top

Only Hot

Only Hot sunt încălzitoare eficiente pentru mâini și picioare, ideale pentru condiții de îngheț. Încălzitoarele chimice ale mărcii sunt ușor de utilizat și sigure, ceea ce le face potrivite pentru multe aplicații.
View as Grid List

2 Produse

 1. -24%
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Hand Warmer
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Hand Warmer
  cu TVA 7,70Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 7,40Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 10,20Lei (-24%)

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Toe Warmer
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Toe Warmer
  cu TVA 8,70Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 8,20Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 10,20Lei (-14%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Doar caloriferele fierbinți pentru a combate frigul

În timpul activităților montane de iarnă, multe persoane au probleme cu înghețarea rapidă a picioarelor și mâinilor. Pe lângă îmbrăcămintea și încălțămintea aleasă corespunzător, de mare ajutor pot fi doar încălzitoarele chimice Hot, care vor oferi o sursă suplimentară de căldură în timpul frigului sever. Acest lucru este ideal pentru drumeții, alpiniștii și cicliștii, care au nevoie de un pic de sprijin termic în timpul activităților pe care le întreprind. Încălzitoarele pentru mâini și picioare ascunse într-o cizmă sau mănușă vă vor permite să vă continuați călătoria în confort, reducând riscul de hipotermie rapidă sau chiar de degerături. Încălzitoarele extrem de ușor de utilizat sunt perfecte atât pentru drumeții care vizitează munții doar ocazional, cât și pentru persoanele care își petrec cea mai mare parte a timpului pe trasee montane.

Cum sunt fabricate încălzitoarele de mâini și picioare Only Hot?

Producătorul depune toate eforturile pentru a se asigura că încălzitoarele sale chimice îndeplinesc cerințele stricte de siguranță pentru utilizarea lor și că sunt sigure pentru mediu. Compoziția chimică a încălzitoarelor se bazează pe compuși non-toxici care devin activi la contactul cu aerul. Acesta este motivul pentru care sunt atât de ușor de utilizat. Pur și simplu deschideți ambalajul ermetic și expuneți încălzitorul la aer. După câteva minute, produsul va fi deja cald și gata de utilizare în interiorul cizmelor sau mănușilor. Un avantaj suplimentar al încălzitoarelor este acela că nu emană niciun miros. În plus, în produse nu sunt prezente substanțe toxice sau dăunătoare mediului, astfel încât, după utilizare, acestea pot fi aruncate împreună cu gunoiul obișnuit. Încălzitoarele pentru mâini și picioare Only Hot sunt extrem de practice, astfel încât există întotdeauna un loc pentru ele în rucsacul dumneavoastră. Atunci când temperatura scade semnificativ și frigul se infiltrează în tine, încălzitoarele chimice de încredere vin în ajutor.

Selecție largă de încălzitoare Only Hot - 8a.ro îți pune la dispoziție oferta completă

Legătura variată de încălzitoare marca Only Hot îți va permite să selectezi perfect produsul potrivit pentru nevoile tale. Una dintre cele mai populare alegeri sunt încălzitoarele de mâini. Mâinile care îngheață sunt o problemă frecventă în rândul iubitorilor de schi și drumeții în condiții de iarnă. Încălzitoarele ușoare inserate în mănuși sunt o soluție excelentă pentru această problemă. Degetele de la picioare îngheață adesea în cizmele de schi. În principal, având în vedere acești utilizatori, au fost dezvoltate încălzitoare pentru degetele de la picioare, precum și încălzitoare pentru întregul picior, pentru a vă ajuta să treceți cu bine peste condițiile de frig.