top

Ochelari Oakley

Ochelarii Oakley moderni sunt foarte bine cunoscuți în rândul sportivilor și al tuturor celor care apreciază cea mai înaltă calitate a produselor. Lentilele perfecte și stilul deosebit al ramei fac ochelarii de soare ideali.
View as Grid List

60 Produse

 1. -5%
  Ochelari de soare Oakley Castel - rootbeer/bronze

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Ochelari de soare Oakley Castel - matt grey smoke/ruby

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Ochelari de soare Oakley Hydra - neon orange/sapphire

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Ochelari de munte Oakley Clifden - polished black

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Ochelari ciclism Oakley Sutro Lite - matte white/prizm field

  Lista de dorințe

 6. -7%
  Ochelari de soare Oakley Parlay - matt black/prizm ruby

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

60 Produse

Ștergere

Ochelari de soare Oakley

Protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare a fost întotdeauna sarcina principală a ochelarilor de soare. Acest lucru este deosebit de important în timpul activităților la altitudini mai mari, precum și în plină lumină solară. Și aproape toate ochelarii de marcă oferă o astfel de protecție. Dar ceea ce distinge ochelarii Oakley este calitatea extrem de ridicată a lentilelor. Acest lucru se datorează faptului că marca acordă o mare atenție proprietăților optice optime ale acestora. Forma special dezvoltată, împreună cu materialele din ce în ce mai noi folosite pentru fabricarea lor, permit obținerea unei imagini extrem de precise. Prin reducerea la minimum a distorsiunilor, aceștia permit observarea precisă a împrejurimilor chiar și la viteze mai mari, fiind foarte performanți atunci când vă asumați noi provocări.

Oakley ochelari de ciclism

Modelurile realizate special pentru fanii ciclismului se bucură de o mare popularitate. Ochelari de ciclism Oakley sunt alegerea populară a cicliștilor profesioniști, protejând perfect ochii împotriva vântului și a soarelui. Sunt în același timp compatibili cu majoritatea căștilor, oferind un confort maxim de utilizare. Ochelarii Oakley Jawbreaker sunt foarte populari în rândul sportivilor, fiind un exemplu perfect de îmbinare a tehnologiilor și materialelor moderne cu un design out of the box. Toate acestea au făcut posibilă dezvoltarea unui model care este o alegere populară pentru multe discipline sportive, în special pentru cele asociate cu viteze ceva mai mari. Suprafața mare a lentilelor protejează perfect ochii și oferă un câmp vizual extins, necesar pentru a observa atât drumul, cât și imediata vecinătate a acestuia.

Ochelari Oakley lifestyle

Este corect să spunem că marca Oakley a devenit deja o legendă în domeniul producției și designului de ochelari de soare. Aplicarea celor mai avansate materiale din punct de vedere tehnologic și faptul că nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea modelelor produse fac ca ochelarii Oakley să fie doriți nu doar de sportivi, ci și de toți cei care apreciază cea mai înaltă calitate. Și atât pentru ei, cât și pentru fanii experiențelor extreme care uneori coboară de pe bicicletă sau schiuri sau coboară pe stânci și trebuie să petreacă o zi într-un mediu urban, marca a conceput întreaga colecție de ochelari lifestyle. Aceste modele sunt ideale pentru utilizarea zilnică. Datorită lentilelor de cea mai bună calitate, vederea dumneavoastră este protejată împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Logo-ul caracteristic Oakley de pe ochelari este garanția unei prelucrări perfecte.

Magazinul Oakley - 8a.ro oferă modele de top de ochelari

Oferim cei mai buni ochelari de la marca americană, care oferă o protecție perfectă a ochilor nu numai în timpul activităților montane. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine caută produse de cea mai înaltă calitate. Sunt construcții avansate din punct de vedere tehnic, perfecte pentru a face față celor mai mari provocări, atât pe munte, cât și pe alte terenuri. Ochelarii de ciclism și modelele sportive Oakley perfect realizate se remarcă din sortimentul disponibil. Aceștia oferă o protecție excelentă a ochilor nu numai împotriva radiațiilor UV dăunătoare, ci și împotriva vântului. Aceștia păstrează în același timp proprietăți aerodinamice excelente și un design deosebit. În plus față de ochelarii Oakley oferim și accesoriile necesare. Kiturile de curățare a ochelarilor, cârpele delicate pentru ștergerea lentilelor sau husele rigide vor face ca ochelarii acestei mărci să dureze foarte mult timp.