top

Panouri solare turistice

Panourile solare pentru drumeții reprezintă o adevărată revoluție în generarea de energie electrică, necesară pentru alimentarea echipamentelor electronice care ne însoțesc în drumeții sau expediții montane.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Panouri solare pliabile pentru rucsac și modele dotate cu powerbank

Panourile solare de mici dimensiuni au fost concepute astfel încât să vă permită să le legați de rucsac și să vă încărcați dispozitivele sau powerbank-urile chiar și în timp ce mergeți. Încărcarea bateriilor cu panouri solare pentru drumeție este cea mai simplă și eficientă soluție atunci când vă aflați departe de civilizație. Panourile solare sunt folosite de participanții la expediții la mare altitudine, la expediții de cercetare, dar și de turiștii obișnuiți care doresc să rămână mereu în contact cu lumea. Panourile solare pliabile purtate pe un rucsac de drumeție vă vor permite să vă încărcați smartphone-ul în timpul unei drumeții de o zi, pe vreme însorită, permițându-vă să beneficiați pe deplin de toate funcțiile acestuia. De asemenea, vă oferim panouri solare cu o suprafață mai mare care vin cu un powerbank. Acest lucru înseamnă că energia stocată de panou poate fi utilizată și mai târziu. Aceasta este o soluție extrem de convenabilă, care vă permite să profitați la maximum de fiecare rază de soare, chiar și atunci când tot echipamentul dvs. este deja încărcat 100%.

Cele mai bune panouri solare pentru drumeții la magazinul 8a.ro

Ne străduim să ne asigurăm că oferta magazinului montan 8a.ro include doar cele mai rafinate soluții pe care vă puteți baza în situații dificile. Ne concentrăm doar pe producătorii de top, ale căror panouri solare sunt folosite de profesioniști din întreaga lume. Unul dintre ei este, fără îndoială, Goal Zero Panourile solare pliabile pentru drumeții vă permit să rămâneți conectați la lume chiar și în cele mai îndepărtate părți ale lumii, fie că este vorba de expediții montane sau excursii.