top

Ortovox

Ortovox este unul dintre liderii în producția de echipamente de schi și de munte. Este renumit pentru detectoarele sale inovatoare de sonde de avalanșă și lopețile de zăpadă. Puteți cumpăra produsele specializate Ortovox în magazinul 8a.ro.
View as Grid List

455 Produse

 1. -8%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 22 - hot orange

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Rucsac femei Ortovox Free Rider 26 S - mountain rose

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 28 - blk raven

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 22 - petrol blue

  Lista de dorințe

 5. -7%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 28 - arctic grey

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 28 - petrol blue

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 20 S - black raven

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Rucsac schi Ortovox Free Rider 22 - blk raven

  Lista de dorințe

 9. -6%
  Bentita sport Ortovox 120 Tec Logo Headband

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Geaca schi Ortovox Swisswool Zinal Jacket - sly fox

  Lista de dorințe

 11. -3%
  Hanorac femei Ortovox Fleece Hoody - autumn leaves

  Lista de dorințe

 12. -3%
  Hanorac barbati Ortovox Fleece Hoody - dark pacific

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

455 Produse

Ștergere

Detectoare Ortovox, sonde de avalanșă și lopeți în magazinul 8a.ro

Produsele pentru care brandul a devenit celebru și care i-au permis creșterea rapidă au fost detectoarele de avalanșă. Până în prezent, compania rămâne unul dintre liderii în domeniul echipamentelor de avalanșă. Designerii lucrează în permanență pentru a raționaliza și a face mai multe modele mai ușor de utilizat. Sistemele cu mai multe antene permit urmărirea cu și mai multă precizie a persoanelor îngropate într-o avalanșă, iar un meniu intuitiv garantează căutări intuitive. Detectoarele de avalanșă Ortovox sunt, bineînțeles, completate de elementele suplimentare necesare pe o pantă înzăpezită - sonde de avalanșă și lopeți de zăpadă. Doar aceste trei elemente ne oferă șanse reale de a găsi și de a elibera rapid victimele avalanșelor. Avalanșa ABC, care include o lopată și o sondă, este disponibilă sub formă de kituri sau separat, astfel încât fiecare utilizator să poată găsi produsele potrivite pentru o anumită activitate.

Rucsacurile de munte și de schi Ortovox

Rucsacurile de schi Ortovox sunt, de asemenea, o soluție excelentă. Sistemele de susținere garantează o stabilitate deplină chiar și pe cele mai abrupte pante. Compartimentele bine organizate permit accesul instantaneu la echipamentul de avalanșă în caz de urgență. Vara, însă, oferta include rucsacuri de munte, performante în mediul montan. Spațiul pentru atașarea unei frânghii, a unui piolet și a altor echipamente necesare ne permite să ne deplasăm eficient în orice teren. Pe lângă rucsacuri, în cataloagele mărcii se regăsesc și echipamentele esențiale ale acestora, sub forma unor truse de prim ajutor bine realizate. Trusele de prim ajutor pentru cățărători, schiori și alpiniști sunt dedicate în mod special activităților diferențiate pentru a fi mereu pregătiți pentru o situație de urgență.

Calitate ridicată și reputație în rândul iubitorilor de munte

Marca este foarte bine cunoscută mai ales în cercurile de alpinism și skitouring. Acest lucru se datorează faptului că produsele specializate sunt concepute ținând cont de condițiile montane și de cerințele impuse de utilizarea intensivă în terenuri dificile. Atât echipamentul, cât și îmbrăcămintea de munte de la acest producător sunt perfect adaptate la condițiile dificile de teren, având performanțe excelente pe pârtiile montane. Punând la dispoziție o gamă largă de produse originale Ortovox, magazinul 8a.ro oferă o calitate ridicată și cel mai bun design în rândul echipamentelor montane.

Ortovox - categorii populare

Rucsacuri Ortovox Rucsacuri de drumeție Ortovox Rucsacuri de trekking Ortovox Rucsacuri de alpinism Ortovox Sonde de avalanșă Ortovox
Lăpezi de avalanșă Ortovox Detectoare de avalanșă Ortovox Rucsacuri de avalanșă Ortovox Pălării Ortovox Șepci termoactive Ortovox
Pălării de iarnă Ortovox Ortovox outlet Ortovox - Vânzări de lichidare