top

Oofos

Oofos este o încălțăminte concepută special pentru atleți și pentru toate persoanele active care caută un confort maxim pentru picioarele lor după efort. Toboganele și flip flop-urile Oofos oferă lejeritate; amortizare amplă și suport optim pentru picioarele obosite.
View as Grid List

3 Produse

  1. Papuci Oofos Ooahh Sport - tactical green

    Lista de dorințe

  2. Șlapi Oofos Ooriginal Sport - graphite

    Lista de dorințe

  3. Papuci Oofos Ooahh Sport - black

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

3 Produse

Ștergere

Oofos înseamnă confort maxim!

Călăria Oofos a fost creată ca un proiect comun de veteranii unor mărci de încălțăminte sportivă de top. Încă de la început, ideea a fost aceea de a crea pantofi care să accelereze recuperarea și, de asemenea, să asigure un confort ridicat la purtare după un efort fizic intens. Încălțămintea a fost concepută pentru a reduce tensiunea musculară și presiunea asupra picioarelor. Pantofii Oofos îndeplinesc aceste obiective datorită materialului său revoluționar. Este vorba de spuma specială Oofoam™, care poate absorbi cu până la 37% mai multă energie de impact decât soluțiile convenționale. Acest lucru face mult mai ușoară recuperarea după exerciții intense, fără a fi nevoie să încetinești prea mult. Acești pantofi sunt ideali pentru a fi folosiți după competiții, dar și în timpul unei zile obișnuite pline până la refuz de responsabilități. Oriunde aveți nevoie de un suport optim pentru picior, de o amortizare excelentă și de confort general, pantofii Oofos se vor descurca de minune. Ce avantaje au toți pantofii de la această marcă? În primul rând, datorită designului lor, aceștia oferă un sprijin perfect pentru arcada piciorului pe toată lungimea sa. Acest lucru a asigurat faptul că sarcina poate fi distribuită mai uniform. În al doilea rând, această încălțăminte reduce în multe cazuri durerile și disconfortul la nivelul picioarelor genunchilor și al spatelui. În al treilea rând, designul special contribuie la o mișcare mai naturală în timpul mersului. În al patrulea rând, încălțămintea brandului reduce semnificativ stresul asupra articulațiilor cheie.

Selecție variată de încălțăminte Oofos la 8a.ro

Oferim o selecție largă de încălțăminte Oofos pentru orice ocazie. Modelele disponibile includ mai ales tobogane și flip-flops de cea mai bună calitate. Alegerea perfectă după o zi petrecută în pantofi de alpinism înghesuiți, în cizme de drumeție grele sau parcurgând mulți kilometri de trasee dificile Toboganele sau flip-flops ușoare și confortabile vor permite picioarelor dvs. să se odihnească și să se refacă rapid. Talpa groasă din spumă oferă un nivel de amortizare semnificativ mai bun decât majoritatea modelelor concurente. Cizma Oofos este completarea perfectă a trusei de încălțăminte a oricărei persoane active. Pentru a aprecia pe deplin nivelul lor de confort, trebuie doar să le încălțați o singură dată!