top

Pantaloni de schi bărbaţi

Pantalonii de schi pentru bărbați ar trebui să ofere confort pe pârtie și protecție completă împotriva zăpezii și a înghețului. Aceștia reprezintă un element esențial al îmbrăcămintei atât pe pârtiile obișnuite, cât și în scopul schiatului în afara pârtiilor. Pantalonii bărbătești pentru schi alpin și snowboarding oferă o protecție excelentă împotriva zăpezii și a înghețului atunci când se schiază. De asemenea, sunt foarte buni ca pantaloni de iarnă pentru zăpadă pentru o varietate de alte activități.
View as Grid List

36 Produse

pe pagină
 1. -20%
  Pantaloni schi tura Norrona Lofoten Gore-Tex Pants - caviar

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Pantaloni cu membrana Norrona Lofoten Gore-Tex Pro Pants - hawaiian surf

  Lista de dorințe

 3. -35%
  Pantaloni schi Direct Alpine Deamon Pants - ocean/brick

  Lista de dorințe

 4. -36%
  Pantaloni schi Peak Performance Vertical 3L Gore-Tex Pants - blue shadow

  Lista de dorințe

 5. -37%
  Pantaloni schi Oakley Pivot Cargo Shell Pant - blackout

  Lista de dorințe

 6. -37%
  Pantaloni schi Oakley Pivot Cargo Shell Pant - new dark brush

  Lista de dorințe

 7. -37%
  Pantaloni schi The North Face Chakal Pant - acoustic blue

  Lista de dorințe

 8. -37%
  Pantaloni schi The North Face Dragline Bib - tnf red/cordovan

  Lista de dorințe

 9. -35%
  Pantaloni schi Marmot Refuge Pro Bib - black

  Lista de dorințe

 10. -35%
  Pantaloni schi Marmot Refuge Pant - black

  Lista de dorințe

 11. -35%
  Pantaloni schi Marmot Refuge Pant - nori

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Pantaloni schi Marmot Snoblast Pant - nori

  Lista de dorințe

 13. -37%
  Pantaloni schi The North Face Freedom Insulated Pant - tnf black

  Lista de dorințe

 14. -32%
  Pantaloni schi Ziener Taga - black

  Lista de dorințe

 15. -32%
  Pantaloni schi Ziener Taga - ombre

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Pantaloni Patagonia Insulated Powder Town Pants - basin green

  Lista de dorințe

 17. -28%
  Pantaloni schi Patagonia Insulated Powder Town Pants - black

  Lista de dorințe

 18. -29%
  Pantaloni schi Black Diamond Recon Stretch Ski Pants - black

  Lista de dorințe

 19. -30%
  Pantaloni schi Black Diamond Recon LT Stretch Pants - indigo

  Lista de dorințe

 20. -36%
  Pantaloni schi Columbia Iceventure Bib - laser lemon/black

  Lista de dorințe

 21. -36%
  Pantaloni schi Columbia Kick Turn II Pant - warm copper

  Lista de dorințe

 22. -33%
  Pantaloni schi The North Face Chavenne Pant - tnf black

  Lista de dorințe

 23. -33%
  Pantaloni schi Marmot Layout Cargo Insulated Pant - black

  Lista de dorințe

 24. -34%
  Pantaloni The North Face Brigandine FUTURELIGHT BIB - black rosin

  Lista de dorințe

 25. -34%
  Pantaloni The North Face Freethinker FUTURELIGHT Pant - rosin green

  Lista de dorințe

 26. -30%
  Pantaloni schi Black Diamond Recon Bibs - amber/black

  Lista de dorințe

 27. -38%
  Pantaloni schi Columbia Hero Snow Pant - mountain red

  Lista de dorințe

 28. -41%
  Pantaloni schi Marmot Layout Cargo Pant - black

  Lista de dorințe

 29. -35%
  Pantaloni GORE TEX Marmot Lightray Pant - black

  Lista de dorințe

 30. -33%
  Pantaloni schi Columbia Cushman Crest Pant - charcoal heather

  Lista de dorințe

View as Grid List

36 Produse

pe pagină
Ștergere

Pantaloni de schi pentru bărbați - am nevoie de ei?

