade

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Pantaloni alergare Inov-8 Racepant - black

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Pantaloni alergare Inov-8 Trailpant - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

30 Produse

Ștergere

Pantalonii de alergare pentru bărbați reprezintă un nivel ridicat de libertate de mișcare

Ele sunt cel mai des folosite în perioada mai rece a anului. Sarcina lor principală este de a asigura o termoficare adecvată, astfel încât organismul să nu se răcească rapid la temperaturi mai scăzute. În plus, pantalonii de alergare pentru bărbați trebuie să fie aproape imperceptibili, pentru a nu deranja sau distrage atenția în timpul antrenamentelor sau al competițiilor. Pantalonii de alergare funcționează cel mai bine în acest rol - modelele pentru bărbați au fost special concepute pentru alergătorii care caută confort și cele mai bune rezultate posibile.

Care sunt caracteristicile pantalonilor de alergare pentru bărbați?

Pantalonii de alergare pentru bărbați sunt mult diferiți de pantalonii clasici pentru turiști. Prima caracteristică care poate fi observată la prima vedere este o potrivire mult mai mare la siluetă. Acest lucru are ca scop eliminarea materialelor inutile care pot interfera cu alergarea mai rapidă. Acest lucru presupune utilizarea unor materiale flexibile, astfel încât ansamblul să asigure o libertate de mișcare nerestricționată. Jambierele de alergare mulate pentru bărbați câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Al doilea element caracteristic este reducerea la minimum a numărului de buzunare sau dispunerea lor, astfel încât acestea să nu interfereze cu alergarea, iar conținutul lor să nu sară la fiecare pas. Din acest motiv, buzunarele nu sunt plasate pe picioare, ci mai degrabă în jurul taliei. Dimensiunile mai mici și utilizarea unui material puternic aderent fac ca conținutul lor să adere la corp și să se deplaseze ușor odată cu alergătorul. În al treilea rând, toți pantalonii de alergare pentru bărbați sunt confecționați din materiale care asigură o respirabilitate ridicată și elimină rapid umiditatea. Datorită acestui fapt, este posibil să se mențină condiții confortabile chiar și în timpul unei alergări foarte intense.

Pantaloni de alergare pentru bărbați la 8a.ro

Furnizăm o gamă largă de elemente de alergare de la producători de top de îmbrăcăminte montană. Pantalonii și jambierele pentru alergare de la mărci precum Dynafit, Salomon sau La Sportiva sunt modele folosite de profesioniști, așa că puteți avea încredere deplină în calitatea lor. Forma excelentă, flexibilitatea ridicată și respirabilitatea excelentă garantează că pantalonii de alergare pentru bărbați vor funcționa atât în timpul antrenamentelor calme în parc, cât și în timpul ultramaratoanelor în condiții dificile.