top

Pantaloni GORE-TEX damă

Pantalonii GORE-TEX® pentru femei oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva ploii și zăpezii. În oferta noastră, veți găsi modele perfecte pentru drumeții, expediții la munte sau schi. Impermeabili, respirabili și pregătiți pentru provocări!
View as Grid List

49 Produse

 1. -2%
  Pantaloni GORE TEX femei Patagonia Triolet Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Pantaloni de munte femei Arcteryx Beta AR Pant - black/black

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Pantaloni GORE TEX femei Arcteryx Alpha Pant - black

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Pantaloni GORE TEX femei Haglofs L.I.M GTX Pant - tarn blue

  Lista de dorințe

 5. -36%
  Pantaloni cu membrana Arcteryx Beta AR Pant - black

  Lista de dorințe

 6. -23%
  Pantaloni GORE TEX femei Arcteryx Beta Pant Regular - black

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Pantaloni GORE TEX femei Marmot Minimalist Pant - black

  Lista de dorințe

 8. -14%
  Pantaloni femei Black Diamond Liquid Point Pants - carbon

  Lista de dorințe

 9. -34%
  Pantaloni schi de tura femei Arcteryx Sentinel LT Pant - muse

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Pantaloni femei Dynafit Free GTX Pant - winter moss

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Pantaloni impermeabili femei BlackYak Amrit Pants - phantom

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Pantaloni schi de tura femei Dynafit Free GTX Pant - ibis

  Lista de dorințe

 13. -40%
  Pantaloni schi femei Arcteryx Sentinel AR Pant - quantum

  Lista de dorințe

 14. -29%
  Pantaloni GORE TEX femei Marmot Lightray Pant - black

  Lista de dorințe

 15. -26%
  Pantaloni GORE TEX femei Rab Zenith Pants - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

49 Produse

Ștergere

Pantaloni GORE-TEX® pentru femei - tehnologia viitorului

Membrana GORE-TEX® oferă parametri excelenți de rezistență la apă. Dezvoltată de oamenii de știință americani pentru exploratorii spațiali, astăzi este disponibilă pentru orice pasionat de activități montane. A fost apreciată atât de producătorii de îmbrăcăminte de marcă, cât și de clienți. În prezent, pe piață există numeroase articole de îmbrăcăminte care utilizează acest tip de laminat. Din ce rezultă fenomenul membranei GORE-TEX®? Această componentă are o așa-numită structură microporoasă. Găurile microscopice nu permit moleculelor de apă să treacă printr-o membrană. Ele reprezintă o barieră pentru acestea, astfel încât articolele de îmbrăcăminte pe care le au oferă o mare rezistență la apă. În același timp, microporii sunt suficient de mari pentru a permite eliminarea umezelii de pe piele. Așadar, atunci când faceți mișcare și purtați pantaloni GORE-TEX® pentru femei, puteți rămâne uscat pentru o perioadă lungă de timp. Fie că alergați, faceți drumeții sau schiați, vă puteți baza pe sprijinul funcțional al unei membrane.

Tehnologia folosită la pantalonii GORE-TEX® pentru femei, în mai multe versiuni.

GORE-TEX® are diferite variante care combină o membrană de diferite grosimi laminată cu materiale mai subțiri sau mai groase. De ce? Pentru a maximiza confortul în timpul activității dumneavoastră. Membrana GORE-TEX® Products este cea mai universală soluție utilizată la pantalonii pentru femei, care sunt cel mai des folosiți de pasionații de trekking și de excursii la schi. Aceasta oferă o rezistență mare la apă și o bună respirabilitate. Prin purtarea pantalonilor GTX pentru femei, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că vă veți uda timp de ore îndelungate. Acest tip de membrană este disponibil în două versiuni, cu două straturi și cu trei straturi. GORE-TEX® Pro este un alt tip de membrană. Este folosită în combinație cu materiale exterioare durabile, ceea ce o face perfectă pentru provocările de alpinism. Construcția sa face ca întregul ansamblu să fie mai bun atunci când materialul intră în contact cu roca, fără a fi deteriorat imediat. Vă veți putea bucura de protecție împotriva umezelii pentru o perioadă lungă de timp, în timp ce vă îndreptați spre vârf în condiții de zăpadă.

Pantaloni GORE-TEX® pentru femei în mișcare!

Designerii pantalonilor cu această membrană funcțională au pregătit ceva și pentru alergători. Pantalonii GORE-TEX® pentru femei care folosesc GORE-TEX® Shakedra se vor descurca de minune. Aceste modele vă vor încânta prin rezistența la apă și, în același timp, prin lejeritate și respirabilitate. Ei nu vor permite moleculelor de apă să treacă prin țesătură, astfel încât să vă puteți continua alergarea fără probleme. În plus, întregul ansamblu elimină în mod activ umiditatea de pe piele. Acest lucru este crucial în timpul mișcării dinamice, când transpirația crește semnificativ. GORE-TEX® Shakedry permite umezelii să iasă din piele și o transportă către stratul exterior al pantalonilor. Acest lucru este în favoarea menținerii unui climat confortabil în jurul corpului. Oferta include, de asemenea, modele dedicate excursiilor montane de o zi. Acestea utilizează o membrană GORE-TEX® Paclite. Sunt ușoare și ușor de împachetat, așa că nu este o problemă să le luați cu dumneavoastră. Aceste tipuri de pantaloni se vor dovedi a fi o soluție de urgență atunci când vremea se strică pe neașteptate. Îmbrăcându-i, vă veți proteja de aura capricioasă pentru o lungă perioadă de timp.

Pantaloni GORE-TEX® pentru femei - caracteristici de confort

Proprietățile impermeabile la ploaie ale pantalonilor GORE-TEX® pentru femei nu sunt toate caracteristicile lor benefice. Fiecare model pe care îl puteți găsi la magazinul nostru a fost creat cu atenție la fiecare detaliu, chiar și la cele mai puțin vizibile. Totul are perfect grijă de libertatea de mișcare. Aceasta rezultă din croiala modelului, care foarte des folosește și genunchii profilați. Acest lucru este în favoarea unei mișcări confortabile atât pe traseele montane, pe pârtiile de schi, cât și pe verticală. Aceasta este o caracteristică foarte importantă pentru a te putea bucura de eficiența activității întreprinse. De asemenea, pantalonii sunt adesea dotați cu un fermoar în partea de jos a piciorului, ceea ce va facilita punerea pantofilor de schi sau de trekking. De asemenea, unele modele au ghetre integrate care împiedică zăpada sau noroiul să pătrundă în zona pielii. Unii pantaloni, în special cei care au la bază membrane GORE-TEX® Products și GORE-TEX® Pro, sunt, de asemenea, mai rezistenți la deteriorări accidentale. Acest lucru se datorează faptului că sunt confecționați din nailon, care este apreciat pentru această proprietate.

Pantaloni GORE-TEX® pentru femei - mărci care folosesc o membrană și model de design

Mai mulți producători renumiți de îmbrăcăminte pentru exterior au decis să coopereze cu GORE-TEX®. Astfel de produse reprezintă un design extrem de avansat, apreciat în întreaga lume. Găsiți membranele GORE-TEX® în pantalonii de la The North Face, Berghaus și Marmot. Utilizarea unor soluții tehnologice de înaltă calitate face ca faptul că vă veți putea bucura de suportul fiecărui pas pe care îl faceți. Modelele oferite de acești producători nu dau greș nici în ceea ce privește designul. Pantalonii GORE-TEX® pentru femei au, de obicei, finisaje clasice, astfel încât să îi puteți integra cu ușurință în ținuta dvs. Din acest motiv, va arăta armonios