top

Ochelari de ghețar şi de munte

Ochelarii de ghețar și de munte îndeplinesc o funcție foarte importantă, oferind atât confort, cât și siguranță. Gama magazinului 8a.ro include cei mai buni ochelari de munte de la producători respectați, precum Julbo și Cebe.
View as Grid List

18 Produse

 1. -6%
  Cutie pentru ochelari GOG Leather Case - black

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Ochelari polarizanti Julbo Cham - POL3 - brass/green

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Ochelari de munte Oakley Clifden - polished black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Gradul de protecție oferit de ochelarii de ghețar și de munte

În vreme însorită, ochelarii de soare de munte sunt un substitut excelent pentru ochelarii de schi, oferind o mai mare libertate și confort de purtare. Ochelarii de soare de marcă pentru munte garantează un grad foarte ridicat de protecție împotriva razelor dure ale soarelui, pentru a proteja ochii cât mai mult posibil de radiațiile nocive, a căror intensitate crește odată cu altitudinea. În plus, reflectarea razelor solare pe suprafața zăpezii și a gheții reprezintă un dezavantaj - acestea sunt îndreptate direct spre alpinist sau schior. Acesta este motivul pentru care ochelarii de munte pe care îi oferim au lentile cu cele mai înalte categorii de nuanțe. Cu siguranță că ochelarii clasici de ghețar Julbo, folosiți de mulți ani de către pasionații de munte și schi, se remarcă printre aceștia. Această marcă cult este apreciată în special de alpiniști pentru calitatea perfectă a lentilelor pe care le oferă.

Ochelari de ghețar și de munte - caracteristici

Pe lângă lentile, care oferă o protecție excelentă împotriva razelor dure ale soarelui, ochelarii de munte se referă și la forma distinctivă a ramei. Asta pentru că majoritatea modelelor sunt prevăzute cu scuturi laterale suplimentare pentru a vă proteja ochii de lumina reflectată de zăpadă. Această protecție este esențială atunci când vă deplasați printre ghețari sau pe pantele acoperite de zăpadă. Posibilitatea de a le îndepărta îi face să fie grozavi pentru alte activități ceva mai puțin solicitante. Magazinul 8a.ro vă oferă cei mai buni ochelari de munte disponibili pe piață. Mărcile franceze precum Julbo și Cébé garantează cea mai bună calitate a ramei și a sticlei.