Concepuți special pentru toți pasionații de schi, pantalonii pentru bărbați sunt modelele care vă oferă performanțe de top la schi Aceștia oferă libertate maximă de mișcare, proprietăți termice optime și protecție excelentă împotriva zăpezii. Aceasta este o alegere optimă atât pentru pârtiile obișnuite, cât și pentru schiatul în afara pârtiilor. O varietate de variante de culori, de la moale la multicolor, se va potrivi gustului fiecărui utilizator. Cu o selecție largă de pantaloni de schi pentru bărbați, există o alegere pentru fiecare fan al zăpezii.

Modelele de schi sunt, de asemenea, pantaloni de iarnă perfecți pentru zăpadă. Pantalonii de schi sunt, de asemenea, ideali pentru multe alte activități de iarnă. Aceasta este alegerea optimă atunci când aveți nevoie de protecție maximă împotriva zăpezii sau a frigului. Sunt perfecți pentru a vă juca împreună cu copiii dvs. pe sanie, la plimbări cu sania sau la excursii cu snowmobilul. Sunt, de asemenea, o alegere populară pentru călătoriile cu rachete de zăpadă la temperaturi foarte scăzute. Cele mai multe dintre modelele care dispun de sistem de ventilație, oferă proprietăți eficiente de termoreglare. Astfel, nu este nevoie să vă schimbați pantalonii într-o parcare rece din cauza vizitei într-un bar sau magazin după o zi lungă pe pârtie. Versatilitatea lor este cu adevărat mare.

Ce pantaloni de schi ar trebui să aleg?

Cu o gamă largă de pantaloni de schi, de multe ori nu știm de unde să începem să căutăm modelul perfect. De fapt, în afară de faptul că trebuie să fie confortabili, există alte câteva caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare. Diferențele dintre modelele individuale nu sunt atât de mari pe cât ar putea părea la început. Cu toate acestea, rețineți că doar un tip și o croială perfect adaptate vă vor oferi confortul termic potrivit și o potrivire perfectă.

Pantaloni de schi perfecți - cu sau fără membrană?

O membrană este un strat foarte subțire dintr-un material special, plasat de obicei sub țesătura exterioară. Chiar dacă nu o vedeți, aceasta oferă două proprietăți importante. În primul rând, oferă o rezistență ridicată la apă. Nu lasă să intre nici picăturile, nici apa sau zăpada. În al doilea rând, membrana oprește vântul. Această caracteristică elimină factorul care influențează cel mai mult răcirea rapidă a corpului dvs. atunci când schiați. Pantalonii pentru schiori cu membrană garantează protecție totală împotriva zăpezii și a vântului atunci când schiați sau în caz de cădere. O altă caracteristică excepțională a membranelor este și faptul că acestea permit transmiterea moleculelor de vapori de apă în exterior. Atunci când se face puțin mai cald pe pârtie, membrana permite să evacueze transpirația generată în timpul activității fizice. Combinația dintre aceste două caracteristici este motivul pentru care aproape toți pantalonii de schi pentru bărbați au o membrană impermeabilă. În combinație cu o construcție cu cusături lipite, obțineți protecție maximă. Doar câteva modele sunt pantalonii de schi softshell

Cu câteva modele de pantalonii de schi pentru bărbați.

Sunt bretelele în pantalonii de schi o idee bună?

Câteva modele de pantaloni de schi au bretele. Acesta este un accesoriu foarte practic. Acesta vă menține pantalonii la locul lor, fie că schiați pe o pârtie netedă ca o masă și îngrijită, fie că vă forțați drumul printr-o pădure densă acoperită de zăpadă până la brâu, fie că faceți drumeții pe pante extrem de abrupte. Pantalonii de schi bărbătești cu bretele sunt adesea, în plus, cu talie înaltă. Acest lucru îi ajută să vă protejeze și mai bine de pătrunderea zăpezii pe sub haine. Așadar, ce tip de pantaloni este mai bun - cu sau fără bretele? Dacă preferați pârtiile obișnuite și prin schi nu vă referiți doar la schiul rapid, la coborârea pe pârtie, ci și la timpul petrecut cu prietenii lângă cabana de schi, cu siguranță vă veți simți mai confortabil în pantaloni fără bretele. Tot ce vă trebuie este doar o curea reglabilă. Cu toate acestea, dacă vă pregătiți pentru schi extrem pe teren accidentat, veți aprecia cu siguranță pantalonii de schi cu bretele.

Ar trebui ca pantalonii de schi să fie izolați?

Vestimentele de schi concepute pentru condiții de iarnă trebuie să fie potrivite pentru o gamă largă de temperaturi. Pantalonii de schi pentru bărbați bine izolați sunt perfecți pentru temperaturi foarte scăzute. Aceștia oferă nivelul potrivit de izolare. Aceste modele sunt cea mai populară alegere a pasionaților de coborâri pe distanțe lungi, precum și a celor care folosesc teleschiurile. Ei vă vor ține cald în timpul urcării. În zilele mai călduroase, modelele doar puțin mai călduroase vor fi o alegere mult mai bună. Acestea vor elimina în mod eficient umezeala corporală produsă în timpul activității fizice intense. Sistemele de ventilație pot fi, de asemenea, utile. Sistemul de aerisire cu fermoar aplicat la multe modele vă va permite să creșteți rapid eficiența ventilației și să eliminați excesul de căldură. De asemenea, puteți cumpăra pantaloni de schi fără izolație, prevăzând doar membrana. Aceasta este o soluție perfectă pentru cei care vor avea grijă de o izolare corespunzătoare prin purtarea unei lenjerii termice groase.

Ce altceva ar trebui să iau în considerare atunci când aleg pantalonii de schi pentru bărbați?

Există încă câteva elemente care ar trebui să facă parte din echipamentul de bază al oricărui pantalon de schi. Modelele special concepute pentru schi dispun adesea de genunchii cu profil special, care vă vor oferi o libertate de mișcare perfectă. De asemenea, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la partea inferioară a picioarelor pantalonilor. Întăririle suplimentare de pe partea interioară a acestora protejează perfect pantalonii de tăieturi ușoare cu muchia schiurilor. Pantalonii pentru sporturi de iarnă sunt, de asemenea, adesea prevăzuți cu protecție interioară anti-zăpadă Aceștia vă vor proteja pe deplin împotriva pătrunderii zăpezii în cizme. Aceasta este doar un picior de pantalon suplimentar, interior, cu margine flexibilă. Acesta se potrivește perfect cizmelor de schi, protejând complet împotriva pătrunderii zăpezii în interiorul acestora. Apropo, merită să verificați dacă fiecare buzunar are un fermoar sau o clapetă sigilată corespunzător. Reglarea ușoară a circumferinței taliei este, de asemenea, crucială. Dacă doriți ca setul de îmbrăcăminte să se potrivească perfect, puteți cumpăra și pantaloni cu cârlige speciale pentru a-i fixa cu jacheta.

Pantaloni de schi la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de pantaloni de schi pentru bărbați de la mărci de top - pentru profesioniști și pentru începători. Acest lucru vă va ajuta să cumpărați aici setul de schi potrivit pentru fiecare excursie. O cască de schi cască de schi, o jachetă, mănuși, șosete și pantaloni bine potriviți garantează confortul, de fiecare dată când vă aflați pe pârtie. Printre cei mai cunoscuți producători, veți găsiSalomon, The North Face, Columbia sau pantaloni de schi Marmot. Produsele lor sunt folosite atât de schiorii profesioniști, cât și de cei care abia încep aventura la schi. Alegând un pantalon de schi de marcă de top, puteți fi siguri că vă va oferi un confort ridicat la schi. Aceștia pot fi, de asemenea, pantaloni de iarnă excelenți, perfecți pentru scăderile de temperatură sau atunci când întreaga lume este acoperită sub un strat gros de zăpadă.